| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Hvordan spiller jeg Blu- ray film på en Mac OS X
    ? Macintosh OS X-operativsystemet ikke har mulighed for at afspille en Blu- ray film direkte fra en disk. Konvertering af en Blu -ray- film til et high-definition Mac - kompatibel fil vil lade dig spille det. Der er HD- konvertering programmer , der kan bruges til at konvertere en Blu -ray- film på en Mac. Disse programmer er til rådighed gratis eller på en fre - forsøgsbasis forud for at blive købt , og arbejder på en lignende måde at konvertere Blu -ray film. En tredje -parts Blu- ray disc afspiller skal også være knyttet til eller installeret i Mac for Blu- ray film, der skal læses. Ting du skal
    Blu-ray disc -drev
    Vis Flere Instruktioner
    Blu-ray konvertering program
    1

    Hent og installer en Blu-ray konvertering program til Mac skrivebord , for eksempel, . den frie MakeMKV program (Se linket i Resources. ) Start programmet når de er installeret ved at dobbeltklikke på dens ikon i mappen Programmer .
    2

    Indsæt en Blu- ray film disk i Blu-ray disc afspiller slot . Vent, indtil ikonet for Blu -ray- disken vises på Mac skrivebord.
    3

    Vælg ikonet for filmen i den venstre kolonne af Blu -ray- konvertering program hovedskærm. Vælg den film fil ( det vil være den største i størrelse ) på listen over filer , der er på Blu- ray film disc , og som er blevet konstateret i den højre kolonne af Blu -ray- konvertering program hovedskærm.
    < br > 4

    Name filmfilen i "Name " kolonnen i det nye vindue, der vises . Vælg " Desktop " fra " Locations" drop- down menuen under "Navn" kolonnen. Klik på " Gem" knappen nederst i vinduet
    5

    Vent som en statuslinje vises, og fylder ind fra venstre til højre - . Dette kunne tage så meget som fire timer eller mere for at fuldføre . Afslut Blu -ray konvertering programmet, når statuslinjen er udfyldt og derefter forsvandt . Træk Blu- ray film disken til papirkurven . Fjern Blu -ray film fra Blu -ray disc afspiller , når den har skubbet sig selv.
    HD Extraction Program
    6

    Download og installere en HD udvinding program til det Mac skrivebordet, f.eks . den gratis på prøve DVD Cloner til Mac -program (Se linket i Resources. ) Start programmet når de er installeret ved at dobbeltklikke på dens ikon i mappen Programmer .
    7

    Indsæt en Blu- ray film disk i sprækken på Blu- ray disc afspilleren. Vent da disken mekanismen trækker Blu- ray film disk i afspilleren.
    8

    Klik på "Add File "-knappen på HD udvinding programmets hovedskærm . Klik på ikonet for Blu- ray film disc i venstre kolonne i vinduet , der vises. Vælg den største fil, der er angivet i kolonnen til højre for Blu- ray film disksymbolet ved at dobbeltklikke på den.
    9

    Vælg " MP4 " fra "Format type" drop down menuen på HD udvinding programmets hovedskærm . Klik på " Browse" knappen ved siden af ​​"File udgang" fanen. Naviger i det vindue, der vises på skrivebordet. Klik på "Åbn" knappen nederst i vinduet for at lukke vinduet.
    10

    Klik på " Convert"-knappen i bunden af ​​HD udvinding programmets hovedskærm . Vent som en statuslinje vises nederst på skærmen, og fylder ind fra venstre til højre - det kunne tage så lang tid som seks timer, afhængigt af størrelsen af ​​Blu- ray film fil. Afslut HD udvinding program efter at have klikket på " Done" -knappen i bekræftelsen vindue, der vises, når statuslinjen er helt fyldt i.
    11

    Træk Blu- ray film disksymbolet fra skrivebordet til papirkurven. Fjern Blu -ray film fra Blu -ray disc afspiller efter den er skubbet sig selv.
    Disc Ripper Program
    12

    Indsæt en Blu- ray film disk i slot på Blu-ray disc -afspilleren. Vent da disken mekanismen trækker Blu- ray film disk i afspilleren.
    13

    Hent og installer en disc - ripping program til skrivebordet på Mac , for eksempel , den frie MacTheRipper . (Se linket i Resources. ) Start programmet ved at dobbeltklikke på dens ikon inde i mappen Programmer.
    14

    Vent, indtil Blu- ray film navn vises øverst på disken - ripping programmets hovedskærm . Vælg " Kapitler " fra "Mode" drop- down menuen på disc ripping programmets hovedskærm . Klik på afkrydsningsfeltet for at vælge navnet på Blu-ray film fra listen af ​​valg i det vindue, der er poppet ud fra den side af disken - ripping programmets hovedskærm . Fravælg de afkrydsningsfelter for andre sprog end dem, du taler .
    15

    Gå til menuen "Filer" og vælg "Gem som" fra drop- down menu. Naviger i det vindue, der vises på skrivebordet. Klik på "Åbn" knappen nederst i vinduet for at lukke vinduet.
    16

    Klik på " Go "-knappen i bunden af ​​skiven - ripping programmets hovedskærm . Vent som en statuslinje vises nederst på skærmen, og begynder at fylde ind fra venstre til højre - . Det kan tage alt fra en time til op til seks timer at gennemføre
    17

    Afslut disc - ripping program, efter at klikke på "Færdig " knappen på bekræftelsen vindue, når det vises. Træk ikonet af Blu -ray film disc til papirkurven og fjern det fra åbningen på Blu-ray disc afspiller , når den har skubbet sig selv.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet DS Store 
    ·Sådan fjernes Temporary Internet Files på en Mac 
    ·Sådan Nulstil synkroniseringloggen 
    ·Sådan installeres G Talk på en Mac 
    ·Sådan Set en påmindelse i iCal 
    ·Sådan Konverter DOC til JPEG på en Mac 
    ·Sådan fjernes Cookies i mit MC 
    ·Sådan kompilere fra kildekode på OS X 
    ·Sådan bruges Mobile ME Med Apples produkter 
    ·Sådan Fix de blandede privilegier på en Mac Ekstern h…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges en IR port som en fjernbetjening 
    ·Hvordan man laver en Windows System Recovery CD 
    ·Camtasia Vil ikke optage lyd på min laptop 
    ·Hvordan ændrer jeg Homepage i Internet Explorer Med Wi…
    ·Sådan formateres en harddisk på en XPS M1530 
    ·Hvad er årsagerne til Drive Fragmentering 
    ·Sådan oprettes partitioner & formateres en harddisk ve…
    ·Sådan Skjul min MAC-adresse på en Apple 
    ·Sådan Reparation Startup på en Gateway 
    ·Sådan Reparation Vista registreringsfejl 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com