| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sådan bruges iCal på en MacBook
    MacBook , ligesom alle Macs , skibe med organisatoriske og tid management applikationer inkluderet i Mac OS X. iCal sammen med Post og adressebogen , fungerer problemfrit at håndtere udnævnelsen planlægning , styre din dag, uge ​​eller måned , og skabe begivenhedsinvitationer , foruden en række andre opgaver. Hold styr på dine aftaler ved at indstille påmindelser for dig selv, og skabe to-do lister til din dag , uge ​​eller måned ved at redigere dem direkte i iCal , eller lade dem importeret fra invitationer eller begivenheder i dit mailprogram . Instruktioner
    1

    Klik iCal fra din dock . En praktisk funktion af ikonet er, at det viser den aktuelle dag i din dock , mens programmet er åbent. Du kan også åbne programmet fra din " Programmer " mappe , som kan tilgås ved at klikke på "Go" fra skrivebordet .
    2

    Bemærk " kalendere" ruden til venstre i vinduet . Som standard er en "Home " og " Arbejde" kalender oprettet. Klik på fanen øverst midt i iCal-vinduet for at se kalenderen ved "Day ", " uge" eller " måned, så klik på kalenderen i venstre rude , som du ønsker at tilføje en " begivenhed "eller udnævnelse. < Br >
    3

    Dobbeltklik i dag skærmen på den tid, du ønsker at oprette udnævnelsen . Indtast navnet på begivenheden. Træk det nederste af udnævnelsen bar for at øge længden af kassen . Træk udnævnelsen til en anden dag til at ændre dagen . Højreklik på udnævnelse til "Get Info" om hændelsen. Klik på " Rediger" for at ændre titlen , tid eller sted. Klik på fluebenet ud for " hele dagen "Hvis begivenheden er hele dagen, eller ændre start-eller sluttider .
    4

    Klik på" Repeat " , hvis begivenheden er tilbagevendende , og vælg derefter " Drill- down "-menuen for at vælge frekvensen . Klik på " Custom" til at skabe en mere kompleks tidsplan. Opret en alarm til at minde dig om begivenheden ved at klikke på "Alarm ". Vælg en form for påmindelse , såsom at have en e-mail sendt til dig , eller en besked med en alarmlyd.
    5

    Klik på " Deltagere " for at tilføje folk til begivenheden. en email vil blive sendt til hver enkelt deltager , og de kan tilføje begivenheden til deres egne kalendere. Tilføj et website link eller en vedhæftet fil , som som en invitation . Klik på " Udført ", når du er færdig.
    6

    Klik på "Month view" for at se alle udnævnelser i måneden. Tilføj huskeliste , ny begivenhed eller aftale for en dag ved at dobbeltklikke på dagen . Indtast navnet og redigere dine oplysninger på samme måde, som du oprettede begivenheden i visningen "Dag" kalender. Klik på den blå " tegnestift " ikon nederst til højre på skærmen for at tilføje et huskeliste for dagen. en rude i højre side åbnes. Indtast opgaven , og vælg derefter en prioritet. Dobbeltklik på opgaven for at redigere oplysningerne. klik på " Udført ", når du er færdig.
    < br > 7.

    Vælg "Ny kalender " fra menuen "Filer" for at oprette en ny kalender . Indtast et navn i tekstfeltet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Defrag Programmer til Mac 
    ·Sådan Clean MacBook med MacKeeper 
    ·Toshiba TV & Mac kompabilitet 
    ·Sådan Slut en HP C7280 til en Mac 
    ·Hvordan kan jeg Konverter MP4 til MP3-lyd Med et gratis…
    ·Hyppige Connection Timeout på min MacBook 
    ·Sådan bruges en Apple Desktop Fjernt over internettet 
    ·Sådan ændres From adresse Når Sende iCal Opfordrer 
    ·Sådan fjernes ACL fra Mac 
    ·Er det sikkert at slette bestemte Dot filer på Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan finder skjulte filer i en Vista Computer 
    ·Sådan slettes i Ubuntu 
    ·Hvad Er PM Tool på en Mac 
    ·Sådan Fix en Windows logon Loop 
    ·Hvordan kan jeg finde gamle filer og fotos 
    ·Sådan installeres Windows XP på din computer 
    ·Sådan ændres et Password med Registreringseditor 
    ·Sådan oprettes en delt mappe i Windows 
    ·Sådan opgraderer en Pocket PC 4.2 
    ·Sådan formateres en Drive & Har en ren installation af…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com