| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    Ping i Ubuntu
    PING eller Packet INternet Groper , er en simpel kommando bruges til at kontrollere , hvor lang tid det tager for en simpel pakke af oplysninger at nå og IP-adresse og vende tilbage til hvor den kom . Det fungerer på samme i Ubuntu , som den gør i enhver Windows-eller Macintosh -system. Alt du skal gøre er at åbne en terminal eller konsol i dine applikationer menuen og skriv "Ping ", og hjemmesiden eller IP-adresse. Kommandoen ping vil læse en dot- com samt en perlerække af tal, der repræsenterer domænet. Afhængigt af hvor lang tid det tager for pakken at vende tilbage, ved du , om netværket er op, ned eller midt imellem . Historien om PING

    pinge hjemmesider blev oprindeligt brugt til at diagnosticere netværksproblemer med supercomputere i 70'erne . Network Engineer Mike Muuss tog tidligt nytte og genopfandt den til brug med moderne computere i 1983. Han opkaldte den efter sonar at flagermus og delfiner bruge til at finde forhindringer , mens de flyver og svømmer . Netværk teknikere har brugt Muuss ' PING kommandoen lige siden for at diagnosticere og foretage fejlfinding netværk aktivitet lige siden. Der kan være nogen terminal kommando de bruger oftere .
    Sådan Ping

    For at udføre en PING er enkel. Klik på "Programmer" > " Tilbehør "> " Terminal " og vent , indtil du ser "name -laptop : ~ $ " Type " PING ", og ethvert domæne (f.eks google.com ) . Du kan også bruge en IP-adresse som 98.125.250.21 . Terminalen vil begynde at returnere en række reaktioner fra PING kommandoen , ser således ud: " 64 bytes fra 192.168.2.1 : icmp_seq = 1 ttl = 255 time = 3,73 ms "
    Reading en PING svar

    Siden kommandoen PING er virkelig uden for rammerne af operativsystemer, og arbejder med alt fra Ubuntu til BSD , er der ingen speciel måde at læse en PING svar. De ovenstående resultater viser et par vigtige ting . Først pakkestørrelsen er typicall 64 bytes i størrelse , og PING output viser det . Dernæst viser det IP-adresse, selvom du har skrevet i URL'en (eller dot- com) . Til sidst viser, hvor lang tid det tog for pakken at vende tilbage, i dette tilfælde 3,73 millisekunder , og at ja, at IP-adressen er oppe og køre . Du ville vide, det ikke var , hvis pakken ikke vendte tilbage , eller hvis du har modtaget en " Timed Out" fejlmeddelelse.
    Fejlfinding med PING
    p Hvis du modtager en fejlmeddelelse med en ping-kommando , kan det betyde et par ting. Først , kan det betyde , at webstedet er nede. Prøv at pinge den fra en anden computer for at fastslå, om dette er sandt. Du kan også prøve at pinge en IP-adresse med en online PING service som theworldsend.net /php - ping.php , his.com /cgi- bin /ping, hq42.net/net_tools eller Network - Tools.com at kontrollere, om websted er oppe . For det andet , kan det betyde , at du har forbindelsesproblemer selv , i hvilket tilfælde du skal nemt kunne bekræfte ved at pinge et par andre steder , eller ved at forsøge at oprette forbindelse til internettet med en browser .
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan aktiveres Vino på Ubuntu 
    ·Ubuntu DNS Tutorial 
    ·Sådan Test Network Speed ​​i Ubuntu 
    ·Sådan kører Apache2 Med SSL i Ubuntu 
    ·Sådan installeres Ubuntu Fra et PXE 
    ·Sådan installeres en ATI driver i Ubuntu Ultimate Edit…
    ·Sådan installeres en DMG fil på Ubuntu 
    ·Sådan se Opdagede Displays i Ubuntu 
    ·Sådan parres Ubuntu Bluetooth Med en Apple Mouse Ved h…
    ·Sådan Tjek post på Ubuntu 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan du manuelt aktivere pauseskærmen på Windows X…
    ·Hvordan at skubbe en disk på en Apple 
    ·Jeg har glemt min Windows XP Installation , reparation …
    ·Sådan aktiveres Autoplay på en tommelfinger drev 
    ·Sådan ændres en sti Permanent i Linux 
    ·Microsoft vil ikke synkronisere min iPod 
    ·Sådan slettes en System32 Filer 
    ·Fejlfinding en Internet Explorer Fejl & Nedlægge 
    ·Sådan oprettes en afspilningsliste Med VLC på Ubuntu 
    ·Sådan Slet Musik Fra en iPod på iTunes 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com