| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    Flock Alternativer til Ubuntu
    Flock er en social media browser, der blev afbrudt januar 2011, fordi mangel på markedsandele mod rivaliserende browsere som Google Chrome og Firefox. Flokken Holdet sluttede sig til social gaming firma Zynga, der producerer casual gaming , såsom Mafia Wars og Farmville på Facebook. Den Flock holdet ikke længere har kundesupport og sikkerhedsopdateringer til browseren, så denne software bliver svært at bruge og gradvist vil ophøre med at fungere . Chrome

    Google skabte Chrome-browseren og aktivt opretholder det med support, temaer og applikationer. Browseren er til Windows , Mac , Linux og Android operativsystemer. Tutorials er tilgængelige på Google Chrome hjemmeside til Windows og Linux. Du skal bruge 100 megabyte diskplads og 128 megabyte RAM. Chrome er den første browser til at indarbejde maskinoversættelse , så brugerne kan oversætte websider på deres foretrukne sprog . Andre funktioner omfatter temaer til at tilpasse browseren look, en søgefunktion og en Firefox - efterlignende fanebladet layout. Der er en bred vifte af applikationer såsom TweetDeck for Twitter , kontor produktivitet applikationer og underholdning ligesom Angry Birds til Chrome. Der er udvidelser , der opfylder brugernes behov fra blogging og shopping. Chrome kan tilpasses med temaer.
    Firefox

    nonprofit Mozilla -gruppen er skaberen af browseren Firefox . Den Flock holdet bygget deres browser på en Mozilla drift platform , men det blev afløst af markedsandele Chrome , Mozilla og Internet Explorer. Mozilla kører på Windows , Linux, Mac og mobile operativsystemer . Browseren har en tabbed interface , og ligesom Chrome , der kan tilpasses extensions såsom temaer gennem Personas , sociale medier plug -ins og oversættelse software tilbyder . Dog vil ikke alle Mozilla-browseren generationer støtte alle udvidelse og ofte browser plug -ins bliver forældet med nye browser distributioner. Mozilla, monteres uden extensions , tager 61 megabyte computer rummet.
    Internet Explorer

    Internet Explorer er en Windows -baseret browser fra Microsoft. Browseren byder tabs like Chrome, Firefox og Opera. Denne browser har extensions , men det er ikke venligt til Linux og Mac-operativsystemer . Microsoft har afbrudt produktionen og support til Mac Internet Explorer. Browseren kræver 512 megabyte hukommelse og 120-200 megabyte plads på harddisken. Internet Explorer kører på mobile enheder, der er Windows-baseret .
    Opera

    Opera er en browser til Windows , Linux, tabletter , mobiltelefoner og Mac operativsystemer. Disse operativsystemer har forskellige diskplads krav . Browseren har tabbing med fane pinning beskyttelse , skind ( temaer) og applikationer såsom in-place oversættelse, der giver brugeren mulighed for at vise oversættelse af teksten i en ballon nær teksten og spil som Tetris.
    SeaMonkey

    SeaMonkey er bygget på Mozilla motor. Denne browser har tabbed browsing. De unikke funktioner i SeaMonkey er email , Internet Relay Chat og nyhedsgrupper . SeaMonkey tilbyder også en grundlæggende HTML editor kaldet Composer. Browseren har en række extensions med nogle velkendte for Mozilla brugere , temaer, der giver dig tilpasse browser udseende og produktivitet værktøjer . SeaMonkey er til Windows, Mac og Linux platforme med harddisk krav afhængigt af operativsystemer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Clone en harddisk i Ubuntu 
    ·Sådan Set Up VirtualBox på Ubuntu 
    ·Sådan installeres en Adobe Reader RPM Package på Ubun…
    ·Ubuntu : Sådan Udvid proceslinjen 
    ·Hvordan kan man øge den Timeout i Grub & Ubuntu 10.04 
    ·Sådan Put en sang på en iPod ved hjælp Ubuntu 
    ·Sådan Geninstaller Touchpad i Ubuntu 
    ·Sådan installeres Windows spil på Ubuntu 
    ·Sådan dual boot Windows 98 & Ubuntu 
    ·Sådan installeres Ubuntu Mouse Drivers hjælp af komma…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes flere mapper i Linux 
    ·Sådan fjernes Windows 7 og gå tilbage til Vista 
    ·Hvordan overfører jeg min side til Go Daddy Via FTP på…
    ·Sådan Clock GeForce 6200 Med en Asus P4S800D -X 
    ·Sådan justeres Ikonstørrelse og Desktop-indstillinger…
    ·Sådan ændres en blinkende markør 
    ·Sådan kan hente kontakter fra iTunes til MobileMe 
    ·Sådan gendannes genanvendelse bin Files 
    ·Sådan slettes en Windows Update Cache 
    ·Sådan Opdater Video Drivers i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com