| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    Ubuntu Kunne ikke logge
    I modsætning til nogle andre operativsystemer kræver Ubuntu -brugere til at indtaste en adgangskode, før udførelsen af ​​de administrative funktioner. Det godkender , at den person, der forsøger at foretage ændringer på computeren har den rette tilladelse hertil . Hvorfor Authentication er nødvendigt

    Ligesom andre Linux-distributioner , Ubuntu bruger en fil tilladelser system til at styre , hvilke brugere der har adgang til alle filer og mapper på computeren. Normalt behøver brugerne ikke adgang til computeren med root eller administrativ, privilegier. Dette beskytter computeren mod useriøse brugere og applikationer . For eksempel, når en bruger ønsker at installere et program skal brugeren til at få root adgang autentificere med en adgangskode. Hvis brugeren ikke har den korrekte adgangskode eller administratorrettigheder forbundet med den brugerkonto , vil Ubuntu ikke godkende brugeren til at installere programmet. Dette forhindrer malware utilsigtet downloadet fra internettet fra automatisk installation på computeren.
    Hvorfor Ubuntu ikke godkende
    p Hvis du har administrative rettigheder på din Ubuntu computer og Ubuntu nægter at godkende dig, har du enten indtastet forkert adgangskode eller et uheld slettet din administrativ adgang . Når du forsøger at foretage ændringer til filen tilladelsessystem i Ubuntu , kan du deaktivere administratorrettigheder , hvis du bruger de forkerte kommandoer. Hvis du ikke tror det er tilfældet , kan du forsøge at indtaste din adgangskode. Husk, at passwords er case- sensitive . Hvis det er nødvendigt , kan du nulstille din adgangskode og dine administrative rettigheder ved at starte computeren i recovery -mode.
    Reset Password

    Genstart computeren. På velkomstbilledet , er der normalt computerens producentens logo , tryk på venstre "Shift "-tasten. Dette indlæser Ubuntus " Grub " boot manager. Du vil se en liste over forskellige måder at starte din computer. Rul ned på listen for at markere den linje , der siger " ( recovery mode) " og tryk "Enter". På listen over valgmuligheder , der vises , skal du vælge " Drop til root shell Spørg" for at få adgang til en terminal kommandoprompt. Type " passwd username ", hvor brugernavn er dit faktiske Ubuntu login navn. Indtast en adgangskode , og tryk på "Enter". Indtast det samme password og trykke på "Enter " igen. Type " Exit " og tryk "Enter". Vælg " Fortsæt" for at starte Ubuntu normalt. Den adgangskode, du indtastede, er din nye Ubuntu adgangskode.
    Genvinde Administrativ Adgang
    p Hvis nulstilling af adgangskoden ikke løse dit Ubuntu autentificering problem , nulstille dine administratorrettigheder . Reboot i recovery-mode igen for at komme til kommandoprompten. Skriv " adduser brugernavn admin " og tryk "Enter". Erstat " brugernavn" med dit Ubuntu login navn. Type " Exit ", tryk på "Enter " og vælg " Genoptag ".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Ubuntu : Sådan installeres XEN fra en tarball 
    ·Sådan Load Ubuntu på en ekstern harddisk 
    ·Sådan installeres Apache2 i Ubuntu 
    ·Sådan oprettes en bootbar USB på Ubuntu 
    ·Hvordan man skriver et script i Ubuntu 8.10 
    ·Sådan kører en Bin fil i Ubuntu 
    ·Sådan får du en Epson V500 Scanner til at arbejde i U…
    ·Sådan ændres Laptop navn i Ubuntu 
    ·Hvordan at genoptage udskrivningen Ubuntu CUPS 
    ·Hvordan laver QSL Cards på Ubuntu 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan geninstalleres Volumenkontroller 
    ·Sådan opdaterer Microsoft Windows drivere 
    ·Om Windows XP Operating System 
    ·Sådan Turn Off the Firewall i Windows XP Home Edition 
    ·Hvordan opretter jeg en AAA Metode List 
    ·Sådan aktiveres Clear Type i Windows XP Professional 
    ·Sådan deaktiveres Aero Eksempel på Windows 7 
    ·Sådan pakkes individuelle filer ud af en EXE 
    ·Sådan Tillad Audio Omdirigering med Group Policy indst…
    ·Sådan deaktiveres APM på en bærbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com