| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    10 tricks til en iMac
    iMac er en alt -i- én computer , der indeholder en række indbyggede funktioner Lige ud af kassen. Mange mennesker aldrig kommer til at kende de mange funktioner deres iMacs har uden at skulle installere ekstra software . Der er nogle iMac tricks , der er simpelthen underholdende , mens andre kan være særdeles nyttig. Pocket Address Book
    p Hvis du ønsker at bære din adressebog rundt med dig , iMac kan du oprette en lommeformat kopi af din e-mail- adressebog . Gå ind i din adressebog , oprette eller vælge en gruppe af kontakter, og klik på " Pocket Address Book " option på Print dialog. De iMac formater adressebog med alfabetiske faner , så du nemt kan bladre igennem og finde kontaktpersoner.
    PDF Creation

    Ingen grund til at kigge efter et program, der skaber PDF-filer . IMac har en indbygget PDF creator , der giver dig mulighed for at oprette en PDF fra en fil, du kan udskrive . Brug PDF -knappen i Print dialogboksen til at skabe industri-standard PDF-filer. Menuen for denne funktion er skjult under PDF -knappen.
    Indbyggede ordbog

    nyere programmer ( Cocoa -baseret) , iMac lader dig få definitionen på et ord i et dokument ved at placere markøren over ordet, og trykke på " Apple ", " Ctrl" og "D" Du får en pop- up ordbog uddrag under ordet . Du kan også dobbeltklikke på ordet for at markere det , vælg " Ctrl " og klik , og vælg " Slå op i ordbog " fra pop - up -menuen. Dette giver dig fuld størrelse ordbog .
    Slow Motion Stacks

    Stacks er mapper på dock langs bunden af ​​iMac. Hvis du klikker på en af ​​mapperne åbner stakken for at afsløre alle undermapper i den vigtigste mappe. Dette kaldes en stabel . For præsentationsformål , kan du ønsker at lade disse stakke til at åbne i slowmotion. Der er ingen reel formål til dette, men det er sjovt at gøre og ser cool. For at gøre dine stakke åben i slowmotion , hold "Shift " og klik på en af ​​dine havnens stakke eller hit " F12 " for at påberåbe sig Dashboard. Stakke vil åbne i slowmotion.
    External Drive

    Flyt store filer til en jeg Mac fra en anden ved hjælp af iMac "Target Disk Mode". Tryk på " T "-tasten under opstart , som vil gøre din iMac i et eksternt FireWire-drev . Sæt den ind i en anden Mac med et FireWire-kabel og kopiere filer frem og tilbage.
    Omfattende Zoom

    iMacs kan du zoome efter behag, ved hjælp af to fingre pegefelt trick. Hold "Command "-tasten , og træk to fingre op i din iMac pegefeltet. Indstil denne funktion op ved at trykke på "Ctrl ", " Cmd " " Opt " og "8 ".
    Aktive Screen Corners

    Gør din iMac mere effektiv ved at sætte hjørner af skærmen til at arbejde. Tildele handlinger til hvert hjørne af dit skrivebord ved at aktivere skærmen hjørner. Gå til " System Preferences " og vælg " Expose & Spaces. " Indstil handlinger for hvert hjørne af dit skrivebord her , og man kan udføre disse handlinger med en knalde af musen.
    Make Mac Talk

    Start din terminal med dine højttalere om og skriv noget . IMac vil sige det til dig. For at gøre din iMac læse en tekst fil til dig , skriv " siger - f nameoftextfile.txt . " Vær sikker på at du bruger det faktiske navn på den tekstfil i kommandoen.
    Se billeder

    Group dine billeder i mapper , skal du markere dem og vælge " Slideshow " fra menuen Action i finderen enke for at starte et diasshow. Dette bringer det første billede , og diasshowet kontrol.
    Baby Monitoring
    p Dette er en pæn trick for iMac ejere, der har en baby. Hvis du har en Mac laptop og en iMac , skal du indstille den bærbare computer op i dit barns værelse og begynde en envejs-video chat med den bærbare computer fra iMac. Du har nu en babyalarm , der viser billede og lyd.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at styre en Macbook Med en Wiimote 
    ·Sådan deaktiverer Silverlight i en Mac 
    ·Sådan kopieres en OS X Leopard CD 
    ·Sådan Alt + Tab Med en iMac 
    ·Sådan oprettes en fotocollage på Mac 
    ·Hvad er en MAC SMC opdatering 
    ·Sådan gendanne min Macbook til fabriksindstilling 
    ·Hvordan du lagrer en ny adgangskode på en Mac 
    ·Hvordan fjerner jeg Apple Hot News 
    ·Sådan at tvinge - forlade en Mac Spinning Ball 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Iertutil.dll 
    ·Sådan Konverter en Mac ikon til en mappe 
    ·Sådan gendanne slettede historie i Windows 
    ·Sådan Slå Systemgendannelse i Windows 7 Home Premium 
    ·Hvordan man kompilerer en OpenWRT Target System 
    ·Sådan fjernes en planlagt Disk Check for Windows XP Un…
    ·Sådan testes en XP Product Key 
    ·Sådan installeres en SATA DV8408 
    ·Sådan fjernes Group Policy Screensaver 
    ·Sådan Slet Index Catalog 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com