| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan ændres Internet Program i Vista
    Du kan ændre internettet program muligheder på din Windows Vista-computer til at personliggøre din browsing oplevelse. Windows Vista leveres som standard med Internet Explorer 7, men kan opgraderes til Internet Explorer 8 til Windows-opdateringer . Du kan bruge internettet program muligheder i Internet Explorer til at indstille en anden browser som standard , skal du ændre tekstbehandlingsprogrammet , som du kan redigere HTML-sider i , administrere add-ons til din computer og meget mere. Instruktioner
    1

    Klik på " Start", " Alle programmer " og derefter klikke på " Internet Explorer". Internet Explorer vil åbne på din Windows Vista-computer .
    2

    Klik på " Funktioner" i Internet Explorer menulinjen. Menulinjen vil blive placeret i det øverste venstre hjørne af Internet Explorer- vindue i Internet Explorer 7 og i øverste højre hjørne i Internet Explorer 8 .
    3

    Klik på " Internet Indstillinger ". Internet Options dialogboks vises på skærmen.
    4

    Vælg " Programmer " fanen.
    5.

    Klik på " Gør til standard " under "Standard Web Browser " til gør Internet Explorer din standard web browser.
    6

    Klik på "Administrer tilføjelsesprogrammer " under " Administrer tilføjelsesprogrammer " The Administrer tilføjelsesprogrammer åbnes dialogboksen på skærmen. Vælg den add-on type du ønsker at se fra listen på venstre side af dialogboksen , og en liste over denne type tilføjelsesprogrammer vises i højre side af dialogboksen . Den kolonnen "Status" vil vise , om hver add-on er aktiveret eller deaktiveret . For at aktivere eller deaktivere et program , skal du højreklikke på programmet og derefter klikke på "Aktiver " eller "Deaktiver ". Klik på "Luk" når du er færdig administrerende add- ons til at vende tilbage til dialogboksen Internetindstillinger .
    7.

    Klik på drop -down boksen til højre for " HTML editor " under " HTML redigering " at angive, hvilke programmer du ønsker at redigere HTML-sider i, når du ønsker at redigere en HTML-side.
    8

    Klik på " Set programmer" under " Internet Programs " for at åbne standard programmer vinduet. Klik på "Indstil standardprogrammer " at diktere , hvilke typer af filer et program åbnes som standard . Set standardprogrammer vises. Vælg et program fra venstre side af skærmen under " Programmer ". Klik på enten "Set dette program som standard " nederst på skærmen for at gøre dette program standard for alle filtyper , der er forbundet med det, eller klik på " Vælg standardindstillinger for dette program" for at se en liste over fil dette program kan være forbundet med og hvilke filer er i øjeblikket forbundet med det. Klik for at tjekke eventuelle yderligere filer, du ønsker at knytte til det program , og klik derefter på "Gem". Klik på " OK" for at vende tilbage til standard Program -skærmen.
    9

    Klik på " Knyt en filtype eller protokol med et særligt program " for at se en liste over filtypenavne og ændre hvilke programmer åbne dem extensions som standard. Associate en filtype eller protokol med et specifikt program vises. Klik på en udvidelse og derefter klikke på "Skift program ". Vælg en af de anbefalede programmer , der vises , eller klik på " Browse" og navigere til et specifikt program. Klik på "OK". Klik på "Luk" når du er færdig med at foretage ændringer for at vende tilbage til standard Programmer skærmen.
    10

    Klik på " Skift indstillinger for automatisk afspilning " for at ændre , hvilke programmer udføre specifikke opgaver , når specifikke medier er tilsluttet til computeren. Den vælger, hvad sker der når du Indsæt Hver type af medier eller enhed vises. Klik på drop -down pilen til højre for hver medietype til at vælge , hvad der sker , når den medietype er forbundet til eller indsættes i computeren. Klik på "Gem " efter at foretage ændringer for at vende tilbage til standard Programmer skærmen.
    11

    Klik på " Angiv programadgang og-standarder " for at angive en standard webbrowser, e-mail program eller instant messaging -program til din computer . Luk standardprogrammer dialogboksen og klik derefter på "Anvend" og "OK " for at lukke dialogboksen Internetindstillinger . Eventuelle nye indstillinger vil blive anvendt til din Windows Vista-computer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reparation Windows Vista Home Premium 64- bit me…
    ·Sådan kører Quicken 2000 Vista 
    ·Sådan ændres Vista Startup Icon 
    ·Sådan fjernes Windows Firewall i Vista 
    ·Hvordan du tilføjer nye codecs til Windows Vista 
    ·Sådan får Windows Vista til at installere opdateringe…
    ·Sådan ændres en computers Brugerprofil i Vista 
    ·Sådan Øge Print Size på printeren Når du udskriver …
    ·Sådan Fix Ødelagt Billeder i Vista 
    ·Hvordan bruger jeg et gendannelsespunkt i Vista X64 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges gamle skærm Savers i Windows Vista 
    ·Sådan installeres Windows XP Med en Kan ikke finde Har…
    ·Sådan aktiveres eller deaktiveres Journaling i Mac OS …
    ·Sådan Gør Windows Spil Arbejde med Ubuntu Linux 
    ·Hvordan opretter jeg Sound på min computer efter jeg h…
    ·Sådan vises en Mac Activity Monitor i menubjælken 
    ·Sådan åbner en POL Filer 
    ·Min computer går automatisk i strømsparetilstand & Go…
    ·Sådan desolder en kondensator Bundkort 
    ·Vista indlæses ikke og går til System Recovery Option…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com