| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Windows Vista er at have problemer med at lukke efter en opdatering
    Hvis du oplever problemer med at lukke efter opdatering Vista, kunne en række potentielle årsager være at skyde skylden . Det er sandsynligt, at opdateringen er undladt at færdiggøre eller beskadiget nogle af Windows ' systemfiler, og dette forhindrer operativsystemet i at lukke korrekt ned . Den mest enkle måde at løse problemet er at køre en systemgendannelse til at returnere pc'en til dens tidligere tilstand og derefter forsøge at anvende opdateringerne igen. Systemgendannelse

    For at køre en systemgendannelse , skal du åbne menuen Start , skriv " genoprette" i søgefeltet og klik på det øverste link i resultaterne , som bør være værktøjet Systemgendannelse . Følg instruktionerne i trin-for - trin guiden , der vises på skærmen. Hvis den anbefalede gendannelsespunkt er fra en tid, før den seneste opdatering blev anvendt , skal du bruge denne , ellers skal du vælge " Vælg et andet gendannelsespunkt " valgmulighed. Software-og driveropdateringer gældende siden den valgte dato og tid vil blive fjernet , men systemet gendannelsen påvirker ikke e-mails, dokumenter eller andre brugerdata .
    Windows Update

    Når systemet gendannelsen er færdig , skal du besøge Windows Update komponenten i Kontrolpanel til at vælge og anvende de nyeste opdateringer til operativsystemet. Klik på " Check for Updates" linket til venstre og derefter, når kontrollen er afsluttet, skal du vælge " Vis tilgængelige opdateringer " linket for at se en komplet liste . Sikre, at alle de væsentlige opdateringer vælges med afkrydsningsfelter til venstre , plus eventuelle valgfrie opdateringer , du ønsker at anvende . Klik på "Install " for at bekræfte dit valg og begynde opdateringsprocessen.

    Tredjepartssoftware

    tredjeparts software applikationer og de ​​tilhørende opdateringer også har potentiale til at påvirke Vista lukning proces. Sørg for at din antivirus-og antispyware værktøj kører den nyeste definition filer og udfører regelmæssige scanninger af dit system . Tjek den medfølgende dokumentation for yderligere oplysninger. Shutdown spørgsmål kan også være forårsaget af unødvendige tredjepartsprogrammer eller forsyningsvirksomheder starter op på samme tid som Windows. For at løse dette , skal du åbne menuen Start , skriv " msconfig " og tryk Enter. Åbn " Start " fanen og jasket noget software, der ikke behøver at automatisk at starte .
    Finde Yderligere hjælp

    En række andre, mindre almindelige problemer kan påvirke Windows Vista- shutdown , fra funktionssvigt hardware til knækkede poster i Windows registreringsdatabasen. Hvis problemet ikke er løst efter at have fulgt ovenstående trin, den næste ressource til at prøve, er det officielle Microsoft support-websted på support.microsoft.com . Brug søgefeltet til at søge efter artikler og indlæg i forum relateret til dit problem - jo flere detaljer du kan give om spørgsmålet ( herunder den seneste software og hardware ændringer ), jo mere sandsynligt er det, at du vil være i stand til at finde en løsning. KAYAK

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan opgraderer Windows Vista til studerende 
    ·Sådan Find Kernel Authentication på Vista 
    ·Vista vil ikke vist animerede GIF 
    ·Sådan vises Dual Screen Wallpaper i Vista 
    ·Sådan opdaterer Windows Vista 
    ·Sådan ændres Fil Extensions Med Windows Vista 
    ·Sådan Fix Vista Volume Control 
    ·Sådan oprettes en søgemappe i Windows Vista 
    ·Problemer Tilslutning til Panasonic DP -3030 i Vista 
    ·Må Windows Vista gendannelsespunkter beskytte dig i ti…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Beregn Free Space ved at komprimere filer i Wind…
    ·Sådan kopieres PC Games til en Disk 
    ·DIY udvendige vindue Molding 
    ·Sådan startes CentOS GUI 
    ·Sådan Flyt kørere fra Windows XP 
    ·Sådan bruges en udskriftskø i Windows XP 
    ·Sådan Fix Windows XP Automatiske Update Tool 
    ·Hvad er Virtual hukommelse, og hvordan kan den øges i …
    ·Hvad skal jeg gøre ved Low virtuel hukommelse 
    ·Sådan Slet udskriftsjob i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com