| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sådan overføres data til en ny MacBook Pro
    Migrering dine data fra en ældre computer til en nyere er en rutinemæssig del af at købe eller opgradere en computer. Apple gør denne enkle med Migration Assistant værktøjer i Mac OS X. Det vil overføre oplysninger fra brugerkonti , programmer , datafiler og dokumentet og networking og computer præferencer over til den nye MacBook Pro. Migration Assistant har været en del af hver udgivelse af MacOS X fra 10,1 , og denne proces kan bruges til at migrere til enhver model af Macintosh , fra en iMac til den nyeste MacBook Pro. Instruktioner
    1

    stik i destinationen MacBook Pro . Hvis den computer, du kopierer filer fra er også en bærbar computer , sæt den i så godt. Dette vil sikre, at overdragelsen ikke bliver afbrudt af en computer eller en anden løbe tør for batteri.
    2

    Opdater al software på kilden Macintosh. Dette omfatter kører Softwareopdatering til operativsystemet komponenter og opdatere eventuelle tredjepartsprogrammer .
    3

    Klik på Apple-menuen , og vælg derefter " System Preferences ". I det vindue der kommer op, er oprettet Deling på den første Macintosh ved at dobbeltklikke på "Deling" ikonet. Når du bliver bedt , skal du give computeren et navn i den boks, der kommer op .
    4

    Disable dvaletilstand på begge computere ved at dobbeltklikke på menuen "Vis" , mens i " Systemindstillinger ". Vælg " Energy Saver ". Juster " Sæt computeren i søvn, når det er inaktiv i ... " skyderen til "Aldrig ".
    5

    Tilslut begge computere med et Ethernet-kabel , hvilket er den hurtigste måde at overføre filer , eller sikre, at begge computere er synlige på det lokale trådløse netværk, hvis du vælger at gøre overførslen trådløst. Hvis din Macintosh ikke har en Ethernet-port, og du ønsker at tilslutte den måde , Apple sælger en USB -til- Ethernet-adapter .
    6

    Klik på "Apple" -menuen og derefter klikke på " Applications. " Klik på " Utilities " på den nye MacBook Air. Åbn Migration Assistant , og det vil bede dig om dit Admin Password . Indtaste det, og klik derefter på " Ok ".
    7

    Vælg " Fra en anden Mac ", når du bliver bedt om , derefter " From Network. " Klik på " Fortsæt" for at fortsætte.
    8

    Gentag trin 6 og 7 på den gamle Macintosh. Når du bliver bedt for metoden , vælg " Til en anden Mac" og klikke på "Fortsæt ".
    9

    Kopier adgangskode, som vises i "Tilslut din Computers " skærm på din nye MacBook Pro i formularen på den gamle Macintosh . En adgangskode skal vises på målet Mac i forbinde din Computers skærmen som vist nedenfor.
    10

    Luk andre programmer på den gamle Macintosh , og derefter klikke på "Fortsæt ". Marker alle de elementer, du vil overføre , din standard valg skal indeholde " Preferences ", " Programmer " og " Bruger mapper . " Du kan tilpasse udover dette ved at klikke på bestemte emner.
    11

    Klik på " Fortsæt ". De valgte filer vil blive flyttet til det nye Macintosh. Det kan tage flere timer , afhængigt af størrelsen (r) af filerne og hastigheden af ​​netværksforbindelsen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes en JPEG Tag på en Mac 
    ·Hvordan man laver en panoramabillede på en Mac 
    ·Sådan Unzip 7Z på OSX 
    ·Hvordan du opgraderer OS 10.3.9 for en iMac 
    ·Sådan Genstart en Mac til et PC-indstillinger 
    ·Hvordan til at øge Folder Size i en MacBook 
    ·Sådan Wake Up en Mac Pro-computer 
    ·Hvordan at tage et screenshot af skrivebordet Mac 
    ·Sådan Konverter AVI til MV4 på en Mac 
    ·Forskellene mellem en Mac og en PC Operating System 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man skriver en batch-fil til at kopiere en mapp…
    ·Sådan deaktiveres Hot Corners på en Mac 
    ·Sådan installeres MAC OS X Tiger på en Pentium M 
    ·Sådan installeres en Guest Operating System i en virtu…
    ·Sådan gendanne min computer til fabriksindstillinger h…
    ·Sådan Stop Windows Autoplay 
    ·Hvordan til liste Moduler i Apache2 
    ·Sådan deaktiveres en Debugger 
    ·Sådan tilføjes en skærm til din bærbare computer på…
    ·Sådan Monitor DNS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com