| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Hvad er Windows Vista Aero
    ? Windows Vista introducerede en masse ændringer over Windows XP , men det mest indlysende for de fleste mennesker er den brugergrænseflade, eller UI. Fremskridt i software-teknologi gør det muligt Vista til at have en mere moderne UI med transparenter , skygger , specielle effekter og andre små detaljer, der gør Windows lettere og mere interessant at bruge. Navnet på den nye grænseflade er Aero , og det er også brugt i den senere Windows 7 release. Windows Vista og Aero

    Aero er ikke et program på din Windows-computer , det er en serie af stilarter, indstillinger og effekter, der tilsammen skaber UI . Du vil ikke finde det på listen Programmer på din "Start" -menuen. Aero er kodenavnet for både UI og standard Windows Vista tema , den standard tema og UI til Windows XP blev kaldt Luna. Farve og tekstur af statuslinjen , gennemsigtigheden i vinduerne , animationerne , der vises , når du åbner et nyt vindue --- alle disse er en del af Aero UI.
    Aero-grænseflade Features < br >

    nye tilføjelser til Vista UI er for talrige til at nævne , men nogle højdepunkter er værd at påpege . Det mest dramatiske hedder Flip 3D , en animeret alternativ til den gamle " Alt + Tab "-funktionen. Bare hold "Windows "-knappen på dit tastatur , og tryk derefter på " Tab" -knappen for at aktivere en 3D- liste over åbne programmer. Fortsæt med at trykke " Tab" for at bladre gennem programmer , og slip begge knapper, når du finder det vindue , du ønsker. Du kan ændre farven på de nye transparente vindue grænser og andre basale elementer , skal du højreklikke på skrivebordet og klik på " Tilpas" for at prøve det. Små animationer og berøringer føjes til hele interfacet og efter et par dage for at bruge din nye computer , vil du sandsynligvis se dem alle.
    Aero Glass og Aero Basic
    < br >

    Aero-grænseflade har faktisk to niveauer , standard Aero Glass og de mere rudimentære Aero Basic . De fleste brugere har Aero Glass aktiveret som standard , men for dem med ældre eller langsommere computere , automatisk Windows vælger Aero Basic. Aero Basic bruger enklere, mere primitive animationer , ingen transparenter og tillader ikke grafisk krævende processer som Flip 3D . Samlet set bruger Aero Basic er meget mere som bruger Windows XP end standard Aero Glass , i hvert fald fra et brugerperspektiv .
    Skift mellem Aero Glass og Aero Basic

    Hvis computerens grafikkort ikke effektivt kan bruge Aero Glass, kun Windows giver dig mulighed for at bruge Aero Basic. Hvis du bruger Aero Glass og ønsker at skifte til Basic , kan du. Der er nogle gode grunde til at gøre det : din computer kører marginalt hurtigere med de simplere grafik og nogle finder Basic -grænsefladen mere brugervenlig end Aero Glass. For at aktivere Aero Basic, skal du højreklikke på skrivebordet, og klik på "Tilpas ". Klik på " Window Color og udseende . " Klik på " Åbn klassisk visning for at få flere farveindstillinger . " I " Color Scheme" drop- down menuen , klik på " Windows Vista Basic " og derefter klikke på "OK ". Klik på " OK" på begge åbne vinduer til at lukke dem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reparation Media Player på Vista 
    ·Sådan Tilføj Bluetooth-enheder i Kontrolpanel på Win…
    ·Sådan fjernes Gamevance Fra Windows Vista 
    ·32 Bit Vs. 64 Bit Windows Vista 
    ·Hvordan du manuelt Find dit Vista Product Key 
    ·Sådan Slet Startup Programs i Vista 
    ·Sådan installeres en Bluetooth Driver på en Toshiba V…
    ·Sådan Watch Live TV Fra Vista på en anden Vista-pc 
    ·Sådan fjerner AutoRun virus fra Vista 
    ·Sådan finder du den Activation Key i et Dell Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan formateres en eMachine 
    ·Webcam Effects til Vista 
    ·Word-dokumenter vil ikke Slet 
    ·Sådan gendannes Internet Browser History 
    ·Sådan slettes Windows & Installer en anden version 
    ·Positive effekter af lamineret glas 
    ·Sådan Fix en Blue Screen for Free 
    ·Sådan Find den Primary DNS 
    ·Sådan ændres Tilladelser på flere mapper på en gang…
    ·Sådan installeres Ny Byggeri Vinduer fra Inside 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com