| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Apple Computer har indvirkning på samfundet
    Generelt er det umuligt præcist at få adgang til Apple , Inc. ' s indvirkning på samfundet , som uden Apples indførelsen af ​​Apple II og dens efterfølger, Macintosh , bragte den personlige computer ud af laboratoriet og ind i folks hjem. Apples iPod , iTouch , iPhone og iPad linjer har ændret den måde moderne samfund tænker om computere : som hjælpemidler , der ledsager folk, som de bevæger sig gennem verden , snarere end location- baserede maskiner udnyttet af kun nogle få udvalgte . Historie

    I 1976 begyndte Steve Jobs og Steve Wozniak , to arbejdsløse , college dropouts møde på Homebrew Computer Club, en social klub for computer entusiaster interesseret i at opbygge deres egne maskiner , ved Stanford Linear Accelerator center . Jobs tyder på, at to begynde at arbejde på en computer, der kan være potentielt masse markedsføres til offentligheden . Ved udgangen af året , udviklede de to prototypen til Apple I.
    Adgang Personal Computer

    Apple I blev solgt i computerforretninger i 1976. Men den spirende selskabets anden modeller , udgivet i begyndelsen af ​​1980'erne , tiltrak offentlig opmærksomhed. Før Apple introducerede Apple II , personlige computere var en sjældenhed . Men Apple II , med sin lave pris og nemme -at-bruge grafisk brugergrænseflade - forløberen af operativsystemet , som vi kender det i dag - bragte den personlige computer i boliger, skoler og biblioteker i hidtil uset antal . De funktioner, der følger med tidlige æbler, herunder tastaturer og mus , blev de faktoren standard, og blev indarbejdet i konkurrentens tilbud snart efter.
    Mac

    Apple sikrede deres tentative hold på offentlighedens fantasi med 1984 udgivelsen af Macintosh 128K personlige computer. Annonceret med en nu ikonisk kommercielle, instrueret af Ridley Scott, under Super Bowl XVIII , Macintosh - eller " Mac " - kom bundtet med en grafisk brugergrænseflade operativsystem, genkendelig i dag som en direkte tidligt brugt forfader af OS -systemer af de fleste moderne hjem computere. Mac kom også med to programmer designet specielt til den linje : . MacPaint , et grafikprogram og MacWrite , et tekstbehandlingsprogram
    iEverything

    I 2001 efter års bagud konkurrenter som Microsoft introducerede Apple iPod , den bærbare mp3-afspiller , som næsten overnight , ændrede ansigt musikindustrien. IPod tillod brugere at bære et større antal af musikfiler, der tidligere spillere , og dens lille, elegant design og brede farve tilgængelighed vundet offentlighedens interesse. Dette førte til Apples frigivelse af iTunes , en butiksfacade detailhandel mediefiler specifikt optimeret til iPods. Succesen med iPod kørte Apple at forske , udvikle og markedsføre andre bærbare enheder , herunder en enhed, der kan gøre arbejdet i mange enheder , kulminationen på som blev iPhone , udgivet i 2007, som er indarbejdet trådløse teknologier , video , musikafspillere , Internet kapaciteter og en touch skærm.
    iPad

    iPad blev frigivet af Apple i 2010 , ramte markedet som en af ​​de første fuldt udstyret touch screen tablet computere. IPad blev oprindeligt udviklet som en indgang til den bærbare e -reader på markedet , til at konkurrere med Amazons Kindle og Barnes & Nobles Nook enheder. Imidlertid IPAD kører applikationer, der udvider funktionerne i enheden, så den kan erstatte , i mange tilfælde den gennemsnitlige brugers laptop . Forbrugernes reaktion var overvældende positivt , da selskabet oplyste, at det solgte tre millioner iPads inden for 80 dage efter sin løsladelse .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes en MacBook Fra standby 
    ·Genveje til Tabbing mellem programmerne i MacBook Pros 
    ·Sådan Reparation med Apple Boot Drive Disc Utilities 
    ·Sådan installeres OS X fra eksterne DVD drev 
    ·Sådan Burn DMG på en Mac 
    ·Sådan Omdøbe en computer navn på en Mac 
    ·Sådan ændres en statisk IP til en Mac X 
    ·Sådan Format eksterne harddiske i OS X 
    ·Sådan Rip til en iMac 
    ·Sådan Print Screen i Windows på en Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Uforanderlige Bits i Linux 
    ·Sådan installeres Linux på Microsoft Virtual PC 
    ·Sådan nulstilles en Trial af Duplicate Remover 
    ·Sådan fjernes Verizon Software 
    ·Sådan Kontroller Vista Activation Time 
    ·Sådan fjernes en skjult Desktop Ikon i Vista 
    ·Sådan måler Dobbelt -hang Wood Vinduer 
    ·Sådan Annuller Programmer ved opstart 
    ·Sådan deaktiveres USB Autorun på Windows XP SP2 
    ·Sådan oprettes TGZ filer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com