| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    Sådan installeres Ubuntu på en bærbar harddisk
    Ubuntu er en alsidig Linux distro der kan installeres på og køre fra en bærbar harddisk. Når det er installeret , vil operativsystemet fungerer lige som det gør når det installeres på en intern harddisk , selv om det måske ikke har alle de drivere , du har brug som standard. Alle data føjes til den bærbare Ubuntu installation, såsom web favoritter og downloadet indhold , gemmes på bærbare harddisk og gøres tilgængelige , næste gang du starter systemet . Ting du skal
    Blank DVD
    DVD-brænder
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Anskaf en bærbar harddisk . Du kan købe enten en bærbar kabinet , hvis du allerede har en harddisk eller en formonteret bærbar harddisk , der er klar til at blive brugt out-of- the-box . Sæt harddisken ind i kabinettet hvis det er nødvendigt , og derefter tilslutte den til computeren via et USB-kabel. En 3,5-tommers harddisk vil have et netkabel, der skal være sat i en stikkontakt , før harddisken viljestyrke til. En meddelelse vil blive vist på højre side af proceslinjen , der siger " Windows er at installere enhedsdrivere. " Klik meddelelsen pop-up for at se installationen fremskridt. En ny anmeldelse vil blive vist med angivelse af " Device installeret ", når installationen er færdig .
    2

    Download en Ubuntu distro version, der opfylder dine behov fra Ubuntu.com . For eksempel downloade den fulde version, hvis du vil have det komplette operativsystem. Alternativt kan du downloade den netbook udgave , som har en mindre filstørrelse og en grænseflade optimeret til små skærme. Både det fuldstændige og netbook versioner bruger samme anlæg prompter .
    3

    Sæt en tom dvd i computerens dvd-brænder. Køb og slutte en ekstern USB CD /DVD-brænder , hvis din computers optiske drev er afspilning kun . Vent til disken for at indlæse. En prompt vises på din desktop med flere muligheder , klik på " Brænd filer /mapper til tom disk . " Windows ' brænde nytte vil åbne . Klik på "Tilføj varer ", og vælg den downloadede Ubuntu ISO-fil . Klik på "Næste". Et nyt vindue vises med ekstra muligheder, ikke tilføje nogen andre funktioner , såsom en menu og kapitler. Klik på "Brænd ". Vent til processen er færdig med at fjerne DVD og lukke programmet . Mærk DVD ved hjælp af en markør og derefter sætte den i computerens optiske drev.
    4

    Genstart computeren med bærbar harddisk monteret og dvd'en i det optiske drev. Indtast BIOS ved at trykke på knappen angivet på boot-skærmen , såsom " F2 " eller " ESC ". Kig over BIOS for en fane eller afsnittet " Boot Sequence ". Fremhæv denne mulighed ved hjælp af piletasterne , og tryk derefter på "Enter". En ny menu vises en oversigt over alle mulige startenheder og den rækkefølge, de er i , highlight " USB " ved hjælp af piletasterne , tryk på " Enter", og derefter flytte markeringen til toppen af ​​listen ved hjælp af piletasterne igen . Vælg "Gem " og derefter "Exit" , og nogle systemets kombinere disse muligheder under en option med titlen " Gem og afslut ". Computeren genstarter , og starte op fra den bærbare harddisk.
    5.

    Highlight "Install" på Ubuntu boot indstillinger , tryk derefter på "Enter" på tastaturet. Ubuntu installation prompter vises. Indtast de nødvendige oplysninger , herunder sprog, tastaturlayout , tidszone, computer navn og personlige oplysninger. Når du bliver bedt , skal du vælge den bærbare harddisk som det sted, hvor du vil have Ubuntu installeret , og det vil blive vist af fabrikanten navn og kapacitet. For eksempel , vælg " Western Digital 500GB harddisk ", hvis din bærbare harddisk er lavet af Western Digital og har en kapacitet på 500 GB . Klik på " Install". Ubuntu vil blive installeret på harddisken , inklusive opdateringer , hvis computeren er sluttet til et Ethernet-kabel.
    6

    Genstart computeren , når installationen er færdig. Tag dvd'en fra det optiske drev, når bedt om det under nedlukning skærmen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Blacklist en hjemmeside i Ubuntu Firefox 
    ·Sådan kører en Ubuntu Desktop Lampe Server i Baggrund…
    ·Sådan installeres WGET i Ubuntu 
    ·Sådan parres Ubuntu Bluetooth Med en Apple Mouse Ved h…
    ·Sådan oprettes en dual boot Windows XP og Ubuntu Lapto…
    ·Sådan geninstalleres Ubuntu i VirtualBox 
    ·Sådan kører Sun Java i Ubuntu 10.04 
    ·Sådan opdaterer fra 32 til 64 Bit Ubuntu 
    ·Sådan installeres Empati ikontemaer i Ubuntu 
    ·Sådan ændres en bruger Avatar i Ubuntu 10.04 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Kontroller Windows XP Serial Key 
    ·Sådan fjernes Uønskede Programmer ved opstart 
    ·Sådan Monitor Børne Computer Activity 
    ·Hvordan laver ikoner Bigger 
    ·Sådan foretages fejlfinding Internetforbindelsen med M…
    ·Hvordan man laver en desktop ikon til Windows Media Pla…
    ·Hvordan du ændrer XP Startup Screens 
    ·Sådan Tænd Password Gem i XP 
    ·Sådan foretages fejlfinding høje CPU-forbrug 
    ·Sådan ændres en Vista Mouse fra One Klik for at dobbe…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com