| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sådan at opgradere min iMac G4 Tiger
    En iMac G4 bruger operativsystem Mac OS X 10.4 , med tilnavnet Tiger. Denne computer model har en Power PC -processor , ikke den Intel processor, der anvendes i nye Apple-computere. Det betyder, at en iMac G4 kun kan opgraderes til Mac OS X 10.5 eller Leopard. For at opgradere en iMac G4 , skal det opfylde de minimumskrav til hardware , som er en processorhastighed på mindst 867 MHz, mindst 512 MB RAM, 9 GB ledig harddiskplads og et dvd-drev . Ting du skal
    Mac OS X 10.5 Leopard install DVD
    Vis Flere Instruktioner
    Forberedelse
    1

    Naviger til " Apple" symbolet i øverste venstre hjørne af din iMac. Vælg "Software Update" fra de tilgængelige muligheder. Hvis der er nogen tilgængelige opdateringer, skal du klikke på " Install" for at installere dem. Du bliver nødt til at indtaste dit brugernavn og din adgangskode for at fortsætte. Når opdateringerne er færdige , køre Softwareopdatering anden gang for at sikre, at ingen opdateringer venter der kræver installation for første sæt opdateringer .
    2

    Klik på billedet af din harddisk på skrivebordet at fremhæve det. Naviger til menuen "Filer" og vælg " Get Info ". En boks vil poppe op . Klik på trekanten til venstre for "Generelt" for at afsløre yderligere oplysninger. Kontroller at se, at der er mindst 9 GB ledig plads på din harddisk . Hvis der ikke er plads nok , skal du slette gamle filer eller unødvendige programmer , før du fortsætter .
    3

    Indsæt Mac OS X Leopard installations-dvd'en i din iMac optiske drev. Et ikon for installatøren vises på dit skrivebord. Må ikke klikke på ikonet . I stedet skal du klikke på "Apple" i øverste venstre hjørne og vælg " Genstart ".
    Installation
    4

    Tryk enten bogstavet "C" eller " option "-tasten . Hvis du holder " C," du bliver nødt til at vente, indtil du ser en blå skærm , før du slipper knappen. Hvis du holder "Option ", kan du slippe knappen , når du ser en skærm, der viser tilgængelige startenheder placeringer. Vælg billedet af installationen disken og vente. Det tager omkring tre til fem minutter til at starte op ved hjælp af enten metoden.
    5.

    Klik på " English " for at vælge den som hovedsprog. Computerskærmen vil læse, "Forbereder installation". Klik på "Fortsæt". Du vil have mulighed for at "Vælg en destination " placering for installationen eller for at vælge "Indstillinger".
    6

    Naviger til "Indstillinger" , og klik for at vælge . Du får et valg mellem " Arkiver og installer " og " Slet og installer ". Standardindstillingen er " Arkiver og installer ", som sikkerhedskopierer dine eksisterende systemfiler til en " tidligere systemer " mappe . Afkryds feltet ved siden af ​​" Bevar brugere og netværksindstillinger " for også gemme dine oplysninger og indstillinger for at importere oplysninger i det nye system. Hvis du vælger " Slet og installer" sletter alle eksisterende oplysninger og installere en ren operativsystem. Når du starter et "Slet og installer", vil du ikke længere være i stand til at hente data, der er gemt på din computer, skal du sørge for at sikkerhedskopiere alt op , før du vælger denne mulighed. Klik for at vælge den type installation , du har besluttet.
    7

    Klik på ikonet for din harddisk for at vælge dette som det sted, hvor du ønsker at installere opgraderingen. Den proces kan tage et par timer, afhængigt af hvor meget information du har, og hastigheden på din computer. Når installationen er færdig , skal du køre "Software Update" , indtil du er på Leopard versionen OS X 10.5.8 , som er den maksimale opgraderingen tilgængelig for dit system.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Leopard på en MacBook G4 
    ·Sådan nulstilles med Kommando tast 
    ·Sådan Start iTunes til Growl på Login 
    ·Hvordan finder man en adgangskode på en Mac Wireless 
    ·Sådan holder du din Macbook Safe 
    ·Sådan Højreklik på Mac-computere 
    ·Sådan tilpasses menuen Bar på en MacBook Pro 
    ·Sådan Switch Mac Regionskoder på en bærbar 
    ·Sådan Del iTunes Music på et netværk med Mac OS X 
    ·Sådan Set Up en Proxy på min Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan krypteres indhold for at sikre data med Windows …
    ·Sådan ændres Associated Files Standard Ikon i Vista 
    ·Hvorfor vil ikke min Microsoft Updates Install 
    ·Sådan tillade eksterne kunder til at have Streaming Ad…
    ·Screen Saver Time Policy 
    ·Sådan bruges en Handycam DCR108 Med en Mac 
    ·Sådan deaktiveres Virtuel hukommelse i Windows 
    ·Sådan ændres Boot Order i Ubuntu 
    ·Sådan Reparation Windows XP OS 
    ·Sådan Edit Windows start-up Files 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com