| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Store forskelle mellem Mac'er og pc'er
    Macintosh-computere fra Apple og pc'er , der kører Microsoft Windows-operativsystemet er to af de to største kræfter i moderne teknologi. Mac-computere udgør mindre end 10 procent af markedet i oktober 2010, men Apple-produkter tiltrækker en stor mængde opmærksomhed, som tegner sig for hyppige sammenligninger mellem de to. Operativsystem

    Apple-computere kører Mac OS X-operativsystemet , pc'er generelt køre Microsoft Windows , selv om andre operativsystemer, såsom Linux , er til rådighed . Arkitekturen i de to systemer er fundamentalt anderledes. "Windows blev bygget omkring netværk. Dens fundament er på meget modificerbare DLL ( Dynamic Link Libraries ) for at støtte mange applikationer og en indskrive fil til flere konfigurationer. På Mac- side er OS baseret på Unix, Mach og Apple OS struktur , "forklarer professor Gene Spafford i en TechNewsWorld artiklen. Mac OS X præsterer bedre med grafik og multimedier opgaver , mens Windows excellerer i statistiske og kontorprogrammer . Selvom Mac OS X er kendt for at være mere brugervenlig og Windows er kendt for at være mere tilpasselig, disse forskelle mindskes som hvert operativsystem fremskridt.
    Multimedieteknologi

    Mac-computere generelt halter bagefter pc'er i form af multimedie-teknologi . I november 2010, omfatter ingen Mac-computere indbygget Blu -ray-afspillere , mens denne funktion har været tilgængelig på pc'er i temmelig lang tid . PC'er kan tilsluttes direkte til et TV uden en omformer og er i stand til at forbinde til Xbox 360 gaming system, mens Mac-brugere har brug for omformere til at gøre det .
    Hardware

    Mac-computere alle kommer fra Apple. Pr. november 2010 er der seks linjer af Mac-computere , der er opgraderet regelmæssigt : iMac , Mac mini, Mac Pro , MacBook , MacBook Pro og MacBook Air. PC-computere kommer fra en bred vifte af producenter , og nogle af de største er bl.a. Dell , HP, Asus , Samsung, Sony og Acer . Det betyder , at der er et større udvalg af PC computere. Men fordi Apple designs både computeren og operativsystemet , er Mac -computere er kendt for jævn drift .
    Third -Party Software

    grund af dominans af Windows i markedspladsen , pc'er har et større udvalg af tredjeparts software programmer til rådighed . Mens mest populære software har både Mac-og pc -versioner , nogle programmer er kun tilgængelige for pc'er.
    Kompatibilitet

    Indførelsen af ​​Intel forarbejdning chips til Mac-computere i 2005 og 2006 gav Mac-computere et nyt niveau af kompatibilitet med Windows- styresystemet. Intel-baserede Mac-computere kan indeholde en separat partition , hvor Windows kan installeres . Når computeren starter i Windows- partition, den opfører sig som en pc , der giver Mac-computere en større grad af kompatibilitet mellem operativsystemer end pc'er.
    Security

    Langt de fleste af virus , er malware trojanere designet til at påvirke Windows-operativsystemet. Mens potentiale for Mac -designede virus , som i november 2010 , har der ikke være en væsentlig angreb på Mac-computere. Pc'er er udsat for hyppige angreb fra malware, virus og trojanske heste . Løb en sikkerhedssoftware og jævnligt at scanne efter inficerede filer er afgørende på en pc.
    Speed ​​

    I december 2009 Popular Mechanics frigivet resultaterne af en grundig test sammenligne hastigheden af ​​forskellige processer på en Mac og en pc. Mac computer, en billigere model end den testede pc, var den klare sejrherre med kortere opstartstider , installation tider og programstart gange .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set Up Your FTP-server på en Mac 
    ·Sådan kopieres Old Mac Computer filer til en ny Mac Co…
    ·Sådan Geninstaller Airport 
    ·Fejlfinding USB-portene på en MacBook 
    ·Åbning Bin Files ona Mac 
    ·Sådan Arranger ikoner efter størrelse på en Mac 
    ·Hvordan at slippe for den amerikanske flag på min MacB…
    ·Kan du bruge en ekstern USB-harddisk til at starte en P…
    ·Sådan Set Up Mac OSX fra en ekstern harddisk 
    ·Sådan downloader Python 3 på Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan binde en Flash CFTREE til en Flash CFGRID 
    ·Sådan køres Systemgendannelse Fra et Genoprettelsesko…
    ·Sådan Clean Up Pagefile.sys 
    ·Hvordan laver skrifttyper Arbejde 
    ·Sådan Sluk MS Security Essentials 
    ·Sådan Start din computer , når den siger Hard Drive i…
    ·Sådan kører som en kommando til Windows Vista 
    ·Sådan fjernes gamle versioner af Windows 
    ·Sådan oprettes Simple rutediagrammer Med en MacBook Pr…
    ·Sådan installeres en Tar fil 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com