| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Hvorfor er min Mac kører langsomt
    ? Macintosh-computere er en kombination af flere komponenter arbejder sammen om at gemme, manipulere , beregne og vise data. Macintosh bruger en harddisk til at gemme data. Der er også random access memory (RAM) for korttidshukommelsen behov. Overvej harddisken et arkivskab og RAM en arbejdsflade : Tag materiale fra arkivskab , arbejde på det på arbejde overflade og returnere den til arkivskab . Når de forskellige komponenter fungerer godt Mac kan lynes sammen med lidt forsinkelse. Problemer mellem de forskellige systemer , dog kan bremse din Mac ned til en gennemgang . Hard disk

    hard disk på Macintosh-computere kan lagre store mængder data . Harddisken imidlertid gemmer data sekventielt , hvilket betyder lagret længe siden, vil være i det første lagerområde mens nye data er længere væk . Tilføjelse kan slette og ændre data fragment harddisken og føre til huller i storage -sekvensen. Fjernelse af disse huller ved hjælp af hard disk værktøjer vil øge hastigheden Macintosh kan finde , få adgang til og gemme data.
    RAM

    RAM er indeholdt på chips monteret på Mac bundkort, eller væsentligste kredsløb. Adgang til og anvendelse af RAM tager en masse af elektricitet og over tid RAM chips vil begynde at svigte . Brug systemets diagnostiske værktøjer placeret i mappen Hjælpeprogrammer i mappen for at teste din RAM. Ethvert problem med en af ​​de to, fire eller otte installerede chips kan bremse performance.
    Internet
    p Alle Macintosh computere i dag næsten automatisk logge på og blive på internettet . Apple Corporation giver konstant softwareopdateringer til Macintosh. En langsom eller uregelmæssig internetforbindelse kan bremse computerens ydeevne. En hurtig test er at slukke din Internet -adgang. Enten slukke Airport trådløs forbindelse eller dit modem. Derefter køre dine programmer , der synes at være aftagende , og se, om der er en forbedring. Hvis der er, konstatere de problemer med din Internet Service Provider (ISP) og din internetforbindelse .
    Programmer

    din RAM er kun så store. Edb-programmer (herunder Macintosh drifts software) kan hurtigt forbruge tilgængelige RAM. Brug Afbryd kommando ( command- alt -escape tastekombinationen ) for at åbne vinduet viser alle de åbne programmer på din Mac. Hvis listen er lang, vil lukke et par programmer fremskynde de resterende programmer præstationer.
    Tilbehør

    Alt knyttet til din Macintosh , herunder tastatur og mus er en perifere. Scannere , digitale kameraer , printere og højttalere er blot nogle af de periferiudstyr Macintosh support. Kontroller alle forbindelser og også hvad periferiudstyr er fra og til. Nogle enheder skal være tændt, når tilsluttet. Andre enheder skal være slukket , når den ikke er i brug , men stadig er tilsluttet . Variationer i disse præferencer kan forårsage Macintosh til at bremse og tøver når vi gennemgår de havne, hvor periferiudstyr forbinder og finde en utilfredsstillende tilstand.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilsluttes Drives på skrivebordet i Mac 10.6 
    ·Sådan fjernes Adobe Updater Fra menulinjen 
    ·Sådan restere et tastatur på en Mac 
    ·Hvor hen til Lukke WMV-filer på en iMac 
    ·Hvordan man kan montere en dvd på OS X 
    ·Hvordan du udskriver fra en Mac til en Dell V305 Printe…
    ·Sådan optage musik i High Definition med Macintosh Sof…
    ·Hvordan til Mount en IMG på en Mac 
    ·Sådan Test hastigheden på OS X 
    ·Sådan får du Internet Explorer på en Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Clear Out Gamle jpgs Fra fotoprint Wizard 
    ·Sådan får Forbi Bruger Kode i XP 
    ·Sådan Tile åbne programmer i Windows 
    ·Sådan oprettes en Windows 98 -startdiskette fra en Dow…
    ·Sådan åbner et nyt vindue i en Fuldskærm 
    ·Hvordan man åbner en Table & læse dens Records 
    ·Sådan Dræb en App med Terminal 
    ·Sådan Fix en Cab fil 
    ·Hvordan Tør Hard Disk Clean af G3 Power Mac 
    ·Sådan Flyt My Task Bar til en anden skærm 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com