| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Computer Tips & tricks til Vista
    Når du opgraderer dit nuværende operativsystem eller købe en ny computer med et operativsystem , du ikke er vant til , er der en indlæringskurve til at regne ud, hvordan at udføre grundlæggende opgaver . Windows Vista er meget forskellig fra sin forgænger, Windows XP og lære nye tricks og tips vil hjælpe dig med at opnå både grundlæggende og avancerede opgaver hurtigere. Network Type

    Windows Vista klassificerer netværk i to typer, offentlige og private. En offentlig netværk er mindre sikker , derfor invaliderende opdagelsen af ​​andre enheder. Du kan få et bedre overblik over dit netværk ved at indstille den til private. Adgang Netværks-og delingscenter ved at dobbeltklikke på "Computer" på skrivebordet og vælge " Netværk" fra menuen til venstre. Sådan ændrer du din netværkstype fra den ene til den anden, klik på " tilpas ", placeret under dit netværk i Netværks-og delingscenter.
    Forældrekontrol

    Brug forældrestyring til din fordel. Opret en anden konto for hvert barn eller bruge en konto til alle de børn, hvis du ønsker at bruge de samme sikkerhedsindstillinger for alle børn . Når du har oprettet kontoen , klik på " Set Up Forældrekontrol ". Sætte grænser , og hvis du vil have ekstra overvågning, tænde aktivitet overvågning . Hvis du vil oprette brugerkonti , skal du klikke på Windows Orb og klik på " Control Panel " fra menuen til højre . Klik på " Brugerkonti " og klik på " Administrer en anden konto. " Klik på "Opret en ny konto. " Når du opretter den nye konto , klik på " Forældrekontrol " fra menuen til venstre og justere grænserne som nødvendigt .

    Menuer

    grundlæggende " File "," Edit " og" Vis " menuerne er ikke synlige i Windows Vista som standard. Hvis du vil have adgang til dem midlertidigt , skal du blot trykke på "Alt ". Men hvis du har vænnet sig til dine menuer , kan du aktivere dem igen ved at klikke på "Organiser " efterfulgt af " Mappe-og søgeindstillinger " Når i et Windows Stifinder -vinduet. Klik på "Vis" fanen og marker " Vis altid menuer. "
    Speed ​​Up Operation

    Når computerens strømforbrug saver Planen er aktiveret, CPU begrænset til kun 50 procent . Hvis du ønsker at få mere ud af din computer , skal du ændre dine Indstillinger for strøm til høj ydeevne, for at maksimere din CPU-forbrug . Klik på Windows Orb og klik på " Control Panel " fra menuen til højre . Klik på "Power Options" og klik på " High Performance ".
    Kompatibilitetstilstand
    p Hvis du forsøger at køre et program, der ikke er kompatibel med Windows Vista, kan du højreklikke på det og klikke på "Compatibility " fanen. Klik på " Kør i kompatibilitetstilstand ", og kontroller operativsystemet eller opløsning, du ønsker at køre programmet for at se , om det kører bedre eller endda på alle. Klik på "Anvend " og derefter " OK " for at bevare indstillingerne når du er færdig .
    Del kalender
    p Hvis du har brug for at dele en kalender med venner eller kolleger til at dele dine møder , fester eller sociale kalender , brug Vistas indbyggede aktie funktion. Launch "Kalender" fra "Start " menuen og klikke på "Del " for at distribuere de begivenheder at vælge enkeltpersoner. Du kan e-maile kalenderen til venner eller udgive den på internettet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Oplåsning en DVD i Vista 
    ·Sådan Set Up en FTP i Vista 64 
    ·Sådan aktiveres Direct Draw i Vista 
    ·Hvordan du manuelt End Stuck programmer i Windows Vista…
    ·Sådan får du dine billeder som pauseskærm i Vista 
    ·Sådan ændres programikonerne i Vista 
    ·Sådan ændres papirkurven Ikon i Vista 
    ·Sådan kopieres et program cd ved hjælp af Windows Vis…
    ·Hvorfor er min computer så langsom i Vista 
    ·Sådan ændres et ikon Font Style med Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Start Windows XP Mens Loading en driver ad Time 
    ·Sådan Flyt programmer til en MacBook Dock 
    ·Defragmenteringen er ikke arbejder på WinXP SP2 
    ·Sådan Hyperlink et Word-dokument i iWeb 
    ·. Hvordan laver OTA Fra COD ALX 
    ·Sådan ændre dit login navn 
    ·Sådan vendes tilbage til normal tilstand fra Safe Mode…
    ·Sådan deaktiveres autofuldførelse i et Adresselinien …
    ·Sådan ændres et Password Policy i Linux 
    ·Hvordan man skriver Boot.ini for XP Home 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com