| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Apple Corporation Historie
    I april 2011 fejrede Apple sin 35. år i erhvervslivet . Ifølge Mashable har selskabet en markedsværdi på mere end 317 milliarder dollars , og er den mest succesfulde teknologi virksomhed i verden . Da Apples masse popularitet med sine computere , mobiltelefoner og bærbare medieafspillere , kan det synes svært at tro, det har ikke altid været en glat vej . Historien om Apple afslører masser af sejre , men også et par uslebne pletter. Stiftende

    I 1976 var Steve Jobs en college dropout , der bor hjemme hos sine forældre. Han og hans ven Steve Wozniak byggede et sæt til en formonteret computer kredsløb . De spurgte en anden ven - Ronald Wayne - at skrive en manual for produktet og skabe et logo . De kaldte sættet Apple I og begyndte at sælge den. I 1977 blev Apple Computer, Inc. formelt indarbejdet uden Wayne, som solgte sin aktiepost i selskabet . Jobs og Wozniak derefter introducerede Apple II. Ifølge " Wired ", det var den første praktiske personlige computer. Det var så stor en succes det forblev i produktion indtil 1993.
    1980'erne

    I 1980 Apple gik offentlige og introducerede Apple III computer. I 1983 , med Jobs som formand John Sculley bliver administrerende direktør og præsident. Det næste år , Apple introducerede den første Macintosh. Den Macintosh var den første computer til at omfatte en grafisk brugergrænseflade ( GUI) til en overkommelig pris på $ 2495 . I 1985 fandt Jobs hans rolle hos Apple reduceret med Sculley og forlod virksomheden , sammen med Wozniak . Apple indgivet en retssag mod Jobs , bekymret over de oplysninger, han kan have taget med ham for at danne et nyt selskab. Dragten blev afgjort af retten , og Jobs solgte alle, men en del af hans Apple lager.
    1990'erne

    I 1991 Apple indgået et samarbejde med IBM omfatte en ny processor i sine computere . Processoren senere kom til at blive kendt som PowerPC . Det blev til rådighed for forbrugerne i 1994. Det følgende år , Apple underskrevet en aftale, der tillader billigere versioner af sin computer, der skal oprettes og sælges af eksterne selskaber . Det oplevede omsætning og markedsandele dråbe, så de klonede versioner blev mere populær . I 1997 vendte Jobs som rådgiver og derefter midlertidig CEO. Han stoppede klon aftaler og den daværende nuværende præsident og CEO, og vice president , blev bedt om at træde tilbage. I 1998 debuterede Apple iMac , en gennemsigtig computer til rådighed i en række forskellige farver. IMac hjælper Apple vende sit første overskud i tre år.
    New Era

    nye århundrede startede med Jobs bliver opkaldt permanent administrerende direktør for Apple. I 2001 debuterede Apple iPod og iTunes digital jukebox -software, samt et nyt operativsystem til Mac og dens første detailbutikker. Populariteten af iPod fortsatte med at vokse , og i 2003 åbnede online iTunes musikbutik , der sælger sange for kun 99 cents. Det var den første retlige mainstream produkt for at opnå online-musik. I 2006 var 1 milliard sange er købt. I 2004 annoncerede Jobs han havde gennemgået en vellykket operation for at fjerne en svulst på hans bugspytkirtel .
    Apple Computers til Apple Inc.

    I 2007 Jobs fortalte en menneskemængde på Macworld Expo , at Apple nu ville blive kendt som Apple Inc., og ikke Apple Computer, Inc. Virksomheden var flyttet fra at producere kun computere til at tilbyde iPod, iTunes og meget mere. Det år , Apple også debuterede sin bredt vellykket touchscreen smartphone og mindre populære Apple TV. I begyndelsen af ​​2009 forlod Jobs Apple for kort tid til at gennemgå en levertransplantation. Han vendte tilbage senere på året. I 2010 lancerede Apple iPad, en 10-tommer touchscreen tablet. I begyndelsen af ​​2011 offentliggjorde Jobs ville han atter tage orlov af medicinske grunde . Chief Operating Officer Tim Cook atter trin op i hans sted.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·PowerMac G4 Tips 
    ·Sådan ændre filtypen Med Automator 
    ·Hvordan tilføjer jeg Bluetooth til en Powermac G4 
    ·Hvordan at reducere størrelsen af browservinduet på e…
    ·Sådan foretages fejlfinding Microsoft Sync Servicefejl…
    ·Sådan bruges en Handycam DCR108 Med en Mac 
    ·Hvordan laver ikoner større eller mindre på en Mac 
    ·Hvordan at finde datoen for den sidste slukning for en …
    ·Sådan Genopbyg Launch Services 
    ·Sådan Test Computer Voices på en Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Send billeder til en person med Mac Operating Sy…
    ·Sådan fjernadgang til Microsoft Desktop i Windows 7 
    ·Sådan Konverter VB til FB 
    ·Pipe Unix Tutorial 
    ·Sådan Roter et Monitor på en Radeon Mobility X1600 
    ·Sådan installeres IIS 6 
    ·Sådan installerer Windows XP Pro fra en fjerncomputer 
    ·Sådan registreres en Missing Program Fra Regedit 
    ·Sådan Find en Document Letter 
    ·Sådan installeres Boot Camp With No Leopard CD 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com