| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sikkerhed programmer for en iMac
    iMac , ligesom andre Mac-systemer , er ikke immune over for spyware, hackere forsøger at få adgang til dine filer og skadelige programmer invaderer dine systemfiler . IMac indeholder et sikkerhedssystem , men nogle gange svigter , og din computer er i fare . For at beskytte din computer og filer , sekundære sikkerhedsprogrammer kan downloades , inklusive dem, der blokerer virus og enkeltpersoner , du ikke ønsker at få adgang til dine filer. Spionage 2.8.3

    shareware sikringssystem, Spionage 2.8.3 password beskytter mapper på din iMac harddisk samt grænseflader med alle typer af programmets mapper på dit system. Programmet indeholder en brugervenlig grænseflade og beskyttelse til iPhoto og andre Mac-programmer . For at downloade programmet, klik på " Spionage 2.8.3 " linket i afsnittet Ressourcer .
    Dørstopper X Security Suite 2.3

    dørstopper X Security Suite 2.3 er en iMac sikkerhedsprogram, der ikke kun giver en sekundær firewall, men et system kontrol program, der fortæller dig om mulige brud på sikkerheden. Programmet kan tilpasses til at tilføje undtagelser fra firewall, omfatter evnen til at indstille graden af sikkerhed, du vil, og kommer med en opdatering manager, så du altid har den nyeste version af programmet. Dørstopper X Security Suite 2.3 er et kommercielt program, og omfatter en sikkerhedskomponent til din iPhone smartphone. Du kan købe og downloade programmet , klik på " doorstop X Security Suite 2.3" linket i afsnittet Ressourcer .
    Norton Internet Security til Mac

    Ligesom sin modstykke til Windows-systemer , Norton Internet Security til Mac er en omfattende, kommerciel sikkerhed program , der beskytter din iMac mod virus, hackere og andre ondsindede programmer /enkeltpersoner forsøger at få adgang til din computer. Programmet omfatter en indbygget firewall, automatisk scanning af iMac harddiske og eventuelle eksterne drev samt hukommelse , og en komponent , der beskytter dine personlige oplysninger , som du indtaster det gennem en browser. Norton Internet Security til Mac virker også hånd i hånd med Safari og Firefox. Du kan købe og downloade programmet , klik på " Norton Internet Security for Mac" linket i afsnittet Ressourcer .
    ClamXav

    En gratis antivirus sikkerhedsprogram for iMac , ClamXav kan du planlægge , når du ønsker, at programmet til at scanne din computer for virus, malware og andre uønskede programmer . Programmet inkluderer en automatisk opdateringsfunktion , så iMac altid er beskyttet mod nye virus /malware , en brugervenlig grænseflade , og evnen til at scanne eksterne harddiske . For at downloade programmet, klik på " ClamXav " linket i afsnittet Ressourcer .
    Firewalk X2

    En anden sekundær firewall sikkerhed program , Firewalk X2 arbejder med iMac indbyggede firewall til at beskytte din computer mod ubudne gæster samt programmer forsøger at køre ved hjælp af din iMac internetforbindelse . Den kommercielle program holder styr på indtrængen , giver real -time overvågning og kan begrænse adgang til nettet . Du kan købe og downloade programmet , klik på " Firewalk X2 " linket i afsnittet Ressourcer . Firewalk X2 kører kun på iMac kører Mac OS X 10.2 og 10.3.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan du udskriver fra Apple TextEdit 
    ·Sådan bruges Parallels Med en Zune 
    ·Hvordan laver Picture Bigger på en Mac computer 
    ·Sådan ændres computerens navn i Mac OS 10.4.11 
    ·Sådan Open PPT filer på en Mac 
    ·Sådan Arranger ikoner efter størrelse på en Mac 
    ·Sådan Slet Drop Box i Søg på en MacBook 
    ·VMware Fusion : Systemkrav 
    ·Sådan ændres antallet af farver på en Mac Monitor 
    ·Sådan spiller en PS3 på en iMac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reparation Windows Vista MBR 
    ·Sådan ændres Power sparetilstandene 
    ·Sådan fjernes en Toshiba A210 - 19T Password 
    ·Sådan Konverter til WMV i Ubuntu 
    ·Definer Windows Jobliste Processer 
    ·Sådan pakkes en Registry gendannelsespunkt i File i Vi…
    ·Sådan Kern Tekst i PowerPoint på en Mac 
    ·Sådan Konverter MP3 til ZGR 
    ·Sådan gendannes Windows XP uden en disk 
    ·Sådan fjernes en Active Security Monitor 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com