| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sådan Læs Comic Books på en iPhone
    Nu takket være iPhone og ComicZeal - du kan tage din tegneserie -samling med dig overalt ! Med sin touch og zoom kapacitet og smukke display - iPhone er den perfekte enhed til at læse tegneserier. Denne tutorial vil vise dig hvordan man tager tegneserier , der er i enten. CBR eller . Cbz format og overføre dem til din iPhone til at læse . Hvad du har brug
    Computer kører Mac OSX (version 10.4 eller højere)
    ComciZeal
    ComicZeal Creator
    SyncDocs
    iPhone
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Saml de tegneserier , du ønsker at læse og sørg for at de er i . CBR eller . cbz format. Du kan downloade eller købe tegneserier , der allerede i dette format , eller du kan tage dine egne tegneserier og konvertere dem til dette format. Se min artikel : " Sådan Konverter Comic Books til digitalt format til at læse på en computer".
    2

    Download Comic Zeal Creator bruge linket i Resources nedenfor og pak det på din Mac. Dette vil udtrække et program kaldet " Creator ", som du kan flytte til mappen Programmer
    * Bemærk: . Hvis du ønsker at bruge webserveren evne ComicZealCreator kan du også nødt til at installere Python. Der er mere information om dette på Bitolithic stedet ( dette er ikke nødvendigt for at sætte tegneserier på iPhone.
    3

    Kør " Skaberen " ansøgning. Første gang du kører programmet det vil gøre en mappe i mappen Dokumenter kaldet " ComicZeal_Creator ". der er 2 undermapper kaldet " Comics " og " CreatorOutput . " Kopier de tegneserier , som du indsamlede i trin 1 i " Comics " mappe .
    * Husk , at de skal være i . CBR eller . cbz . format. )
    4

    Når du kørte Creator den burde også have åbnet et vindue med ComicZealCreator logo på den. Hit " Konverter Comics " knappen og du vil se det begynder at konvertere tegneserier du har tilføjet. Hvad der sker, er , at tegneserier bliver konverteret fra . CBR . CBZ formater , hvad der kaldes . CBI format. Den . CBI -formatet er optimeret til visning tegneserier på iPhone. Hvis du går til " CreatorOutput " mappen vil du se din nyligt konverterede . CBI -filer .
    5.

    Download og installer SyncDocs ansøgning til mappen Programmer (se Ressourcer til et link til download ) . Det er det program, der vil kommunikere med ComicZeal på iPhone og kopiere tegneserier over til det.
    6

    Gå til iTunes App Store på din iPhone til at købe og installere ComicZeal program.

    7

    Run SyncDocs og det vil åbne et vindue. Træk dine . CBI -filer fra " CreatorOutput " mappe på SyncDocs vinduet. Når du er klar , hit "Sync ".
    8

    Åbn ComicZeal programmet på din iPhone og hit "Sync ".
    9

    Vælg " SyncDocs " fra liste over kilder . ( . Hvis du ikke kan se SyncDocs du måske brug for at redigere firewall-indstillingerne på din Mac) Nu vil du se tegneserier downloade til din iPhone
    * Bemærk: . ComicZeal indeholder også en liste over gratis Golden Age tegneserier , som du kan downloade direkte fra dem så godt. Når det er færdig med at downloade , tryk på OK og også tæt SyncDocs på din Mac.
    10

    Gå tilbage til ComicZeal på din iPhone og ramte " Samlinger " , og du vil se en liste med de tegneserier du har uploadet .
    Tap på det komiske at åbne den , og du er klar til at læse!
    du kan knibe zoome ind og ud og knalde fra side til side for at gå til næste side. Desuden vil trykke på bunden af ​​skærmen giver dig pile for at gå til næste side og en pil op for at afslutte komiske og gå tilbage til " Samlinger " siden. God læselyst !

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan åbner MDF filer på en Mac 
    ·Sådan oprettes et alias af bind i OS X 
    ·Sådan vise dato på en Mac Desktop 
    ·Sådan deaktiveres tale i en Mac 
    ·Sådan ændres standard Wi- Fi-netværk på Mac OS X 
    ·Sådan importeres en CSV-fil til iCal 
    ·Hvordan kan man øge lagerplads på en Mac 
    ·Sådan Fix filrettigheder i Mac OS X 
    ·Sådan importeres en PGP-nøgle til en Mac OS X 
    ·Problemer med Ligaturer i Microsoft Word på en Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Stop Xtrap 
    ·Sådan Fjern gamle Windows-versioner fra din PC 
    ·Sådan fjernes programmer på en Mac 
    ·Hvad er Microsoft PowerShell 
    ·Sådan Clean en Barcode Label 
    ·Hvordan du aktiverer Windows via telefonen i Indien 
    ·Sådan Kig efter billeder på en harddisk 
    ·Sådan får du en hurtigere pc Shutdown 
    ·Sådan slette filer fra en CD 
    ·Sådan oprettes en Recovery cd til Windows XP Pro SP2 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com