| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Hvordan kan man øge Internet hastighed på en Mac
    Internettet er overalt i dag . Folk forbinder op til det i deres hjem , på arbejde , på Starbucks og kun om alle andre steder , at de går . Men nogle gange er det bare for langsomt. Selv i denne verden af ​​bredbånd og Wi-Fi , hvis din Mac ikke fungerer korrekt , vil internettet ikke reagere korrekt. Her er et par tips og tricks , der kan hjælpe øge din Mac Internet hastighed. Ting du skal
    Ekstra Ram (ekstraudstyr)
    Ny processor ( valgfrit)
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Luk andre programmer, du ikke bruger . Hvert program, du har åbne æder både din RAM og din central processing unit. Hvis du bruger for meget af en af ​​disse, kan det få din Mac til at sætte farten ned og halter betydeligt. Tjek din dock og se, om der er programmer , du ikke behøver at have åbne. Vær sikker på at kontrollere, at de rent faktisk lukket, fordi nogle programmer ikke lukker ned ved at klikke på det røde X , og skal lukkes ned fra kajen.
    2

    Luk faner eller vinduer på din internetbrowser . Hvert vindue eller browser øger også belastningen på din RAM eller CPU. Kontroller at se, hvilke vinduer, du kan lukke , og hvilke faner kan du lukke . Hvis du har sider åbne som du ønsker at læse , skal du hente en plugin til din Internet browser kaldet " Read It Later ". Dette program vil gemme sider , du ønsker at vende tilbage til for fremtiden læsning , så du ikke behøver at holde den side, åben indtil du kommer til det. Den er tilgængelig for næsten alle webbrowsere , herunder Internet Explorer , Firefox og Google Chrome.
    3

    Nulstil din lufthavn eller internetforbindelse . Hvis du bruger Wi -Fi, lukke din Airport på din Mac i et par sekunder , skal du genstarte den og tilslutte den til det netværk, du skal bruge. Sommetider kan du bare havde en dårlig forbindelse, og nulstille det vil få en stærkere forbindelse. Hvis det ikke virker , vil du sandsynligvis nødt til at nulstille din Internet sig fra modem. Oftest er det en enkel som trækker stikket og sætte det i igen
    4

    Genstart din Mac. Som en sidste - grøften indsats med næsten ethvert problem , som regel at genstarte computeren gør det trick . Sørg for at gemme alle oplysninger og filer, du har brug for.
    5.

    Opgrader eller fastsætte din internetforbindelse. Hvis ingen af ​​de tidligere trin virker , kan der være et problem med din internetforbindelse. Hvis du stadig bruger dial- up , kan du nødt til at opgradere til bredbånd eller DSL. Hvis du allerede har en hurtig forbindelse, kan du nødt til at kontakte din udbyder for at finde ud af hvad problemet er.
    6

    Opgrader din computer. Hvis du har en ældre model computer, kan du simpelthen ikke har nok RAM eller CPU til at køre de websteder , du forsøger at besøge. Hvis de forrige trin ikke hjælper, eller ikke hjælper nok , kan du ønsker at se på at opgradere din Mac. Apple Mac Store ville være i stand til at hjælpe dig med spørgsmål om at opgradere din model .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Bo Billeder på Mac-computere 
    ·Sådan kontrolleres en MacBook for Spyware 
    ·Hvordan laver ISO filer i OS X 
    ·Sådan Lås en Apple Computer 
    ·Sådan har Audible Lyde til e-mails på en Mac 
    ·Hvordan til at overføre filer til en iPad Med FTP 
    ·Sådan Indsæt Dokumenter på en Macbook 
    ·Sådan at ændre din adgangskode på en MacBook 
    ·Hvordan til at geninstallere Mac OS 10.6 , når du har …
    ·Sådan vært spil på en Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges WordPad i XP 
    ·Hvordan man gør en systemgenoprettelse eller Restore p…
    ·Hvordan afinstallere McAfee DLP 
    ·Sådan geninstalleres Eclipse 
    ·Sådan fjernes Plesk 
    ·Sådan Genstart en Macintosh bærbar 
    ·Sådan oprettes en DVD Boot Disk med det format Option 
    ·Sådan konfigureres en trådløs DSL Laptop Installatio…
    ·Sådan installeres ZD1211 USB WLAN Linux Driver 
    ·Sådan oprettes en Change User Password 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com