| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Mac Opfindelse Idéer
    Fremkomsten af Apple Mac-computer linje har affødt skabelsen af ​​en bred vifte af gadgets og tilbehør , der supplerer brugerens oplevelse af at bruge en Mac-computer. Som populariteten af ​​Macs og værdien af ​​Apples aktier er steget i løbet af årene , øge mulighederne for opfindere og innovatorer er opstået for at hjælpe yderligere at optimere Macs og opfylde særlige behov niche kunder , samt den brede offentlighed. Media Server

    Lagring dit mediebibliotek - alle dine fotos, musik og film - kan blive en udfordring, da størrelsen på dit bibliotek vokser. Udvikling af en Mac - baseret digital media server, der er tilgængelig fra begge lokalnet og internettet vil gøre det muligt for Mac-ejere til at få adgang til deres medier på ethvert tidspunkt fra nogen af ​​deres Mac- udstyr, uanset om en MacBook bærbar computer , iPhone eller Apple TV -enhed. Oprettelse af en medieserver operativsystem og netværksinterface vil også kunne udvides ved at inddrage open source-udvikling samfund gennem udvikling og udbud af application programming interfaces eller API'er , der tillader udviklere at bygge tredjeparts programmer på toppen af ​​din software. < Br >
    TV integration

    Mens Apple TV udbydes enhed er designet til brug med tv-skærme , kunne en dybere integration anvende trådløs internet-teknologi bruges til at forbinde Mac OS X-operativsystemet med et fjernsyn . I dag kan en brugers tilslutte sin Mac-computer til sin tv- skærmens video og audio -indgange og endda spille HD -videofiler. Men den kabelforbindelse er besværligt og ofte tvinger Mac-bruger at afsætte sin computer i et område , hvor han måske ikke være i stand til at bruge det i den tid, den er tilsluttet til fjernsynet. At opfinde en måde for en Mac-computer nemt for brugeren at overføre video og lyd fra en computer til et tv ville tillade ham at fortsætte med at bruge computeren, mens du bruger TV'et på samme tid .
    point of Sale Device

    Touch - baserede Mac- enheder som iPad og iTouch , kan udvikles til point-of -sale transaktionen og marketing information inputenheder . Ingeniører kan udvikle applikationer , der giver brugerne til at betale for elementer ved at indtaste kreditkort eller bankkonto information. Andre typer af applikationer kan udvikles og bruges til at indsamle kundeoplysninger, såsom e-mail -adresser , fysiske adresser og telefonnumre , så virksomhederne kan komme i kontakt med dem i fremtiden at markedsføre andre produkter.
    < Br > Live video Compression

    anden opfindelse muligheder ligger inden for video kompression . I øjeblikket komprimere høj opløsning videofiler kræver kraftig computer hardware, der bruger en masse hukommelse og har evnen til at cache en stor mængde data på én gang . Innovators kan oprette Mac -baseret video kompression , som kan bruge virtuelle hukommelse , foruden hardware-baseret hukommelse, at cache yderligere videodata , som det kommer ind fra en live stream. Da live streams er mere dynamiske og konstant fodring i videodata , kunne anvendelsen af ​​virtuel hukommelse mindske belastningen på hardware-baseret hukommelse inde i computeren.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Put My Menu Tilbage på Mit skrivebord i et Mac 
    ·Sådan bruges en USB-port til at overføre data fra en …
    ·Hvordan at sende en fax med OS X 
    ·Sådan ændres en Apple Mac nøglering Password 
    ·Sådan oprettes Drop Box i OS X 
    ·Sådan Sync Google Contacts With My Mac 
    ·Sådan Clear My Old MacBook 
    ·Sådan ændres en startdiskette på Mac OS X 
    ·Sådan fremskynde min Mac G4 
    ·Sådan Clean en MacBook Cache 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Beregn Bytes til megabytes 
    ·Sådan Erstat Havne i Enhedshåndtering i Windows XP 
    ·Hvordan får jeg min papirkurv Tilbage til min Desktop 
    ·Sådan bruges en tegneplade i Mac OS Tiger 
    ·Sådan får du adgang en Mac OS X -partition i Windows …
    ·Computer Management Tips 
    ·Sådan geninstalleres Evernote 
    ·Sådan Defragmenter Windows NT 4.0 
    ·Sådan Tillad en Systemgendannelse 
    ·Hvordan til Mount en ISO i SUSE SLES10 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com