| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    Sådan konfigureres Power USB Ubuntu
    Mest bærbare medieenheder synkronisere data til en stationær eller bærbar computer via USB-porten. Batterierne i disse enheder kan også oplades af samme USB -tilslutning. Der kan være situationer , men når du kan få brug for at ændre standardindstillinger for strøm i en bestemt USB -port, så den enhed, tilsluttet det ikke forstyrrer din computers ydeevne. For eksempel kan nogle typer af enheder tilsluttet til en computers USB-port forhindre computeren i at gå ind i sin strømbesparende "sleep mode" . I Ubuntu Linux, er der en måde at ændre strømindstillinger for USB-porte. Instruktioner
    1

    Boot computeren, og tilslut de ønskede enheder til deres respektive USB-porte
    2

    Naviger til følgende bibliotek: . /Sys /bus /usb /devices . Bemærk de mapper mærket " USBx ", hvor "x" er et tal.
    3

    Dobbeltklik på en af ​​disse mappeikonerne at åbne den.
    4 < p> Dobbeltklik på mappeikonet mærket " power ". Bemærk filer i denne mappe med navnet " autosuspendering ", " niveau" og " wakeup ". Afgøre, hvilke af disse indstilling filer, du har brug for at redigere for at opnå ændringen i strømindstillinger , du ønsker. For eksempel, hvis du har brug for at ændre strømindstillingerne på en af ​​USB -porte, så en enhed ikke forhindre systemet i at vågne fra pausetilstand kan " wakeup " indstillingen fil være én.
    5 < p> Åbn et terminalvindue ved at trykke på følgende taster samtidig: "Ctrl ", "Alt " og bogstavet "T. "
    6

    Type : " sudo gedit /sys /bus /usb /devices /usb # /power /setting_file , "hvor" usb # "er navnet på en af de mapper der er beskrevet i trin 1, og" setting_file "er navnet på en af ​​filerne der er beskrevet i trin 3 . Indtast din administrative adgangskode, når du bliver bedt om det .
    7

    Skift heltal værdien af ​​" autosuspendering " indstillingen fil , hvis det ønskes. Denne værdi repræsenterer antallet af sekunder en enhed forbundet til at USB-port skal forblive inaktiv, før den automatisk vil blive suspenderet af Linux-kernen. En værdi på "0" vil resultere i " autosuspendering " så snart enheden er ledig, og en værdi på "-1" deaktiveres " autosuspendering ". Gem filen efter redigeringen er afsluttet , ved at vælge "Gem " fra menuen "Filer" .
    8

    Rediger tekststrengen værdien af ​​" niveau" indstillingen fil , hvis det er nødvendigt . Filen vil allerede bestå af en af ​​tre tekststrenge : . "On ", " auto" eller " suspendere " "On" betyder, at enheden er tilsluttet til USB-porten skal genoptages og " autosuspendering " er deaktiveret. "Auto" er den normale tilstand, hvor Linux kerne er i stand til automatisk at afbryde og genoptage enheden tilsluttet denne USB-port. " Suspend " betyder, at enheden er tilsluttet til USB-porten skal forblive suspenderet, og " autoresume " er deaktiveret. Gem filen efter redigeringen er afsluttet , ved at vælge "Gem " fra menuen "Filer" .
    9

    Rediger tekststrengen værdien af ​​" wakeup " indstillingen fil , hvis det er nødvendigt . Hvis der ikke er nogen værdi i denne fil , kan enheden tilsluttet denne USB-port ikke understøtter remote wakeup fra pausetilstand . Ellers vil filen består af en af ​​to tekststrenge : enten "aktiveret" eller " deaktiveret ". Hver værdi vil afgøre, om remote wakeup vil blive aktiveret eller deaktiveret , næste gang enheden tilsluttet denne USB-port er suspenderet. Gem filen efter redigeringen er afsluttet , ved at vælge "Gem" fra menuen "Filer" .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres drivere i Ubuntu 
    ·Hibernate Fix for en Toshiba Med Ubuntu 
    ·Sådan får Ubuntu til at arbejde med Microsoft Natural…
    ·Sådan installeres Ubuntu 8.04 på EEE PC 
    ·Sådan kører Ubuntu på en HP TX2525NR Tablet PC 
    ·Sådan får Ubuntu installeret på en Mac iBook G3 
    ·Sådan Put Ubuntu på en Dell Latitude 
    ·Sådan installeres KVM på Ubuntu 
    ·Sådan ændres WiFi MAC-adresse i Ubuntu 
    ·Sådan kopieres krypterede DVD'er med Ubuntu 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Forældet gendannelsespunkter i XP 
    ·Sådan Skift til energieffektive Windows 
    ·Sådan bruges Mac OS X Grab at gemme screenshots 
    ·Hvad er en Windows ACL'ER 
    ·Sådan Reparation en PST fil til gratis 
    ·Hvordan at finde en bestemt Screensaver 
    ·Hvordan man laver en V24 Habbo Retro 
    ·Sådan Rediger Host Name på en MacBook 
    ·Sådan Bridge et netværk i Windows 2003 
    ·Sådan Clean en Windows XP-computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com