| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan Lær Om Vista Online
    The Web er kun et aspekt af at bruge en personlig computer , når du overveje de andre features og funktioner , som Microsoft inkluderer i Windows Vista. Brugere kan producere dokumenter, regneark og præsentationer. Multimedia -entusiaster kan oprette, redigere og afspille (eller render ) audio , foto og video filer. For nogle mennesker er det med til at modtage vejledning eller coaching på hvordan man bruger disse andre dele af Vista, men de har ikke har tid eller tålmodighed til at sidde i et klasseværelse. Hvis du deler denne følelse , kan du få adgang et par online-ressourcer, der vil hjælpe dig med at lære din vej rundt i OS . Instruktioner
    1

    Klik på cirkulære Windows kuglen logoet i nederste venstre hjørne af skrivebordet ( også kendt som "Start" knappen). Type " Windows Hjælp og support" i søgefeltet nederst i menuen Start . Tryk på " Enter " for at åbne Windows Hjælp og support vinduet. Åbn " Online Help" menuen nederst i vinduet. Vælg "Indstillinger". Flueben i boksen i " Søgeresultater " sektionen, og klik derefter på "OK". Skriv dit spørgsmål eller emne i boksen med titlen " Søg Hjælp " for at finde online ressourcer om Vista , der kan hjælpe dig med at lære om operativsystemet .
    2

    Naviger til Microsoft Learning hjemmeside (se Resources). Vælg " Training " fanen , skal du åbne "Ved Produkt /Teknologi" menuen, og klik derefter på " Windows ". Vælg " Windows Vista " fanen for at finde oplysninger om "Microsoft E -Learning ". Disse online kurser er self -paced , uafhængig undersøgelse for Vista . Nogle emner med til at forberede dig til de officielle Microsoft-eksamener og certificeringer.
    3

    Kontakt producenten af ​​din computer for at finde læringsressourcer til Windows Vista. Også kaldet , Original Equipment Manufacturers ( OEM) , disse virksomheder bruge Windows til at drive deres computer hardware. Kunderne normalt kalder disse virksomheder i stedet for Microsoft, når de har behov for service og teknisk support --- så online-læring er en naturlig forlængelse for nogle virksomheder . Som et eksempel , er Hewlett-Packard en OEM , der tilbyder online klasser , hvoraf nogle er gratis. Nogle programmer og funktioner, som OEM pre- installeres i Vista er ikke undervist af mange andre enheder , såsom LightScribe tilbydes på HP-computere .
    4

    tilmelde online Windows Vista klasser , men fra din lokale og statslige gymnasier og universiteter. Disse typer af kurser generelt falder i " Videreuddannelse " kategorien , forskellig fra bachelor-og kandidatniveau studier. Disse institutioner for videregående uddannelse normalt award forseglet /indgraveret certifikater , der ligner de grader , som andre kandidater modtager. Du har generelt adgang til og instruktion fra en lærer /professor, der har dokumenteret erfaring og kvalifikationer der arbejder med Windows Vista.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan du ændrer Vista Toolbar Colors 
    ·Sådan opdatere din Twain Drive i Vista 
    ·Sådan ændres System Sounds i Windows Vista 
    ·Sådan Boot en computer ved hjælp af Vista Media 
    ·Sådan ændres Tilladelse på Windows Vista Registry 
    ·Sådan oprettes en Windows Vista Startup Disk 
    ·Hvordan til at overføre film fra en Sony Handycam til …
    ·Sådan Administrer Hardware Med Windows Vista 
    ·Sådan frigøre diskplads i Windows Vista Brug af Disko…
    ·Sådan Sluk DEP indstillinger i Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan indstilles Keyboard Speed ​​til en computer 
    ·Sådan diagnosticere Windows Me Problemer 
    ·Sådan Fortryd Træge 
    ·Sådan Fix Full Screen Kommandoprompt 
    ·Screen Shot Vejledning til Windows 
    ·Sådan ændres Computer Tilbage til Vista Theme 
    ·Sådan oprettes en Windows Screensaver 
    ·Kan jeg installere software til Windows 98 på XP 
    ·Sådan oprettes en CBT 
    ·Hvordan laver Bogmærker for Ikoner for Desktop Short C…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com