| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan Nedjustering fra Vista til Windows XP Pro
    Windows Vista og Windows XP er forskellige operativsystemer. Selvom Microsoft tilbød opgraderinger til Vista fra XP , det modsatte af processen er ikke gjort enkelt. Ingen afinstallere eller fortryde mulighed eksisterer , og den eneste måde at komme tilbage til XP (eller for at komme til XP for første gang ) , er at formatere dit system og installere en ny kopi af operativsystemet. Pas på: denne proces betyder at fjerne alle data fra din harddisk . Ting du skal
    XP installations-cd
    enhedsdrivere
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Back up de filer, du ønsker at holde fra dit system, enten til en ekstern harddisk eller på en cd /dvd. Installation XP indebærer formatering din harddisk , hvilket vil slette alle dine personlige filer og programmer. Det er en god ide at hente styreprogrammer til dit system fra producenterne , og for at kontrollere , at alle dine enheder har en XP driver. Sikkerhedskopiere disse driver filer til en cd også.
    2

    Afbryd alle eksterne enheder fra computeren , undtagen tastaturet og musen . At have en printer eller ekstern webcam tilsluttet under installationen kan føre til problemer . Indsæt Windows XP- setup disk i drevet , og slukke for computeren. Tænde den igen og indtaste dit system BIOS. Forskellige systemer kræver forskellige tastetryk , men nogle almindelige måder at få adgang til BIOS omfatter at trykke på " Del ", " F1 ", " F2 " og " F10 ". En meddelelse blinker på skærmen siger " Tryk på X for at indtaste BIOS ."
    3

    se efter " Advanced Options " i dine BIOS, og brug piletasterne til at navigere til menuen . Find "Boot order" og sæt din cd-rom som den primære boot-enhed . Gem og afslut BIOS programmet , og tryk derefter på en tast , når meddelelsen at starte fra cd vises.
    4

    Tryk på " Enter" på den blå skærm for at starte Windows XP setup. Da du allerede har en anden version af Windows installeret, vil XP setup spørge dig, om du ønsker at reparere den - selvom operativsystemer er anderledes. Tryk på " Esc " for at omgå reparation, derefter trykke på " F8 " for at acceptere licensaftalen .
    5.

    Tryk på op og ned piletasterne til at navigere gennem listen over partitioner på dit system. Opsætningsskærmen vil se anderledes for alle, afhængigt af hvor mange harddiske du har, og hvordan de drev blev konfigureret til Vista. Tryk på " D" for at slette dine eksisterende partitioner og derefter "C" for at oprette nye partitioner til det nye operativsystem: XP. Indtast en filstørrelse for de nye skillevægge i megabytes .
    6

    Brug piletasterne til at vælge en partition , hvor du ønsker at installere Windows XP og tryk på " Enter" for at formatere partitionen . Vælg et filsystem type ( NTFS eller FAT32 , NTFS er nødvendig for partitioner større end 32 GB ) og en formatering hastighed. Tryk på " Enter " for at begynde .
    7

    Følg anvisningerne for at fuldføre installationen af ​​Windows XP . Efter programformater dit drev , vil den kopiere de nødvendige filer og begynde installationen. Sæt dit sprog , placering og dato og tid , så vent mens opsætningen færdig. Når du starter , vil du nødt til at installere XP -specifikke enhedsdrivere og programmer. Hvis din computer blev leveret med XP oprindeligt , vil du have driverne på en cd eller andet sted , hvis systemet blev præinstalleret med Vista , kan du bruge de drivere, du hentede i trin 1
    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Træk uden mus i Windows Vista 
    ·Sådan kører to skærme i Vista 
    ·Sådan ændres HP Recovery Disk & Vista Installation 
    ·Sådan at se film i Windows Vista 
    ·Kørselsvejledning til geninstallation af Vista på com…
    ·Hvordan man laver en Vista Boot USB 
    ·Sådan indstilles den lokale administrator i Vista Ulti…
    ·Sådan Flyt Virtual Memory til et andet drev til at opt…
    ·Sådan Tilpas genvejstaster i Windows Vista 
    ·Hvordan laver Printmaster Arbejde Med Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Defrag Apple Computers 
    ·Sådan Hold kopier af downloadede Microsoft XP Updates 
    ·Sådan spiller en WMV-fil i Ubuntu 
    ·Sådan at gendanne systemet , i Windows 2003 
    ·Hvad er forskellen mellem Windows XP Professional SP1 &…
    ·Sådan installeres 3rd Party Temaer 
    ·Sådan ændres adgangskoden i OS X via konsollen 
    ·Sådan Find Hvor Drivers gemmes i Windows XP 
    ·Sådan fjerner AutoRun virus fra Vista 
    ·Sådan ændres Hard Disk Boot Billede på Mac Brug Comm…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com