| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    ? Hvad er det sidste stabile version af Windows XP
    I begyndelsen af ​​det 21. århundrede, Microsoft introducerede verden for sin nyeste Windows-operativsystem - Windows XP. Sporting en moderniseret visuelt design , der fremhævede opdateringer til fil-og mappe synspunkter samt øget multimedieteknologi , XP blev standard for det første årti af det nye årtusinde. Men ligesom andre Windows udgivelser, ville XP er tiden kommet til en ende. Sidste stabile version

    sidste stabile version af Windows XP var Service Pack 3 (SP3) , udgivet i maj 2008 til 32-bit maskiner, der kører enten Home Edition eller Professional udgaver af styresystemet. For 64 -bit Windows -systemer , var den sidste stabile frigivelse af XP Service Pack 2 ( SP2). I løbet af de 7 år, at Windows XP var Microsofts primære operativsystem til både nye og eksisterende udstyr , var der aldrig en Service Pack 3 udviklet til 64-bit miljø.
    Funktioner

    Windows XP SP3 ikke tilbyde nogen større ændringer til operativsystemet. Men det vil indføre nogle mindre forbedringer samt korrigeret en række indberettede fejl. En af de mindre forbedringer blev gennemførelsen af ​​en nøglefri installation , som tillod SP3 installeres til at fortsætte uden at indtaste en produktnøgle. En anden mindre forbedring var evnen til at detektere black hole routere - netværksenheder, der fejlagtigt droppede visse datapakker - . Og ignorere dem under fremtidige kommunikationssessioner
    Reaction

    Reaktion på frigivelse af XP SP3 var blandet. Mange brugere følte service pack ikke tilbyde nok nye funktioner eller rettelser , især i stedet for frigivelsen af ​​den mere avancerede Windows Vista i slutningen af ​​2007. Andre brugere var glade for frigivelse , som det kombinerede de mange patches Microsoft frigivet efter indførelsen af ​​SP2 i en simpel , downloades pakke. Denne skære ned installationstiden for nye enheder, der kører XP.
    Support og salg

    trods detail frigivelsen af ​​Windows 7 operativsystem i oktober 2009 , Microsoft fortsætter med at tilbyde støtte til XP service Pack 3 på 32-bit enheder og XP Service Pack 2 på 64-bit maskiner. Støtten model for begge vil fortsætte indtil år 2014. Mens støtten vil fortsætte , vil installation af operativsystemet på nye computere ophører i oktober 2010. Efter den tid, vil Windows Vista og Windows 7 være de primære operativsystemer til nye enheder.
    Overvejelser

    Windows XP SP3 er stadig en levedygtig operativsystem. Men selv støtte af produktet ved Microsoft vil vare indtil 2014 , kan mange virksomheder, der tilbyder software-applikationer til Windows ikke længere tilbyde det til XP . Desuden kan fremskridt findes i Windows Vista og Windows 7 operativsystemer ikke eksisterer som patch sæt til XP. Derfor kan en opgradering skal overvejes for at drage fordel af de resultater og teknologi forbedringer , som Vista og Windows 7 .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at reparere harddisken på en Mac 
    ·Sådan Fjernstyret Tilslut en MacBook 
    ·Hvordan kan jeg ændre startsiden & Name Index on iWeb 
    ·Sådan tilføjes printere til Mac OS Panther 
    ·Sådan Glat Scroll på en Mac 
    ·Sådan slettes en printer på en Mac 
    ·Finder Søg i OS X ikke vender tilbage filer på skrive…
    ·Sådan importeres fra en ekstern harddisk til iTunes på…
    ·Hvordan til at gemme en Mac iTunes bibliotek på et eks…
    ·Sådan holder du din Macbook Safe 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan formateres et hukommelseskort i Ubuntu 
    ·Sådan Fix en fastlås Update i Vista 
    ·Sådan ændre rækkefølgen af ​​Networks på XP 
    ·Sådan Switch en computerskærm til standard opløsning…
    ·Sådan Reboot & Vælg Korrekt Boot Device For Virtual P…
    ·Hvordan man kan reducere en MP2 filstørrelse 
    ·Hvordan redigerer registreringsdatabasen på en ikke- B…
    ·Hjælp til en Windows Media Player Error Message 
    ·Sådan bruges en trådløs Workbench Med Cat 5 
    ·Sådan nulstilles IP Config på min bærbare 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com