| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    Hvordan til at overføre filer fra Mac til Ubuntu
    For brugere, der har behov for at dele store eller flere filer mellem Ubuntu og OS X på en regelmæssig basis, kan en cloud-baseret tjeneste som Dropbox eller Amazon.com 's Cloud Drive være den bedste løsning . Dropbox har en multiplatform desktop applikation samt filhåndtering på sin hjemmeside , mens Amazon.com 's Cloud Drive håndterer alle filhåndtering i din browser. Du kan også overføre filer ved hjælp af en ekstern harddisk eller USB-drev , der bruger et format, som begge operativsystemer genkende. Instruktioner
    Dropbox
    1

    Opret en Dropbox -konto, hvis du ikke har en i forvejen. Dropbox tilbyder en gratis konto med 2 GB lagerplads, men for et månedligt gebyr kan du opgradere for mere plads . Dropbox desktop ansøgning er multiplatform og kan køre på både OS X og Ubuntu.
    2

    Download Dropbox programmet på din Mac-computer . Filer kan uploades til din lagerplads på dropbox.com hvis du ikke er i stand til at installere programmer på din Mac.
    3

    kopiere filer fra din harddisk til din Dropbox mappe , som ligger på din menulinje. Hvis du bruger Dropbox hjemmeside , klik på "Upload" knappen, og vælg den fil, du vil gemme.
    4

    Download Dropbox applikation på din Ubuntu computer, hvis du er i stand til at gøre det . Dette vil skabe en " Dropbox " mappe i din hjemmemappe , som du kan bruge til at få adgang til alle filer i din Dropbox . Hvis computeren kører Ubuntu ikke er din , skal du logge ind på dropbox.com . Vælg den fil, du vil downloade , skal du klikke på "Mere" , og klik på " Download fil ".
    Amazon Cloud Drive
    5

    Log ind på Amazon Cloud Drive på amazon.com /CloudDrive . Amazon.com tilbyder 5GB gratis lagerplads til alle brugere med en Amazon -konto , selvom du kan købe ekstra plads til et månedligt eller årligt gebyr .
    6

    Klik på " Upload filer" i øverste venstre hjørne af siden. Vælg en mappe til dine filer , og vælg de filer, du vil dele med andre computere. Du kan ikke uploade enkelte filer større end 2GB.
    7

    Åben Cloud Drive på din Ubuntu computer med de samme Amazon.com loginoplysninger .
    8

    Vælg den fil, du ønsker at downloade til Ubuntu , og klik på knappen "Download" . Pr. 2011 Cloud Drive understøtter ikke downloade flere filer på en gang .
    Formateret USB-drev
    9

    Indsæt din Universal Serial Bus ( USB) drev i din Mac. Sikkerhedskopi af vigtige data på din harddisk , formatering af drevet vil slette alle filer
    10

    Gå til " Programmer "> " Utilities ", og åbne Diskværktøj til at formatere og administrere din USB harddisk eller . tommelfinger drev . Vælg din USB-drev og klik på " Partition ".
    11

    Vælg et navn til din partition , og vælg en fil system fra "Format" drop down menu. FAT32 er en ældre filsystem, der kan læses og skrives i både Linux og OS X , og selv Windows , selv om filer størrelser er begrænset til 4 GB . Ext2 er en ældre filsystem, der bruges på Linux - i øjeblikket på ext4 - der kan håndtere filer større end 4GB og kan styres i både OS X og Linux. Ubuntu kan læse standard Mac filsystemet - HFS + - men det kan ikke skrive til journal partitioner
    12

    Angiv størrelsen på din partition . . Hvis du vil have det til at fylde din USB-drev , skal du angive partitionen til samme størrelse som dit drev. Du kan også tilføje flere partitioner på drevet, ved hjælp af forskellige filsystemer , hvis du foretrækker. Klik på "Anvend " og derefter " Partition " i advarslen vinduet.
    13

    Kopier de filer, du vil dele på din eksterne drev . Når kopieringen er færdig, sikkert skubbe det fra din Mac .
    14

    Indsæt drevet i den anden computer og kopiere filerne fra din eksterne drev til din Ubuntu computer.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan skal tjekkes RAM Anvendelse på Ubuntu 
    ·Hvordan Tør en harddisk i Ubuntu 
    ·Sådan Put en sang på en iPod ved hjælp Ubuntu 
    ·Sådan Upload en video på YouTube med Ubuntu 
    ·Sådan Blacklist Moduler i Ubuntu 
    ·Sådan installeres Ubuntu i Virtual Box til Windows XP 
    ·Sådan slettes en Internet Cache på Ubuntu 
    ·Sådan installeres Ubuntu Med USB Flash 
    ·Sådan Stream med et webcam i Ubuntu 
    ·Sådan oprettes forbindelse til WiFi med en terminal i …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan flytte elementer til en ny lærred i OmniGraffle…
    ·Sådan installeres Magic Trackpad på Windows 7 
    ·Sådan Reparation Windows XP Boot.ini 
    ·Sådan sparer en fil med et andet navn 
    ·Sådan Fix Vista Media Center 
    ·Sådan Systemgendannelse en Samsung Q1 Ultra Mobile PC 
    ·Sådan ændres en Startup Navn 
    ·Sådan Set virtuel hukommelse på en IBM Thinkpad T23 
    ·Sådan kører VMware & VirtualBox 
    ·Sådan Sync iCal 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com