| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Fem forskelle mellem Mac OS og Vista
    Apple frigav Mac OS X-operativsystemet i 2001 og har fortsat med at opdatere den. Microsoft afslørede sin Windows Vista OS i 2007. Operativsystemer har markeret forskelle i udseende , vedligeholdelse, brugeroplevelse og kreativ software. Begge platforme er baseret på to forskellige og ældre operativsystemer. Graphical User Interface

    Den største forskel mellem Mac OS X og Vista kommer fra det generelle udseende af de to operativsystemer. Selvom mange analytikere har kommenteret, at Vista udseende ligner mere OS X end nogen Windows- system, før det , de operativsystemer stadig har forskellige optrædener. System navigation til Mac OS X begynder ved " Dock " område med en række almindeligt anvendte programmer. Vista udnytter "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen for at få adgang til applikationer og system præferencer. OS X bruger en grålig tone for de fleste af sine vinduer, mens Vista bruger en sort tone.
    Operating System Vedligeholdelse

    Vista-brugere , ligesom alle Windows-brugere skal udføre rutinemæssig vedligeholdelsesopgaver som defragmentering , scanne deres system for virus og installere nye sikkerhedselementer drivere til applikationer. Mac OS X-brugere på den anden side , har mindre vedligeholdelse at udføre . Apple anbefaler primært , at brugerne bare installere den gratis OS X softwareopdateringer , som de er frigivet.

    Operating System Origins

    Mac OS X er baseret på en ældre operativsystem kaldet Unix platform. Unix startede i 1970'erne som et forskningsprojekt for AT & T. Windows Vista kommer fra MS-DOS- operativsystem udviklet af Microsoft i begyndelsen af ​​1980'erne , men som bemærket i TechNewsWorld blev Windows inspireret , hvis ikke kopieres, fra en tidligere version af Mac OS , som Microsoft havde adgang til
    .
    pre -installeret Creative Software

    Mac OS X har en klar i løbet fordel Vista i realm af præinstalleret kreative software. Alle Mac'er leveres installeret med iLife . Denne gruppe af applikationer omfatter iTunes , iMovie, iPhoto , iWeb og GarageBand . Disse programmer kan du gøre ting som optager musik , redigere digitale videoer og oprette hjemmesider. Vista indeholder ikke en kreativ suite noget tæt på iLife -pakken . Det gør dog inkluderer Windows Media Player til at organisere musik, video og foto filer. Vista indeholder også en grundlæggende videoredigering program kaldet Windows Movie Maker.
    Brugervenlighed

    tech industrien analytikere fra publikationer såsom InformationWeek enige om, at Mac OS X -platform er langt mere brugervenligt for den gennemsnitlige computer ejer. Mac OS X har historisk set været kendt som den mere intuitivt styresystem . Installation af programmer i OS X tendens til at være meget enkel . Vista derimod er blevet set af eksperter som mere komplekse at bruge. Eksperterne er enige dog, at Vista giver mulighed for større tilpasning og stor kompatibilitet med eksterne tilbehør som harddiske.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Software på OS X 
    ·Sådan Arranger ikoner efter art på en Mac 
    ·Sådan Setup GoDaddy e-mail med Mac Mail 
    ·Sådan konverteres fra en docx til en Doc til en Mac 
    ·Almindelige Mac Fonts 
    ·Hvordan at vide , hvis du får Keylogged på en Mac 
    ·Hvordan man laver et lysbilledshow Arbejde i iWeb 
    ·Fordele ved Mac OS 
    ·Sådan Format Memory Stick til Mac 
    ·Sådan Spin en Sleeping Drive Script 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Lær blindskrift Online 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en Login med SSL 
    ·Sådan Konverter Parallels til Virtualbox 
    ·Sådan kopieres MBR for en harddisk med Linux 
    ·Sådan får du adgang MSCONFIG Som gæst 
    ·Sådan gendannes en eMonster 1000B Disk 
    ·Sådan installeres XFS filsystem på EBS 
    ·Sådan installeres Ubuntu på Ekstern USB-harddisk 
    ·Sådan justeres dvaletilstand i Windows 7 
    ·Sådan Reparation Tomme Registreringsdatabasenøgler 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com