| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    OS X på min Mac Mini ikke lukker
    Apple Mac Mini er en lille format stationær computer , der kommer med nogle tilbehør. Mac Mini er bygget med lav -drevne komponenter, så strømforbruget er minimalt . Mac Minis er indsat i mediecentre og andre " always- on" typer miljøer. Altid forsøge at lukke eller genstarte en Mini fra operativsystemet menuer. Lejlighedsvis, med OS X en Mac ikke lukke ned. Hvis du støder på eksempler på dette problem på din Mac Mini , udføre nogle systemvedligeholdelse. Mac Mini

    Apple introducerede Mac Mini i 2005 som en stationær computer for forbrugerne at medbringe deres egen skærm, tastatur og mus. Mini er en slank desktop system , der sammenligner i størrelse til Apples trådløse routere . Porte er på bagsiden af Mini . Alle Mac Minis har en afbryderknap , men det flugter med sagen og ikke helt indlysende. Du kan få brug for at føle rundt på de bageste hjørner for at finde på afbryderknappen. Hvis du installerer din Mac Mini i et media center , kan det være tændt i lange perioder .
    Soft Reboot

    Den foretrukne metode til at genstarte alle computere er en soft reboot . Den bløde i blød genstart refererer til software . Nedlukning operativsystemet via software i løbet af en blød genstart giver alle processer for at afslutte pænt . En Mac Mini kører OS X kan lukkes ned med en blød genstart via Apple -menuen som "Restart ". Hvis din Mini operativsystem eller firmware bliver beskadiget , kan en blød genstart eller nedlukning forlade systemet hænger i en permanent lukker ned fase . Giv det en time eller to , før du foretager denne afgørelse.
    Hard Reboot

    En hård genstart er den mere insisterende og potentielt destruktive metode til at lukke enhver computer eller smart enhed . I en hård genstart , skal du holde dig ned off -knappen eller fjerne magten til at tvinge systemet ned uden tid til at rydde op. På en Mac Mini, kan du holde afbryderknappen på bagsiden af sagen , indtil systemet lukker ned . For at bevare dine data og systemkomponenter , er det bedst at normalt magten en Mac Mini fra ved hjælp af "Luk " option på Apple-menuen. Hvis systemet ikke vil lukke ned normalt , kan du tvinge problemet. Hvis det bliver et tilbagevendende problem , bør du udføre nogle vedligeholdelse .
    Systemvedligeholdelse
    p Hvis din Mac Mini altid hænger, når du tænder for systemet fra software, er det værd at bruge tid til at grave dybere . Det kunne være et symptom på et større problem . Boot i fejlsikret tilstand ved at holde shift-tasten nede før systemet klokkespil under en genstart . Kør Disk Utility og reparation af tilladelser til dine drev indefra fejlsikret tilstand. Udfør en hardware Power Management Unit Reset . De præcise trin, sidstnævnte vil variere mellem modeller af Mac og mellem generationer af Mac Mini. Tjek din manual, gå online eller kontakte AppleCare for mere vejledning om den præcise måde at udføre disse trin.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en Mac Book Hurtigere 
    ·Hvordan at skjule en e-mailadresse på en Mac 
    ·Sådan Indføre MacBook-computere til studerende 
    ·Sådan Slut en Apple computer til internettet gennem le…
    ·Sådan Find Shared Computers på en Mac 
    ·Sådan redigeres AutoFyld Options og foretage korrektio…
    ·Sådan Skriv et Tilde på en Mac 
    ·Sådan bruges iTunes Som PS3 Media Server 
    ·MacBook Pro overophedes og blæseren er blokeret 
    ·Sådan læses en kvittering på Mac Mail 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får et digitalt id for Entourage 
    ·Hvordan laver Ubuntu Netbook Edition i OpenSuse 
    ·Hvordan laver cirkler i en PPM Filer 
    ·Sådan slettes Windows opdateringer i Windows Vista 
    ·Sådan aktiveres Bluetooth på en Dell bærbar 
    ·Sådan Gå til System Restore fra Repair Mulighed for W…
    ·Sådan installeres en Tar fil 
    ·Sådan Send en FTP for Free 
    ·Sådan spiller Win32 Lege i Windows 7 
    ·Sådan fjernes Marvell Configuration Utility 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com