| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Unix >> Content
    Introduktion til Unix Operating System
    Unix har eksisteret som et operativsystem siden 1969 , længe før computing nogensinde nydt popularitet den gør i dag i form af at være en del af de fleste menneskers liv. Opfundet af AT & T i sin Bell Labs , Unix er et system, der er ikke meget forskellig fra Linux , som bruges i mange Netbooks . Mellemtiden industriel styrke Unix-systemer er stadig foretrukket i forretningssystemer , snarere end styresystemer som Windows eller Macintosh. Hvad er årsagerne til at bruge Unix snarere end Windows eller Mac?
    Business- Proof Computing

    Unix blev brugt oprindeligt fordi det havde alle de elementer af business computing på plads længe før Windows eller Macintosh. Networking var altid tilgængelig til Unix brugere, før Windows havde endda en networking element . Frem for alt var systemet sikkert . Hele idéen om en virus sårbarhed i Unix blev gået ud som værende umuligt indtil for ganske nylig .
    Hvad gør en Unix-system forskellig fra Windows?
    Hvorfor bruge UNIX?

    til slutbrugeren , et Unix -system er ikke meget anderledes fra et Windows-system på arbejdet. Den gemmer filer. Det lancerer ansøgninger og forbinder brugeren til andre over et netværk . Bortset fra skrivebordet i Windows og Unix skrivebordet, lighederne forsvinde , når man arbejder i systemet. Selv en browser ser ens på et Windows-system og et Unix -system. Det ville være umuligt at kende forskel , indtil noget behov reparation .

    Unix filsystem vil næsten aldrig brug defragmentering , at enhver Windows-system vil næsten helt sikkert kræver regelmæssig defragmentering at undgå systemet langsommere.
    < br >
    Nogle af fordelene ved Unix
    Erhverv Fordele

    Brug et Unix-system og den faktiske kommando -line interface kan være som et fremmedsprog for mange mennesker , for dem, der arbejder i Unix systemer hver dag , fordelene ved selve systemet er overlegne i forhold til Windows og Macintosh . For eksempel giver ved hjælp af et Unix-system på kommandolinjen niveau direkte manipulation af databasefiler - noget , der kun er en nyere tilføjelse til Windows-systemer
    Sammenlignet med Windows
    < . ? p> En stor del af Windows ' kommandolinje tolke , startende med MS -DOS , og dem, anvendes selv i dag i systemer såsom Windows 7 og Server 2008 , er baseret på Unix Posix (Portable Operating System for Unix) standarder.
    < br >
    opbygning af Unix sammenlignet med Windows

    lavere niveau processer Unix er markant anderledes . For eksempel er at læse en mappe notering begæret med kommandoen " DIR " i Windows og " ls" i Unix. Nogle iterative kommandoer ligner hinanden, ligesom " for do ... " sekvens . Men jo længere vi undersøge de foranstaltninger i dybden, jo mere uens de er. Unix bruger et filsystem baseret på inodes og Windows bruger filer , mapper (mapper) på et fordelingssystem spore deres placeringer. Unix filer har inoder indeholdende metadata peger på placeringen af filerne . Nogle Unix filsystemer har en proprietær " lejring "-funktionalitet , der tillader gennemgang af systemet til revision.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Find et domæne i Unix 
    ·Sådan bruges flere printere på én IP fjernbetjening …
    ·Let metode til at retrive slettede filer i Unix 
    ·Layered Approach i Unix Operating System 
    ·Sådan Set en Unix Dato 
    ·Sådan Edit med Unix EEPROM 
    ·Sådan ændres en finger i Unix Med CHFN 
    ·Sådan Beregn Unix Time 
    ·Sådan Find en bestemt fil eller filer på en UNIX -ser…
    ·Unix gaffel Tutorial 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan importeres en CSV-fil til iCal 
    ·Sådan formatere harddisken i en Toshiba bærbar comput…
    ·Anbefalede Klemmer til Linux 
    ·Sådan installeres Midtown Madness i Fedora 9 
    ·Sådan justeres grafikhukommelse for Laptops 
    ·Sådan geninstallere iTunes på XP 
    ·Sådan kører Genoprettelseskonsol i Windows Vista 
    ·Hvordan skal tjekkes for udgående SMTP Connections 
    ·Sådan downloader Gadgets i Windows 7 
    ·Sådan etiketter til arkivmapper 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com