| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Forskelle i Arbejde med Mac'er og pc'er
    "Mac eller PC" er det første spørgsmål de fleste mennesker køber en ny computer spørge sig selv - og en staude debat i computerens verden . Mens begge typer af edb- lignende funktioner , de gør det på forskellige måder og kan komme med forskellige prisskilte . Du skal bære flere faktorer i tankerne, når du vælger hvilken computer til at købe. Operativsystem

    Mac og pc-styresystemer er skabt af forskellige virksomheder. De fleste pc'er køre Windows , lavet af Microsoft, og er lavet af en række forskellige producenter. Mac-computere kører en version af Mac OS , der, ligesom computeren , er lavet af Apple. Layoutet af de to operativsystemer afviger med Windows organisere sine programmer i en menu, der er tilgængelig via "Start" knappen og Macs viser ofte brugte programmer langs Dock i bunden af skærmen. Ifølge online magasin Switched er Macs generelt lettere at bruge , men har udseende og tilgængeligheden af ​​de to operativsystemer flyttet tættere sammen med udgivelsen af ​​Windows 7
    Security
    < br . >

    Hvis du arbejder med en Windows- computer , skal du købe anti- virus software til at beskytte deres maskine mod virus , trojanere og anden malware . På grund af forskelle i operativsystemet , virus arbejder kun med enten Mac eller pc . Da de fleste af de computere på markedet er pc'er , er de fleste virusser beregnet til denne type af computer og derfor Mac-brugere er generelt mindre risiko for at få deres computere hacket eller inficeret. Mac-ejere er stadig sårbar over for virus overføres gennem sociale netværkssider , men disse påvirker kun de specifikke webkonti , ikke deres computere.
    Software

    Ligesom vira designet til en pc vil ikke påvirke en Mac , de to typer computere bruger forskellige former for software. Mange typer af software , der kun fungerer på pc'er har en ækvivalent til Mac , selvom det er lavet af en anden virksomhed , men vil den måde, du bruger software være påvirket af forskellene mellem de to typer af operativsystemet. Forskellene kan bevise udfordrende, hvis , for eksempel, er du handel tekstbehandlingsdokumenter oprettet på en Mac med en person , der bruger en pc , da førstnævnte ikke er automatisk er forenelig med sidstnævnte. Hvis kollegerne begunstige én type computer over en anden , er du nødt til at tænke over , hvordan din computer valg kan påvirke fildeling.
    Pris

    Ifølge Fox News, kan forbrugerne har den misforståelse, at Mac'er er prissat i forhold til Windows-baserede maskiner. Men valget af Windows -computere er langt bredere end for Macs - ligesom de prispunkter - og priserne på Apples computere kan være sammenlignelig med Windows -modeller med lignende specifikationer nogle pc'er kan endda være dyrere. Fra datoen for offentliggørelse , hvis du arbejder med et stramt budget og leder efter en computer, der vil koste mindre end $ 1.000 , vil du være begrænset til en PC - det billigste Mac startede på $ 999 . Men hvis du har et større budget , kan du ønsker at se på mulighederne og specs for begge typer computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Jaguar Repair Tools 
    ·Sådan ændres Finder Text Size 
    ·Hvordan at tilføje Netflix til Plex 
    ·Sådan Find Dupliker Billeder i iPhoto 
    ·Sådan Defrag en Macbook Laptop 
    ·Hvordan at iværksætte et program automatisk i Snow Le…
    ·Sådan installeres Windows XP på Mac 
    ·Hvordan at slippe for den amerikanske flag på min MacB…
    ·Sådan Put et billede på en Keynote på en Macbook 
    ·Sådan Ryd søgeoversigt i Safari 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slette en CD-RW i Windows 7 
    ·Hvordan til permanent at slette en affaldsspanden 
    ·Hvordan konverterer jeg en RGB565 til en MPEG 
    ·Sådan vises CPU Affinity i Task Manager 
    ·Samsung SDK Tutorial 
    ·Sådan Bypass en Parental Control 
    ·Sådan Manuelt installere XP opdateringer 
    ·Sådan Pipe Screen Output til en fil 
    ·Sådan Abort XP Installation 
    ·Sådan lære at skrive på et tastatur 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com