| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    Sådan testes et grafikkort med Ubuntu
    Den open source Ubuntu operativsystem indeholder en pakke af hardware- test værktøjer kaldet Checkbox , der kan bruges til at teste mulighederne i dit grafikkort. Ubuntu vil have mindst minimum funktionalitet med alle grafikkort ved første installation . Afkrydsningsfeltet test kan hjælpe dig med at afgøre , hvad grafikkort features Ubuntu er i stand til at udnytte med nogle tweaking , og det kan lette processen med at installere proprietære hardware-drivere , der er nødvendige for dit grafikkort . Instruktioner
    1

    Klik på " System " og derefter " Administration ". Nu skal du klikke "System Testing ".
    2

    Klik "Næste" og derefter indtaste din administrative adgangskode.
    3

    Vælg hardware-og softwarekomponenter , du ønsker at teste og derefter klikke på "Næste". Ønsker du kun at teste grafikkort, være sikker på at "Monitor Tests " og "Video tests" er markeret.
    4

    Klik på " Test" for at bestemme den ideelle skærmopløsning til skærmkortet . Hvis alt synes acceptabel , klik på " Ja" og derefter klikke på "Næste". Hvis skærmopløsningen er uacceptabelt , klik på " Nej" og derefter klikke på "Næste".
    5

    Klik på " Test " for at vise farve barer og statiske at sikre, at dit grafikkort gengiver grundlæggende grafik korrekt . Hvis farvelinjerne og statiske vises korrekt , klik på " Ja" og derefter klikke på "Næste". Hvis farvelinjerne og statiske mangler , klik på " Nej" og derefter klikke på "Næste".
    6

    Klik på " Test" for at scanne dit grafikkort for alle mulige video modes og forbindelser. Klik på "Ja " og derefter " Next ", når scanningen er færdig .
    7

    Klik på " Test" for at bladre gennem de fundne video modes til skærmkortet . Når testen er færdig , klik på " Ja", hvis video modes blev vist korrekt klik på "Næste ". Hvis der var visningsfejl , klik på " Nej" og derefter klikke på "Næste".
    8

    Klik på " Test" for at lancere en 3D- grafik applet. Hvis grafikkortet gør 3D -grafik korrekt , klik på " Ja" og derefter klikke på "Næste". Hvis 3D- grafikken er buggy eller ikke vist , klik på " Nej" og derefter klikke på "Næste".
    9

    Klik på " Test" for at sikre, at skærmen tilslutningsporten fungerer korrekt. Hvis du bruger en bærbar computer , kan du springe denne test. Hvis du er på en stationær computer, skal du sørge for , at du kører testen for forbindelsestypen din skærm bruger (VGA, DVI, DisplayPort , HDMI, S -Video, RCA) . Hvis displayet forbindelsen er funktionel , klik på " Ja" og derefter klikke på "Næste". Hvis der er visningsfejl , klik på " Nej" og derefter klikke på "Næste".
    10

    Klik på " Vis rapport ", når testen er gennemført for at gennemgå resultaterne . Udgangen fil vil give et yderst detaljerede specifikationer af dine hardware-komponenter sammen med anbefalinger til , hvordan du aktiverer forskellige funktioner , hvis de ikke opfører sig ordentligt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres drivere til et modem i Ubuntu 
    ·Sådan konfigureres VNC Server i Ubuntu 
    ·Sådan Konverter AVI til M4V på Ubuntu 
    ·Sådan Set Up Ubuntu Med et crossover-kabel 
    ·Sådan Clean Up Pakker i Ubuntu 
    ·Forskellen mellem Puppy & Ubuntu 
    ·Sådan får Snow Leopard Tema for Ubuntu 
    ·Sådan installeres KVM på Ubuntu 
    ·Sådan Set Up en Apache Virtuel vært fra kommandolinje…
    ·Sådan installeres F- PROT på Ubuntu 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slettes en exisitng Windows Home Network 
    ·Hvad skal Windows System Properties Mean 
    ·Sådan Set Up en Work Group for trådløs udskrivning 
    ·Sådan Find en bruger adgangskode i Windows 
    ·Sådan får Microsoft-programmer til at køre på Linux…
    ·Sådan får du adgang til iPod Touch Fra Finder 
    ·Sådan installeres et Canon printer til Vista 
    ·Mac Server Vs. Desktop 
    ·Hvordan checker jeg den type system, Hukommelse til Win…
    ·Sådan gendanne slettede filer fra en Bin 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com