| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Hvordan man laver en Picture din pauseskærm på Vista
    Din Windows Vista pauseskærm er en fantastisk måde at vise foretrukne billeder eller billeder , mens du ikke bruger , eller er væk fra maskinen. Du kan også bruge password beskyttelse funktion til at tvinge brugerne til at indtaste computerens brugernavn og adgangskode efter at bringe computeren ud af pauseskærm. Aktivering Screen Saver mode og sætte den til at vise billeder kan gøres via Kontrolpanel. Instruktioner
    1

    Klik på " Start" ikonet på Windows Vista proceslinjen, og klik derefter på "Pictures ". Det Pictures programvinduet vises på skærmen.
    2

    Højreklik på et åbent område i programvinduet. En genvejsmenu vises til højre for musemarkøren . Vælg "Ny" i genvejsmenuen , og klik derefter på "Folder ". En ny mappe vises i vinduet. Dette er den mappe, hvor du vil placere billedet eller billeder, du vil bruge som din screensaver .
    3

    Højreklik på den nye mappe, du lige har oprettet for at åbne en genvejsmenu , og klik derefter på " Omdøb ". Filnavnet på den nye mappe nu redigeres.
    4

    Skriv et nyt navn til mappen, og tryk derefter på "Enter".
    5

    Naviger til hvor billedet eller billeder, du vil bruge som din screensaver er placeret. Klik for at markere enkelte foto, du vil bruge som en screensaver , eller hold "Ctrl "-tasten og derefter klikke eventuelle yderligere billeder, du vil bruge som din screensaver .
    6

    Højreklik på en af de fremhævede billederne for at åbne en genvejsmenu , og klik derefter "Kopier ". Naviger tilbage til den nye mappe, du oprettede for billederne , og klik derefter for at åbne mappen . Klik i mappen og derefter højreklikke for at åbne en genvejsmenu . Klik på "Indsæt " for at lægge en kopi af billederne i mappen.
    7.

    Klik på " Start" ikonet på Windows Vista proceslinjen , og vælg derefter "Control Panel" på højre side af Start menu . Kontrolpanelet åbnes på skærmen. Klik på " Personalisering ". Personalisering åbnes på skærmen. Klik på " Screen Saver ". The Screen Saver Settings åbnes dialogboksen på skærmen.
    8

    Klik på drop -down -pilen under "Screen saver " og derefter vælge "Fotos ". Klik på "Indstillinger" til højre for Fotos . De billeder Screen Saver Settings dialogboksen vises.
    9

    Vælg " Brug billeder og videoklip fra . " Søg efter mappe vises dialogboksen på skærmen, og udvider mappen Billeder som standard.
    10

    Klik på navnet på den mappe, du oprettede tidligere, tilføjede billede eller billeder, du vil bruge som din skærm saver , og klik derefter på "OK". Klik på "Gem " i Billeder Screen Saver dialogboksen Indstillinger .
    11

    Klik på pilene til højre for feltet Vent til at angive , hvor længe computeren skal være inaktiv , før pauseskærmen aktiveres. < br >
    12

    Klik på "Anvend " og derefter klikke på "OK " for at gemme dine indstillinger. Hvis du vil have alle, der bruger computeren indtaste computerens adgangskode efter at bringe computeren ud af pauseskærmen , klik for at placere en check i boksen til venstre for "On cv, vise logon -skærm. " Pauseskærmen vises , næste gang computeren er inaktiv i den angivne mængde tid.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan du ændrer Touchpad indstillinger i Windows Vis…
    ·Sådan fjernes Pen Flicks i Windows Vista 
    ·Hvordan kan jeg zoome ud Mine Vista skrivebordsikoner 
    ·Sådan får Vista til at arbejde med Samba 
    ·Sådan Burn Videoer bruger Windows Vista 
    ·Windows Vista Media Player Fejlfinding 
    ·Sådan aktiveres Vista Glas på Vista Home Basic 
    ·Sådan ændres Default Folder Icon i Vista til Lodret 
    ·Fix for en Sløret Screen i Windows Vista 
    ·Hvad er årsagen en langsom Boot Up når du kører Vist…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Genstart & deaktivere Windows Automatiske opdate…
    ·Sådan ændres en Windows-brugerkonto til Administrator…
    ·Sådan bruges en Recovery DVD 
    ·Sådan Skjul min IP i Ubuntu 
    ·Sådan installeres nye ikoner i Windows XP 
    ·Sådan kopieres Vista til en anden harddisk 
    ·Sådan kører Quicken 2000 Vista 
    ·Sådan udskrives en ANSI fil 
    ·Hvordan skal tjekkes min PC til Windows 7 Compatibility…
    ·Sådan Find , hvis jeg har Net Framework installeret 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com