| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Copy & paste Apple Instruktioner
    Skiftet fra en pc til en Apple-computer kan være en justering for nogle computerbrugere. En af de største ændringer skyldes, at Apple-mus kun har én knap i stedet for to, så du kan ikke bruge en " højreklik " eller " venstre klik . " Another justeringen indebærer det faktum , at i stedet for at bruge "Control " plus et tastatur for at udføre tastaturgenveje , såsom at kopiere og indsætte , du bruger "Command " plus et tastatur nøgle. Men når man vænner sig til disse justeringer , kopiere og indsætte på en Apple computer er enkel. Tastaturgenveje
    p Hvis du ønsker at kopiere og indsætte ved hjælp af tastaturgenveje , skal du blot bruge " Command "-tasten samtidig trykke på den relevante bogstav på tastaturet samtidigt. Den " Command "-tasten er fundet på bunden af ​​computerens tastatur , mellem rummet bar og " Option "-tasten. Det har et billede af et æble på den ene side og et billede, der ligner en firkant med lidt afrundede kanter ved hjørnerne på den anden . Fremhæv den tekst, du vil kopiere ved hjælp af din mus. Gør dette ved at trykke på knappen på din mus , som du bruger til at vælge (på Apple laptops , dette er den store knap under din touch pad , mens en traditionel mus det er den eneste tilgængelige knap til at klikke ) . Mens du holder denne knap på musen , trække markøren over den tekst , du vil kopiere. Dette bør fremhæve teksten. Når teksten er fremhævet , skal du holde "Command "-tasten og bogstavet "C" nede samtidigt . Dette vil kopiere din tekst. Derefter skal du klikke med musen , hvor du vil indsætte eller indsætte teksten . Nu , hold den samme "Command "-tasten , men denne gang skal du trykke på "V" -tasten samtidig. Dette vil indsætte din tekst.
    Mouse Menu

    Du kan også kopiere og indsætte tekst ved hjælp af din mus. Markér den tekst , ligesom du gør med den tidligere metode . Når du har markeret den relevante tekst , der skal kopieres , skal du klikke med musen , mens du samtidig trykker på " CTRL " eller "Control "-tasten. Denne tast er også fundet i den nederste række på tastaturet , mellem "FN" og " Option " nøgler . Når du trykker på " CTRL "-tasten og musen selector samtidigt, den åbner en menu. Vælg "Kopier" fra menuen. Nu skal du gå til hvor du vil indsætte teksten , og klik på det sted. Når du har din cursor på det rigtige sted , igen at trykke på museknappen og " CTRL "-tasten samtidig. Den samme menu vil åbne op . Denne gang skal du vælge " Sæt ind" fra menuen og din tekst vil blive indsat .
    Brug af menuer

    Det er muligt at kopiere og indsætte på en Apple-computer ved hjælp af menuen øverst på skærmen. Først markere den tekst, du vil kopiere og indsætte. Når teksten er fremhævet, skal du gå til menuen "Rediger" øverst på skærmen, og vælg " Copy" ved at klikke på det. Du har nu kopieret din tekst. Brug din cursor til at klikke , hvor du vil indsætte teksten. Du kan kopiere og indsætte i en e-mail , et Word-fil , eller hvor som helst , hvor du kan skrive tekst. Når du har brugt din cursor til at klikke på det område , hvor du vil indsætte teksten , skal du gå tilbage op til menuen "Rediger" , og vælg " Sæt ind ".
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres en root-adgangskode i Tiger 
    ·Hvordan til at tage billeder på Macbook 
    ·Hvordan du opgraderer Safari 1.3.2 Browser 
    ·Sådan kopieres Old Mac Computer filer til en ny Mac Co…
    ·Sådan downloader Crossfire til Mac 
    ·Hvad er nyt i 2010 QuickBooks til Mac 
    ·Sådan Konverter NEF til JPG på en Mac 
    ·Sådan Find et trådløst signal på en Mac 
    ·Opsætning af en router på en iMac 
    ·Sådan aktiveres Root på min Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Erstat Lost Proceslinjeikoner 
    ·Sådan Fix HP Lydstyrkeindikator i Windows 7 
    ·Sådan Find Slettede filer 
    ·Sådan pakkes TAR filer i Linux 
    ·Sådan oprettes en computer Directory 
    ·Sådan bruges Gendan tilstand i Windows XP 
    ·Biosinfo.inf Fejlkode 14 
    ·Sådan indsætte koden på adresselinjen i Facebook 
    ·Sådan Burn FLAC-filer med Nero 
    ·Sådan Set Up en administrator brugerkonto i XP Home 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com