| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sådan bruges Dropbox på en Mac
    Dropbox giver både gratis og betalte online hosting-tjenester , og det er en af ​​de mest praktiske måder at sende store filer udover FTP. Dropbox er teknisk set en hjemmeside, men har en supplerende desktop-klient til nem uploads og hurtig adgang . I modsætning til de fleste andre programmer på Mac OS X , faktisk Dropbox installationen opretter en genvej link og indstillingsmenuen i din Finder. For at bruge Dropbox og dets tjenester , bliver du nødt til at oprette en Dropbox-konto . Instruktioner
    1

    Naviger til Dropbox hjemmeside ( dropbox.com ) . Klik på "Download Dropbox " knappen. Dropbox registrerer automatisk , at du er på Mac OS X og henvise dig til den rigtige download link.
    2

    Dobbeltklik på diskette-ikonet til at montere , hvis det ikke montere automatisk. Træk Dropbox programikonet , og stadig holder musen, flytte den til din " Programmer" mappen. Slip musen , når du ser det grønne "+" tegnet .
    3

    Naviger til din " Programmer " mappen og dobbeltklik på Dropbox -ikonet for at åbne programmet . Klik på " Jeg har ikke en Dropbox-konto " knappen og klikke på "Fortsæt " for at oprette en ny konto.
    4

    Indtast dit fornavn , efternavn , e-mail ønskede adgangskode og navnet på din computer. Klik på knappen "Fortsæt" .
    5.

    Vælg din kontotype . Du kan oprette en gratis konto på Dropbox til 2 GB lagerplads online. Hvis du inviterer venner og de slutte Dropbox , kan du en erhverve en ekstra gratis 250 MB på online lagerplads pr ven, op til 8 GB. Pr. marts 2011 er betalte konti fås med Dropbox til 50 GB lagerplads på $ 9,99 per måned eller 100 GB lagerplads for $ 19,99 per måned. Klik på knappen "Fortsæt" .
    6

    Vælg " Typical " som din opsætning type. Brug " Advanced "-opsætningen , hvis du har erfaring med Dropbox . Klik på knappen "Fortsæt" . Klik på "Fortsæt "-knappen igen for at tage en fem - trins rundtur i Dropbox ansøgningen. Klik på " Skip Tour" -knappen for at springe Touren, og klik derefter på knappen "Udfør" . Dropbox opretter en genvej link under "Steder" peger i den rigtige side menuen på din "Finder " vinduet for let og direkte adgang .
    7

    Opret nye mapper i din Dropbox eller træk og slip filer for at føje dem til de eksisterende mapper. Din "Public " og " Billeder " mappe automatisk er delt, men du kan oprette nye mapper og dele dem kun med bestemte personer . Når du tilføjer filer eller mapper til Dropbox , skal du vente , indtil du ser det grønne flueben ud for de filer for at bekræfte, at de er blevet uploadet , før du forsøger at dele .
    8

    Access-program og indstillinger ved at bruge Dropbox -menuen i din Finder. Dropbox -menuen vises i toppen af ​​din Finder-vinduet efter installationen, og er udstyret med Dropbox logo med en lille, grå pil ved siden af. Menuen lader dig dele mapper og gennemse dem på Dropbox hjemmeside.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan overføre kontakter fra Nokia til Mac 
    ·Sådan aktiveres Root på min Mac 
    ·Hvordan bruger din eksterne harddisk til Stream video p…
    ·Hvad er cloud-baserede iTunes 
    ·Betyder Nulstilling af PRAM og NVRAM Hjælp 
    ·Sådan deaktiveres Bluetooth Setup Assistant 
    ·Sådan Brænd et ISO Disc Image i Mac OS X 
    ·Sådan justeres Speed ​​til en MacBook Processor 
    ·Sådan sparer et skærmbillede på en G4 Powerbook 
    ·Sådan bruger du WebDAV på en Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan at åbne vedhæftede filer på en Mac 
    ·Sådan oprettes et netværk bro til deling af internett…
    ·Sådan fjernes Mislykkede opdateringer fra Windows Vist…
    ·Fejlfinding en Griffin iTrip der ikke altid Turn On 
    ·Sådan Øv skrive på en computer tastatur 
    ·Sådan får du hjælp og support tjeneste til at dukke …
    ·Sådan installeres Windows XP på en partition 
    ·Sådan geninstalleres CUPS 
    ·Sådan installeres Windows Installer Package 
    ·Sådan tilføjes HTML til en e-mail signatur i Mac Mail…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com