| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    En Survival Guide til Ubuntu
    I modsætning til mange versioner af Linux operativsystemer , er Ubuntu en Window -lignende OS , at det specifikt er designet til at være let og intuitivt at installere og bruge , samt behagelig at se på. Standardinstallationen indeholder alt den gennemsnitlige brugere nødt til at begynde at bruge deres computer lige væk, herunder en komplet suite af produktivitet software og Firefox webbrowseren. Ubuntu er bygget til at være kompatibel med mange forskellige hardware- konfigurationer , så man undgår mange af de problemer , der er forbundet med Windows og de fleste andre Linux-distributioner. Installation Ubuntu

    Download Ubuntu Live CD disk billede fra Ubuntu hjemmeside. Brænde diskbilledet til en cd , dvd eller Flash-drev til at oprette en bootbar installation. Genstart computeren ved hjælp af nyoprettede disken. Følg vejledningen på skærmen for at angive dit navn, computerens navn og dit foretrukne sprog. Når bedt om at vælge en installation option , vælge standard . Din kopi af Ubuntu installeres automatisk uden at fjerne alle eksisterende operativsystemer.
    Almindelige opgaver

    Ubuntu er designet til at være klar til brug , så snart det er installeret. Webbrowseren Firefox til Ubuntu er installeret, sammen med Internet værktøjer til chat, e- mail-og broadcast -tjenester som Facebook eller Twitter . Den Libre Office produktivitet suite er en open source konkurrent til Microsoft Office og indeholder et tekstbehandlingsprogram, tegneprogram , regneark og præsentation designer. Libre Office kan læse og skrive MS Office -kompatible dokumenter samt andre populære formater såsom MS Works, RTF -format , HTML og almindelig tekst.
    Ubuntu Paneler
    < br >

    Ubuntu anvender paneler, der ligner Windows opgavesøjler . Som standard er to paneler installeret, men brugeren kan tilføje andre efter behov. Panelet øverst på skærmen indbefatter systemet menuen Hurtig start og meddelelsesområdet. Den ene i bunden indeholder en liste over de aktuelt kørende programmer på det synlige arbejdsområde, et arbejdsområde switcher , og Linux-versionen af papirkurven . Panel er hjælp at hente ved at pege på en ubrugt sted på et panel , højreklikke og vælge valgmuligheden Hjælp .
    Wine

    Når du ønsker at bruge en skriftlig program til Windows, skaber Wine hjælpeprogrammet et miljø, der emulerer Windows. The Wine hjemmeside indeholder den fulde dokumentation om , hvordan man bruger vin og et komplet udvalg af støtte lige fra en software FAQ på EF-støtte fora, hvor du sender dine egne spørgsmål .
    Community Help Resources
    < br >

    anden funktion i Ubuntu er, at det er understøttet af et fællesskab af brugere og udviklere , der kommunikerer på Ubuntu Community Forum . Fordi projektet er open source , er mange forskellige udviklere arbejder på koden uafhængigt. Ubuntu-brugere til at gøre softwaren bedre ved at rapportere fejl eller inkompatibel software . Hvis du har et problem og ikke kan finde det opført i Ubuntu dokumentation community fora er det rette sted at spørge, om problemet er blevet behandlet før, og hvad du kan gøre for at rette det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter RAM til MP3 med Ubuntu 
    ·Sådan Fremhæv Med Color i Ubuntu 
    ·Sådan installeres VirtualBox 3.2 i Ubuntu 10.4 
    ·Sådan installeres Ubuntu på Eee PC 900 
    ·Sådan ændres WiFi MAC-adresse i Ubuntu 
    ·Sådan ændres Host Name i Ubuntu 
    ·Hvordan man kan montere en partition som bruger i Ubunt…
    ·Sådan får du adgang til Wireless Manager i Ubuntu 8.1…
    ·Sådan Find en IP i Ubuntu 
    ·Sådan Boot Ubuntu fra en USB-drev 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes en No Trace Program 
    ·Hvordan at begrænse børns brug af en Mac 
    ·Sådan oprettes en virtuel FTP 
    ·Pole Barn Window Installation 
    ·Sådan sletter en konto i Windows 7 
    ·Windows XP genkender ikke Antivirus Software 
    ·Sådan oprettes en Diskoprydning BAT File 
    ·Hvordan jeg rette min CPU-brug på 100 Percent 
    ·Sådan gendanne min papirkurven i Windows Vista 
    ·Sådan bruges Computer Genoprettelsesdiske at Reboot XP…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com