| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    Ubuntu Data Recovery
    Der er mange muligheder for at inddrive data ved hjælp af værktøjer indbygget direkte i Ubuntu operativsystem. Den vigtigste ting , når du oplever tab af data er at stoppe med at gøre noget på det edb-system . I stedet starte på en Ubuntu Live CD til at udføre alle dine nyttiggørelsesoperationer . Du ønsker ikke eventuelle yderligere data skrives til partitionstabel , der kan erstatte dine mistede data. Uanset om du har mistet en partition eller oplevet en harddisk fiasko , Ubuntu giver en god mulighed for at inddrive dine data. Gendannelse af et Lost Partition

    Gendannelse af en partition , der ved et uheld er blevet fjernet eller erstattet med en anden partition er en nem proces , så længe du ikke skrive data til , hvor denne partition tidligere var placeret. Som nævnt i indledningen , den mest vigtige ting at gøre, når det sker, er at afbryde brugen af ​​dit system og boot ind i en Ubuntu Live CD . Du kan gøre dette ved at indsætte en Ubuntu installations-cd , genstarte systemet og trykke på F10 under boot initieringsfase at vælge CD -drevet som boot-enhed .

    Brug af Ubuntu partition Editor findes på Ubuntu Live CD , kan du nemt gendanne det tabte partition. Der er to kommandoer, du bliver nødt til at køre fra en Terminal -vinduet. De første deaktiverer monterede harddiske , så du kan udføre opsving. Indtast uden noteringer " sudo swapoff -a " og tryk " Enter". Den anden genvinder partition. Du bliver nødt til at kende den nøjagtige sti af det tabte partition. Du kan finde stien ved at skrive " sudo lshw - C disk " i en terminal og bemærke det logiske navn. Indtast uden noteringer " sudo parted /dev /sda " Udskiftning /dev /sda med din partition stien og derefter trykke på enter for at genoprette partitionen .
    Gendannelse af data fra en beskadiget harddisk
    < br >

    Når en harddisk bliver beskadiget og ubrugelig , processen med at inddrive data fra disken er lidt tricky . Ligesom med at miste en partition , er det bedst at starte med det samme til en Ubuntu Live CD til at sikre, at ingen yderligere data skrives til den beskadigede disk . Ubuntu inkluderer et værktøj kaldet GNU ddrescue , der kan anvendes til at konstruere et diskbillede af den beskadigede harddisk. Da en hel øjebliksbillede af disken er oprettet, skal du harddiskplads på en god disk, der er større end den beskadigede disk . Når dette er på plads, skal du blot køre kommandoen " sudo ddrescue -r 3 /dev /sda /media /usbdrive /image /media /usbdrive /logfil ", hvor /dev /sda er stien til den beskadigede disk og /media /usbdrive er placeringen af ​​den destination fil, hvor disken image og logfiler skal gemmes.

    Hvis GNU ddrescue ikke er tilgængelig for dig , kan du også bruge et værktøj kaldet Ubuntu Rescue Remix (se Resources). Det er en alternativ version af Ubuntu styresystemet, der kan starte fra live-cd , der indeholder en sværm af data recovery værktøjer . Du skal blot starte op i Ubuntu Rescue Remix Live CD at få adgang til GNU ddrescue og andre data recovery værktøjer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Xubuntu Fra Ubuntu 
    ·Sådan formateres en ekstern harddisk ved hjælp af Ubu…
    ·Installationen Hænger Med Ubuntu 10.04 
    ·Sådan Fix Boot Manager i Ubuntu 
    ·Sådan Switch Display Portrætter på Ubuntu 
    ·Spil til Ubuntu 
    ·Sådan Set Up Nye brugere på Ubuntu 
    ·Sådan ændres en Preferred Player VLC i Ubuntu 
    ·Sådan bruges Windows-drivere i Ubuntu 
    ·Sådan Benchmark Apache2 i Ubuntu 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes Kontrolpanel filer i Win Me 
    ·Sådan Resize Mine skrifttyper 
    ·Hvordan til at omformatere en ekstern harddisk fra en M…
    ·Hvordan man kan forbedre Vista Ultimate 
    ·Sådan ændres Computer Screen Display Størrelse 
    ·Sådan bruges Bit.ly for backlinks 
    ·Sådan fjerner software fra en Registry 
    ·Sådan Flyt Windows Search Index 
    ·Sådan installeres XP på en ekstern SATA Drive 
    ·Sådan oprettes en Windows ME startdiskette på en USB-…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com