| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sådan Organiser filer på en Mac
    Apples Mac-computere har altid været et vidunder af både form og funktion , både i fysisk forstand såvel som dens software , især OS X , som blev introduceret i 2001. Mens Apple gør et fremragende stykke arbejde at organisere nogle filer ( musik i iTunes-biblioteket , billeder i iPhoto Library) , en ulempe ved systemet er , at brugerne er " på deres egen " så vidt som at holde personlige filer organiseret, da Apple ikke har medtaget noget, der ligner et indbygget system i sin OS . Mens nogle brugere holde tingene i pæn og præcise rækkefølge , andre er virtuelle pack rotter på både deres stationære og forskellige mapper i hele deres harddisk. Ting du skal
    DVD - R'er og ekstern harddisk (til fil-backup )
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Opret en ny mappe (Apple - Shift -N) på skrivebordet og navn det " desktop-filer skal sorteres . " Træk alle de filer og mapper på skrivebordet i denne mappe. Opret en anden mappe på skrivebordet , og navngive det " Hard Drive Files skal sorteres . " Træk alle dine personlige filer og mapper , der findes på din harddisk ( som ikke omfatter Programmer , Bibliotek , System og Brugere mapperne ) i denne mappe. Bortset fra harddisken ikonet bør de eneste elementer på skrivebordet være disse to mapper.
    2

    Opret en tredje mappe på skrivebordet , og give det et navn, der angiver, at det er din hovedmappe , måske noget lignende " Master mappe". Dobbeltklik på Master mappe og oprette følgende mapper inde i det : Admin ' Home' Work ' Det betyder, at hver eneste af dine filer og mapper vil opholde sig i en af ​​tre af disse undermapper. Hver af disse vil have to eller flere undermapper inde i det, der vil give dig mulighed for at finde noget hurtigt. Bemærk, at dette er den enkleste filstruktur for hjemmet bruger . Mac-brugere på arbejde eller dem, der freelance kan kræve en mere kompleks filhierarkiet .
    3

    Tilpas hver af de mapper ved at tilføje undermapper skræddersyet til dine specifikke behov. For eksempel kunne "admin" undermapper omfatte forsikring oplysninger, familie optegnelser og børns skolearbejde og aktiviteter "Home" undermapper kunne omfatte finansielle oplysninger , noget at gøre med hobbyer derhjemme ( eBay eller opskrift filer, for eksempel ), og noget hus eller hjem -relaterede ; "arbejde" undermapper kunne omfatte freelance arbejde , backup-filer fra dit job og CV og jobsøgning information
    4

    Åbn " desktop-filer skal sorteres " mappe . . Træk vinduet til venstre side af skærmen , og åbn " Master mappe". Træk , at vinduet til højre side af skærmen . Så starter trække filerne ind i deres relevante mapper indenfor " Master Folder" (eller de relevante undermapper i " Master Folder "). Dette er også en god chance for at smide unødvendige filer og mapper. Gentag denne proces med de " Hard Drive Files skal sorteres " mappe . Når både stationære og harddisk mapper er tomme, skal du trække dem til papirkurven .
    5.

    Brug en software- pakke for at lave en virtuel katalog over dine filer. Mens Apples Spotlight -program ( indbygget i OS X) er anstændig nok , de fleste brugere finder, at en tredjepart program som Tri -Catalog gør lokalisering filer og mapper meget hurtigere og meget mere intuitiv.
    6

    Sikkerhedskopier dine filer . I tilfælde af harddisk fejl eller tyveri , vil du blive sparker dig selv , hvis du ikke tager sig tid til ordentligt at sikkerhedskopiere dine filer. Professionel recovery tjenester kan koste tusindvis af dollars, så undgå det ved at sikkerhedskopiere dine filer på en regelmæssig basis , hvilket er en enkel og billig proces. En tre -tier backup anbefales : En lejlighedsvis backup af Master mappe på DVD, en Time Machine backup af Master mappe til en ekstern harddisk (USB eller FireWire) på en regelmæssig basis, og en online backup ved hjælp af en af de online data backup-tjenester , såsom Mozy . Se afsnittet Referencer nedenfor for mere information om disse backup ordninger.
    7

    Gennemgå dine filer på årsbasis. Du ønsker måske at arkivfiler der ikke har nogen aktuel betydning, men er værd at holde og forny nogle elementer (såsom en årlig medicinsk udgift regneark) . Ideen er at holde din Master Folder strømlinet , og undgå den fil dobbeltarbejde og rod , som du tidligere havde.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Mac Mini OS Fejlfinding 
    ·Sådan Konverter tekst til tale på en Mac 
    ·Sådan slette tidligere Websites på en Mac 
    ·Sådan installeres Tiger på et eksternt drev 
    ·Sådan skal du tage Screenshots Med Mac OSX 
    ·Sådan Fjernt adgang til en anden computer fra en Mac 
    ·Hvordan til at importere videoer fra iPhoto til iMoive …
    ·Hvordan at oprette OS 10 Fra en ekstern harddisk 
    ·Sådan ændres en AppleWorks tekstbehandlingsdokument f…
    ·Sådan at starte fra en ekstern harddisk med en iBook 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Switch Brugere i Linux Shell 
    ·Sådan bruges Avery Med Word på en Mac 
    ·Hvad Er Kernel Filter Manager 
    ·Hvordan at slippe af titlerne i FSX 
    ·Vista Task Manager: Sådan Set Prioritet 
    ·HP Windows 7 Support Tools 
    ·Sådan tilføjes skriverettigheder i Linux 
    ·Sådan fjernes en Power -On Password på en Compaq Evo …
    ·Sådan Optimer Internet hastighed i Vista 
    ·Hvordan man undgår en IP Conflict 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com