| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    Hvad er Ubuntu Netbook Remix
    ? Netbooks er mindre, lettere versioner af laptops. De normalt ofre lidt RAM, en lille størrelse , lidt i harddisk kapacitet - de plejer at bruge solid state- harddiske - og en cd-rom med henblik på at udføre deres formål i livet : surfe på nettet . Med dette formål for øje , er det lidt overraskende, at de ofte kommer med alternative browser - baserede operativsystemer. Ubuntu Netbook Remix var en af ​​de tidlige styresystemer lavet udelukkende til netbook markedet . Dens fokus er at surfe på internettet, og Ubuntu har mere end tweak sin normale produkt, når dens udviklere skabte Netbook Remix . Origins of Ubuntu Netbook Remix
    p Som netbooks blev mere populær i løbet af sidste halvdel af det første årti af det 21. århundrede, Linux-distributioner begyndte at producere operativsystemer til at opfylde et behov for slankere systemer lavet til web surfing og til at passe de mindre skærme normalt findes på disse nye maskiner. Ubuntu indtræden i kategorien var Ubuntu Netbook Remix . Den blev først tilgængelig med Hardy Heron , Ubuntu udgave 8.04 , som blev udgivet i midten af ​​2008.
    Funktioner af Netbook Remix

    Ubuntu Netbook Remix er et 691MB download for udgave 9.04 . Efter opstart Netbook Remix , vil du finde en skærm delt i to ruder , meget gerne en to - kolonne hjemmeside. Den venstre sidebar er der, hvor navigationen finder sted, hvor al den software er opdelt i kategorier, og den vigtigste ruden , hvor de enkelte ikoner viser , når en kategori vælges

    Alle de store værktøjer er der som standard , tager. hensyn til formålet med en netbook. Firefox er standard browser og empati chat redskab, OpenOffice Writer og regneark er installeret, og Evolution er der for email , F -Spot er installeret til billedvisning , men ingen fuld grafisk editor er installeret , og Mplayer og Rhythmbox er installeret til musik og video. Lidt andet installeret.
    Lukningen af ​​Ubuntu Netbook Remix

    Ubuntu stoppet støtte Netbook Remix efter versionen 10.10 blev udgivet i slutningen af ​​2010. Version 10.10 markerede begyndelsen på Ubuntus kontakten til Unity desktop interface fra den traditionelle Gnome desktop . Ubuntu Netbook Remix 10.10 var markant anderledes end de tidligere versioner. Den " sidebar " navigationssystem begyndte at se mere som en ansøgning løfteraket, og ansøgningen ruden begyndte at konvergere med mere hovedlinie operativsystemer. Faktisk begyndte det så at ligner Ubuntus mainline udgave, der Netbook Remix blev afbrudt.
    Alternative Netbook Operativsystemer

    Selvom Ubuntu Netbook Remix er ikke længere understøttes , det stadig fungerer godt på mange netbooks , men hvis du er på udkig efter noget mere strøm, der er mange muligheder at vælge imellem. Joli OS (tidligere Jolicloud ), Nem Peasy og Googles ChromeOS er tre , der stadig understøttes. De ligner Netbook Remix nøje udseende og funktionalitet, selvom ChromeOS er mere browser - baseret end de andre.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan konfigureres Apache2 på Ubuntu 
    ·Sådan pakkes Bin filer i Ubuntu 
    ·Hvordan jeg har en anden baggrund til Hver Desktop i Ub…
    ·Sådan vises spanske tegn på Ubuntu i Firefox 
    ·Sådan installeres Photoshop på Ubuntu 
    ·Sådan Set Up en FTP-server i Ubuntu 
    ·Sådan Konverter XML til en SQL-database i Ubuntu 
    ·Sådan Unzip Rar filer i Ubuntu 
    ·Sådan installeres Ubuntu på en Presario 2200 
    ·Sådan Konverter lyd i Ubuntu 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan geninstalleres A Print Spooler i XP 
    ·Sådan Tilslut en MacBook Pro til et Gateway Laptop ove…
    ·Windows Group Policy Tips & Tricks 
    ·Sådan installeres Windows XP Operating System til en n…
    ·Sådan læses en PRN-fil 
    ·Sådan Slå virtuel hukommelse 
    ·Sådan udføres en PC Systemgendannelse Tilbage til Fac…
    ·Hvad Er F1 , F2, F3 og F4 i Linux 
    ·Hvordan man laver en Cue Sheet på en Macintosh 
    ·Sådan ændres Windows til Altid vise miniaturebilleder…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com