| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan Boost Vista Performance
    Over tid, kan de ændringer, du foretager i din Windows Vista-computer negativ indflydelse dens ydeevne. Desuden kan mange af de funktioner, der kommer med Windows Vista langsom din computer ned . Selv en computer med en meget hurtig processor og masser af hukommelse kan lide i ydeevne, hvis det er vejet ned med bloatware , og har hver funktion slået til. Heldigvis Vista har mange værktøjer , der kan hjælpe din computer til at udføre så godt som det gjorde, da den var helt ny . Instruktioner
    1

    Deaktiver visuelle effekter. Klik på Windows kuglen , og klik derefter på "Control Panel ", "System og vedligeholdelse" og "Performance Oplysninger om og værktøjer . " Klik på "Tilpas visuelle effekter. " Klik på "Visual Effects " fanen. Klik på " Juster til den bedste ydelse " for optimal ydeevne. For at få et mere moderat performance boost med mindre offer , klik på " Custom " og derefter fravælge de visuelle effekter , du kan undvære. Klik på "OK".
    2

    Skift strømstyringsmodel. I " System og vedligeholdelse " vinduet , klik på " Strømstyring ". Klik på " Balanced " for at øge ydeevnen og samtidig spare strøm . Klik på "High Performance" for at maksimere Vista ydeevne.
    3

    Defragmenter din harddisk . Klik på Windows kuglen , "Alle programmer " og derefter " Tilbehør " og "System Tools". Klik på " Diskdefragmentering ". Klik på " Defragmenter nu ", og klik derefter på dit system harddisk og klik på " OK".
    4

    afinstallere programmer , du sjældent bruger . Klik på Windows kuglen og derefter "Control Panel " igen. Under "Programmer ", klik på "Fjern et program. " Klik på et program , og klik derefter på "Fjern " i værktøjslinjen.
    5.

    Sluk Vista-funktioner , der bruger op hukommelse og processor ressourcer. I Kontrolpanel , klik på " Programmer ". Klik på " Slå Windows-funktioner til eller fra ". Fravælg afkrydsningsfeltet for hvert program , som du aldrig bruger , og klik derefter på "OK".
    6

    Kør Microsoft System Configuration Utility til at deaktivere startelementer . Klik på Windows kuglen og skriv " msconfig " i " Start søgning "-boksen , og tryk på "Enter". Klik på " Start"-fanen . Nøje gennemgå listen over emner , som belastning ved opstart. Klik og træk for at udvide de områder, for at se det fulde program beskrivelser . Fjerne markeringen ud for hvert element , du vil forhindre i læsning ved opstart, og klik på "OK". Klik på " Genstart " for at genstarte din computer nu eller " Afslut uden genstart " for at genstarte senere .
    7

    Sluk Windows Aero, den grafiske display mode , der kommer med Windows Vista Home Premium , Business , Enterprise og Ultimate. Naviger til Kontrolpanel, og klik derefter på " Udseende og personlige indstillinger . " Klik på " Personalisering " og derefter klikke på "Windows Farve og udseende . " Klik på " Åbn klassisk visning for flere farvemuligheder . " Klik på " Windows Vista Basic ", " Windows Standard" eller "Windows Classic" som din farveskema , og klik på " OK. "

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Windows Vista fra en USB -harddisk 
    ·Sådan downloader fotos fra dit kamera i Windows Vista 
    ·Sådan fjernes Windows Genuine Advantage Vista 
    ·Sådan Reparation Korrupte filer på Vista Startup 
    ·Jeg kan ikke finde min Vista Sound Recorder 
    ·Sådan autoload et Program på Vista Startup 
    ·Sådan deaktiveres Kontrolpanel Gennem Services i Windo…
    ·Sådan Fix Vista Update Fejl 80072efd 
    ·Hvordan kan jeg se status for den Defragmentering på W…
    ·Sådan Kontroller Vista Activation Time 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Clean Temp -filer i Windows XP 
    ·Sådan ændres Cookie i Firebug 
    ·Sådan tilføjes en printer i HP -UX 
    ·Sådan installeres FFmpeg på Fedora 
    ·Hvordan kan man se , hvis Grafik drivere er up to date 
    ·Sådan Boot Open Solaris fra en USB -drev 
    ·Sådan må en Startup Repair på Vista Uden en cd 
    ·Sådan Slet Messenger Service Advarsler 
    ·Hvordan man åbner en DOCX dokument 
    ·Sådan konfigureres BackTrack 3 på en trådløs USB 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com