| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Administrative rettigheder i Windows Vista
    Håndtering af administrative konti ændret i Windows Vista, som Microsoft introducerede en ny sikkerhedsfunktion kaldet User Account Control ( UAC ) . UAC komponent giver standard brugere udføre de mest almindelige opgaver uden at kræve administrativ adgang . Brugerkontokontrol er også inkluderet i Windows 7 og Windows Server 2008. Forståelse UAC

    Microsofts mål med at indføre den UAC komponent er at øge sikkerheden på computere ved at adskille normale opgaver, såsom kørende programmer , fra administrative opgaver , såsom installation af ny software. Dette hjælper til at forhindre den tavse installation af skadelig software som virus og spyware.
    Hvordan UAC arbejder

    User Access Control fungerer ved at tildele to forskellige niveauer for adgang , når en administrator logger i. Som brugeren logger på , den administrative del af adgangskontroller er skrællet væk , forlader brugeren kører som en standard bruger. Standarden brugertilladelser bruges til at åbne skrivebordet og bruge programmer på computeren.
    Egenskaber Beskyttet af UAC

    UAC komponenten beskytter systemets funktioner i forbindelse med sikkerheden på din desktop . Den installation eller fjernelse af applikationer, drivere og Windows-opdateringer kræver administrativ adgang . Konfiguration af forældrekontrol , firewall indstillinger og automatisk opdatering indstillinger er også beskyttet med UAC . Almindelige opgaver , såsom at ændre din egen adgangskode , ændre desktop display og bruge kablede og trådløse netværksforbindelser er ikke beskyttet af UAC .
    Administrator konto Adgang

    Som standard er den indbyggede administratorkonto deaktiveret under installationen. Tidligere versioner af Microsoft Windows opsætte standard konto med en tom adgangskode , hvilket skaber en sikkerhedsrisiko. Avancerede brugere kan ændre indstillingerne for installering at ændre denne standardindstilling. Deaktivering af standard administrator -konto forhindrer ikke evnen til at skabe andre administrator konti .
    Opnåelse administratoradgang Med UAC

    Når en bruger er logget ind og forsøger at lave en skifte til den computer, der kræver administrative rettigheder , en prompt kommer op, der beder brugeren om at bekræfte handlingen . Hvis brugeren har en administrativ konto , kan hun komme ind de administrative legitimationsoplysninger , hvis du bliver bedt , og fortsætte. Brugere, der ikke har en administrativ konto , vil ikke være i stand til at udføre disse handlinger.
    Deaktivering UAC

    Brugere med en administrativ konto har mulighed for at dreje den User Account Control . Gå til Brugerkonti funktion i Kontrolpanel og finde en simpel afkrydsningsfelt , der forvandler funktionen til og fra. Når du foretager en ændring af denne indstilling, skal du genstarte computeren. Deaktivering af UAC ikke er anbefalet af Microsoft.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg ændre mine DNS-adresse i Vista 
    ·Sådan fjernes Internet Explorer & Geninstaller den i W…
    ·Sådan Reparation Vista Boot Problemer 
    ·Sådan Fix en Windows Vista Update Fejl 
    ·Sådan Set Up WEP i Windows Vista for en WiFi Laptop 
    ·Sådan tilføjes en Internet Radio med Vista Media Cent…
    ·Sådan dele en XP printer med en Vista bærbar 
    ·Sådan at opgradere fra Vista 32 til Windows 7 64 
    ·Nem måde at gøre en Vista System Recovery Disc 
    ·Sådan nulstilles en netværksplacering password i Vist…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Wireless Network Air Cards 
    ·Sådan aktiveres Large Drive Support 
    ·Windows kan ikke fjerne adgangskoden og /eller konto Po…
    ·Sådan får du vist midlertidige billeder på computer 
    ·Sådan diagnosticere forbindelsesproblemer i en Browser…
    ·Sådan sletter noget på adresselinjen 
    ·Sådan spiller MapleStory på en Mac 
    ·Hvordan du ændrer Søg Indstillinger på Google Toolba…
    ·Jeg kan ikke forbinde til Windows-opdateringer til XP 
    ·Sådan automatisk slukke computeren 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com