| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Hvor mange Værktøjslinjer Er Windows Vista Tilbud
    ? Windows Vista leveres med seks installeret værktøjslinjer. Disse værktøjslinjer er faktisk menuer , der viser elementer såsom programmer eller links . Du kan tilføje og fjerne disse værktøjslinjer når du har lyst . Du behøver måske ikke at se hver Vista værktøjslinje , men du måske opdage et par, der kan gøre din arbejdsgang mere effektiv. Desktop Toolbar

    Nogle Vista-brugere holde vigtige genveje til punkter på deres computer desktops. Hvis du får adgang til dit skrivebord ofte, kan du gøre det hurtigt ved at tilføje værktøjslinjen på skrivebordet til proceslinjen . Klik på det lille Chevron symbolet ved siden af ​​denne værktøjslinje ikon , og der vises en menu viser alle dine desktop emner. Hvis listen er for stor til at blive vist på menuen , kan du holde musemarkøren hen over bunden af ​​menuen til at rulle gennem listen. Hvis du klikker på et menupunkt lancerer sin tilknyttede program .
    Adresse og Links Værktøjslinjer

    En hurtig måde at åbne en mappe eller webside er at klikke på dens adresse. Vistas Adresse værktøjslinjen lader du klikker på en adresse i værktøjslinjen, og navigere til adressen placering . Klik på en hjemmeside-adresse , for eksempel, og din browser åbner og viser hjemmesiden. Hvis du klikker på en mappe navn åbner mappen i Windows Stifinder. Du kan endda skrive nye adresser i adresse værktøjslinjen , hvis den, du ønsker at besøge ikke vises der. De links indeholder en liste over dine foretrukne hjemmesider. Klik på en hjemmeside i listen for at vise det i din browser. Tilføj nye link til værktøjslinjen ved at trække dem der fra din browser.
    Quick Launch Toolbar

    Vistas værktøjslinjen Hurtig start , ikke synlig som standard i Windows 7 , er et praktisk sted at opbevare nyttige programmer og mapper, som du får adgang ofte. Elementer, du føjer til værktøjslinjen vises, når du klikker på Chevron symbol placeret ved siden af ​​Quick Launch ikonet. Hvis du klikker på et element lancerer et program eller åbner en mappe. Denne indsats er afhængig af den type emne, du klikker på. Tilføjelse dine foretrukne mapper til værktøjslinjen Hurtig start er en måde at holde vigtige filer et klik væk.
    Andre værktøjslinjer

    Hvis du bruger Windows Media Player hyppigt, kan du adgang til dets kontrol hurtigt ved at tilføje Windows Media Player værktøjslinje til proceslinjen . Hvis du kører Vista på en tablet PC , kan du finde Tablet PC Input Panel værktøjslinjen nyttige. Du skal blot klikke på værktøjslinjen for at åbne panelet , hvor du kan skrive noget tekst. Panelet konverterer din håndskrift til tekst , som andre programmer kan læse.
    Administrerende Værktøjslinjer
    p Alle værktøjslinjer muligvis ikke på din Vista proceslinjen som standard. Du kan gøre dem synlige ved at højreklikke et tomt område på værktøjslinjen for at få vist en liste over tilgængelige værktøjslinjer. Placering af et flueben ud for en værktøjslinje tilføjer værktøjslinjen til proceslinjen . Siden værktøjslinjer optager plads på proceslinjen , kan du ønsker at placere kun dem, du har brug for der. The Address værktøjslinje , for eksempel, består af en drop- down boks, der sidder på proceslinjen . Det forbruger værdifuld plads, mere vigtige elementer kunne bruge . Fjern en værktøjslinje ved at fjerne fluebenet ud for navnet på listen over værktøjslinjer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Windows 7 Vs. Vista Security 
    ·Sådan installeres ActiveX på Windows Vista 
    ·Sådan Set Up Windows Vista Media Center 
    ·Sådan Put AutoCAD 2006 om Vista 
    ·Sådan Ryd din Internet Liste på Vista 
    ·Hvad er Microsoft Vista Premium 
    ·Sådan installeres Microsoft Vista Repair 
    ·Hvordan kan jeg opdatere min Windows Vista 32- bit comp…
    ·Sådan kopieres dit arbejde til en cd ved hjælp af Win…
    ·Sådan Fix en Windows Update i Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man skriver et script til Making Directories 
    ·Sådan Tweak en Comcast modem 
    ·Sådan Fix NTLDR mangler Fejlmeddelelse i Windows XP 
    ·My Toshiba Disk Drive Er Ikke Arbejde med Vista Premium…
    ·Hvad sker der med Filer slettet fra papirkurven 
    ·Sådan læses en TGZ Log File 
    ·Hvad betyder Standard Program Mean 
    ·Sådan Gør din Third Internal Hard Drive din Start Up …
    ·Sådan ændres fil Extensions på en Mac 
    ·Sådan Oprydning Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com