| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Hvorfor er Windows Vista så længe om at lukke ned, når stillede
    ? Windows Vista-brugere kan blive frustreret med udvidede nedlukning tider. Almindelig sund fornuft tilsiger, at dreje en computer off bør tage meget mindre tid end boot processen. Ved opstart , skal computeren indlæse alle systemets drivere og miljøvariabler , så brugeren bliver præsenteret med operativsystemet og alle de tilsluttede enheder klar til brug . Slukke computeren skal være et spørgsmål om at lukke programmer, og lukke for strømmen. Baggrund Opgaver

    Windows er en multi- tasking , multi -threaded operativsystem. Det betyder, at Windows er i stand til at understøtte en række opgaver og operationer samtidigt. For at gøre dette , skal operativsystemet holde en række programmer og processer åbne og aktive i baggrunden, mens computeren er i drift . Når du klikker på " Luk " knappen for at slukke for computeren , skal Windows standse hvert åbent tråd og give det tid til at skrive noget nødvendige oplysninger til fremtidig brug til harddisken .
    Virtuel hukommelse < br >

    Vista bruger en del af computerens harddisk som virtuel hukommelse . Virtuel hukommelse muliggør en række ting til at ske på den computer , der ville være umuligt at passe i aktiv hukommelse. Prisen for øget fleksibilitet , i dette tilfælde , er en reduktion i systemets hastighed . Dataoverførsel fra harddisken er mange gange langsommere end fra RAM monteret på bundkortet. Når Vista er lukket ned , skal alle de processer tildelt virtuel hukommelse skal standses og alle nødvendige oplysninger til fremtidige operationer overføres til langtidsopbevaring på en anden del af harddisken.
    processor Speed ​​

    hastighed processor, RAM og harddisken overførselshastighed alle faktor i den tid det vil tage for Vista at behandle en lukning anmodning. Som en generel regel vil tilføje mere RAM til bundkortet reducere mængden af ​​virtuelle anvendt hukommelse . Dette , til gengæld vil reducere mængden af ​​oplysninger, der overføres mellem harddisk, RAM og tilbage igen til harddisken . Hastigheden på computerens processor regulerer den generelle hastighed , hvormed denne overførsel finder sted.
    System Fejl

    Vista ikke informere brugeren af mindre systemfejl , der kan forsinke nedlukning af systemet . Når et program ikke umiddelbart reagerer på Vistas shutdown instruktion , operativsystemet starter en venteperioden . Som standard er det op til 20 sekunder. To eller tre reagerer applikationer eller processer kunne forsinke lukning af mere end et minut . Defekte eller fejlbehæftede poster i registreringsdatabasen kan også forårsage Vista at forsinke lukning mens du venter på ikke-eksisterende processer til at reagere.
    Oprydning

    shutdown proces kan fremskyndes ved at reducere antallet af applikationer og processer åbnes som standard, når Windows starter . Quick Launch ikoner i værktøjslinjen er handy for at iværksætte almindeligt anvendte programmer , men de optager værdifuld plads i hukommelsen i computere , der kører på minimal RAM. Fjernelse af disse reducerer antallet af processer Windows skal stoppe og skrive til disken under shutdown . Du kan også bruge registreringsdatabasen rengøring software til at fjerne ugyldige poster tilbage, når programmet flytninger er ufuldstændige. Vista venter på et svar fra ikke -eksisterende programmer, når poster tilbage i registreringsdatabasen . At øge mængden af ​​RAM installeret på computeren øger den samlede præstation samt fremskynde lukningen . Den enkleste og mest oplagte metode er at lukke alle aktive programmer , inden du starter lukning proces. Manuel afslutning af programmer frigør hukommelse og reducerer antallet af opgaver Windows skal udføre, mens lukke ned.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan Tør en computer med Vista 
    ·Udgaver med Vista & Dual Monitors Efter Opdateringer 
    ·Sådan aktiveres Windows Vista fra en kommandoprompt 
    ·Sådan Bo en partition på Vista 
    ·Sådan oprettes en bootbar USB Vista Disk 
    ·Sådan Slet Vista Media Center Indskrive Indgange 
    ·Sådan fjernes Java i Vista 
    ·Sådan ansøger du en Windows Visual Style File i Vista…
    ·Sådan Kill Uønskede Processer ved start i Vista 
    ·Sådan Access CMD Fra Login skærm på Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Step-by -Step til NetBeans PHP Debugger 
    ·Sådan downloader Icons for Windows XP 
    ·Sådan tilføjes Sounds til tastaturet i Windows Vista 
    ·Sådan oprettes en Quick Launch Internet Icon 
    ·Hvordan kontrollerer jeg driverversioner i Linux 
    ·Sådan kører en klient med netværk i Server 2003 
    ·PNG til JPG på en Mac 
    ·Sådan ændres CHKDSK indstillinger 
    ·Sådan Find Out the Hard Drive Type på computeren 
    ·Sådan deaktiveres SSL 2.0 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com