| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Vista Basics
    Mens Windows Vista byder på en masse af de samme funktioner som Windows XP , procedurerne for at køre de grundlæggende funktioner er ofte en smule anderledes. Nogle funktioner , der kan gøre dit liv lettere , er i første omgang ikke tændt , når du konfigurerer din computer. Når du fyrer op Windows Vista for første gang , er der et par programmer og processer , du bør gøre dig selv med . Skjul skrivebordsikoner

    Skjul alle dine ikoner eller vælg ikoner , hvis du ønsker at de- rod eller rydde op i din Windows Vista-skrivebordet . For at skjule alle de ikoner på skrivebordet , højreklikke på et åbent område på skrivebordet for at åbne en genvejsmenu til højre for musemarkøren . Klik på " Vis ", og klik derefter for at fjerne markeringen " Vis skrivebordsikoner ". Alle de skrivebordsikoner vil blive skjult .
    Quick Launch Bar

    Hurtig start kan du placere ofte anvendte ikoner direkte til højre på Windows ORB -ikonet for nem adgang. Men denne funktion ikke aktiveret som standard . Højreklik på et åbent område i Windows Vista værktøjslinjen. Klik på " Værktøjslinjer " og derefter klikke for at placere en markering til venstre for "Quick Launch ". For at tilføje ikoner fra Windows Vista- skrivebordet til Hurtig start , skal du klikke på ikonerne , enten på din Windows Vista-skrivebordet eller i mapper , der er åbne , og derefter trække disse ikoner i værktøjslinjen Hurtig start og slippe museknappen . Ikonet vises på Hurtig start.
    Skift standard Program
    p Hvis du ønsker at sikre, at visse filtyper åbne med visse programmer , ændre standard programmets indstillinger . Klik på Windows kuglen ikonet og derefter klikke på " Standardprogrammer " i højre side af startmenuen. Den " Angiv standard programmer" åbnes. Klik på "Indstil din standard -programmer. " Vælg navnet på det program, du vil knytte til en bestemt filtype under " Programmer ". Klik på "Skift standardindstillinger for dette program " på højre side af skærmen. Rul ned på listen over udvidelser, der kan være forbundet med programmet og klik for at markere feltet til venstre for udvidelse, du vil knytte til programmet. Klik på " Gem". Alle filer af denne type er forbundet med det pågældende program.
    Diskoprydning

    Over tid din Windows Vista-computer kan blive langsom som følge af almindelig brug. Løb Diskoprydning på en regelmæssig basis fjerner unødvendige og uønskede filer fra din computer. Klik på Windows kuglen , derefter " Computer". Højreklik på "C" drev og klik på " Egenskaber". "Egenskaber " dialogboksen åbnes. Klik på fanebladet "General" og klik derefter på " Diskoprydning " i nederste højre hjørne af dialogboksen. Klik på hver option under " Filer for at slette " for en oversigt over, hvad hver gruppe af filer er. Klik for at markere feltet til venstre for de filer , du ønsker at fjerne. Klik på "OK " for at begynde at slette de uønskede filer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges UPnP på Windows Vista 
    ·Sådan geninstalleres Windows Vista-funktioner 
    ·Sådan fjernes en On- Screen Keyboard i Windows Vista H…
    ·Sådan oprettes en Windows Vista automatiseret installa…
    ·Hvordan at slippe af Debugging Fejl i Vista 
    ·Hvordan Tør en harddisk med Windows Vista 
    ·Sådan får du en fil værktøjslinje i Windows Vista 
    ·Windows Vista opdateringer: Sådan ændre tilladelserne…
    ·Sådan Fremskynde Boot Up i Vista 
    ·Sådan importeres video komponenter i Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·lsass.exe Process Information 
    ·Sådan deaktiveres Windows Genuine 
    ·Sådan installeres arabisk Input Language 
    ·Sådan Find Dupliker Billeder i iPhoto 
    ·Sådan ændres Windows XP Corporate Key 
    ·Hvordan du opgraderer Acer Extensa 5420 
    ·Hvor hen til Lukke CWK i Pages og ikke Tekstbehandling 
    ·Sådan fjernes dobbeltklikke på i Ubuntu 
    ·Sådan oprettes en bootbar Backtrack USB Pendrive Uden …
    ·Fjernelse af Windows Media Player fra XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com