| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Vista Power knappen ikke slukke computeren
    Du bruger power -knappen på din computer for at tænde maskinen . Derfor ville det være naturligt at forvente, at power -knappen for at slukke computeren så godt. Dog kan dette ikke være tilfældet , hvis dit system oplever et problem. Desuden giver Windows Vista dig at konfigurere afbryderknappen til at udføre andre funktioner. Afgør om en af ​​disse sker , så du kan løse problemet . Power Management Settings

    Windows Vista giver dig mulighed for at ændre adfærd på knappen Strøm. For at kontrollere dette , skal du dobbeltklikke på " Strømstyring " ikonet på Kontrolpanel, og klik derefter på " Vælg, hvad afbryderknappen betyder" på venstre side af vinduet. Klik på drop -down menuen ved siden af ​​" Når jeg trykker på afbryderknappen , " og vælg " Luk computeren ". Hvis en anden punkt er valgt , vil computeren ikke tænde helt slukket, når du trykker på afbryderknappen. Hvis du har en bærbar computer, kan du definere forskellige indstillinger for når computeren kører på batteri eller stikkontakt magt.
    Andre problemer

    Hvis Windows eller en af dine kørende programmer ikke reagerer på kommandoer , kan Windows ikke lukke ned med det samme , når du trykker på afbryderknappen - også selvom du har konfigureret indstillingerne for strømstyring korrekt. Hvis din computer er i stand til at reagere på tastaturkommandoer , skal du trykke på "Ctrl ", "Alt " og " Del" tasterne samtidigt for at vise Task Manager. Klik på " Processer"-fanen for at se en liste over kørende programmer. Kig efter et program, der har en række nær " 100 " i " CPU " kolonnen . Klik på navnet på programmet , og klik derefter på " Afslut proces " knappen nederst i vinduet. Hvis Windows er en succes i afslutning af programmet, bør du genvinde evnen til at lukke computeren ned.
    Andre Power Knapfunktioner

    I nogle tilfælde skal du måske ikke ønsker på afbryderknappen for at lukke computeren ned med det samme . For eksempel, på en mobil computer, kan du finde dig selv behøver at slukke maskinen og ofte som du rejser eller flytter fra rum til rum . Du må ikke ønsker at vente på Windows til at udføre en fuld startsekvens , hver gang du bruger computeren . Hvis dette er tilfældet, kan du konfigurere power -knappen for at sætte computeren i standbytilstand i stedet . Hvis du finder dig selv utilsigtet ramlede på afbryderknappen og slukke computeren , kan du konfigurere Windows til at ignorere afbryderknappen og ikke gør noget , når du trykker på den.
    Tvinge computeren til Power Off

    Du kan tvinge computeren til at slukke med det samme ved at holde afbryderknappen nede i cirka fem sekunder. Dette er ikke en Windows-funktion - det er en funktion af moderne computer bundkort . Derfor vil det fungere uanset dine Windows Kontrolpanel indstillinger. Brug ikke denne funktion til at lukke computeren ned, medmindre du har ingen anden mulighed. Det får computeren til at slukke uden at gå gennem Windows shutdown -processen. Hvis du arbejder på alle ikke-gemte filer, vil de blive tabt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Skal jeg Geninstaller Vista 
    ·Hvordan stopper jeg AIM Fra Lancering ved start på Vis…
    ·Sådan Tilføj gadgets til sidepanelet i Vista 
    ·Sådan Log Off Automatisk Med Windows Vista Efter Idle 
    ·Sådan Tænd Internet deling på Windows Vista 
    ·Sådan Fremskynde udførelsen af ​​mine Vista Laptop 
    ·Sådan Fremskynde en USB -drev i Vista 
    ·Sådan konfigureres Vista Firewall 
    ·Hvordan stopper jeg min Windows-opdateringer fra at dow…
    ·Hvordan man opbygger en Vista Recovery Environment Part…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af Windows Genuine Advantage Notifica…
    ·Sådan Tag en nylige dokument Set Off 
    ·Sådan Fix Pinnacle Studio 
    ·Sådan BCC i Apple Mail 
    ·Sådan Fix en ugyldig Boot INI File 
    ·Sådan Boot & Run Linux fra en USB 
    ·Hvordan at vide, antal udskrevne sider 
    ·Sådan Slet Microsoft Internet Explorer fra min Vista C…
    ·Problemer med installation af Real Player SP 
    ·Hvordan tjekker jeg hvilken Vista operativsystem jeg ha…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com