| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan Reload Windows Vista uden at miste data
    Geninstallation af Windows er en god metode til at rydde ud unødvendige filer , fjerne skadelig software , gendannelse af standardindstillingerne og generelt unclogging computeren. Genindlæsning Windows Vista normalt sletter alle de personlige data på harddisken , men du kan holde dine oplysninger sikkert ved at gemme den til en ny partition. Denne proces kræver ladning Vista fra Windows -installationsdisken . Nogle computerproducenter omfatte en mulighed for ladning Windows fra en gendannelsespartition , men denne mulighed er ofte destruktiv, og vil ikke gemme brugerdefinerede partitioner. Se dit systems manual for oplysninger om dets specifikke inddrivelse proces . Ting du skal
    Windows Vista Installation Disc
    Vis Flere Instruktioner
    oprette en ny partition
    1

    Klik på " Start" -menuen og skriv " Computer Management" (uden anførselstegn) i søgefeltet . Tryk på " Enter". Du får brug for den administrative tilladelse til at bekræfte og fortsætte .
    2

    Klik på " Diskhåndtering " i venstre ramme , der ligger i " Storage" underafdeling . Højreklik på operativsystemet primære partition, normalt mærket " OS (C :) . " Vælg " Formindsk Volume " på listen og vente på Windows til at færdiggøre gennemgangen disken.
    3

    Indtast mængden af ​​nødvendige arealer til dine personlige data i " Angiv mængden af ​​plads til skrumpe i MB "boksen. Du er begrænset af mængden af ​​ledig plads i øjeblikket på drevet.
    4

    Klik på " Shrink " når du er færdig og vente på operation for at fuldføre . Dette kan tage flere minutter afhængig af den tildelte plads . Højreklik på den nye sektion mærket " allokeret " og vælg " Ny simpel diskenhed . "
    5

    Følg vejledningen på skærmen for at tilpasse størrelsen og navnet på den nye lydstyrke. Du kan lade de fleste indstillinger i deres standard tilstand, medmindre du ønsker at bruge et bestemt format , eller forlade ekstra tildelte plads på harddisken for andre mængder. Klik på " Finish " og vent til Windows til at oprette en partition. Den proces tager normalt flere minutter.
    6

    Luk vinduet Computeradministration , og åbn "Computer " vinduet fra "Start "-menuen. Dobbeltklik på den nye partition til at åbne sin lagerplads. Træk de data, du ønsker at gemme den nye partition .
    Reload Windows Vista
    7

    Indsæt Windows Vista- installation disk i computerens optiske drev . Genstart computeren. Når Installer Windows vises, klik på "Install Now".
    8

    Indtast dit produkt nøgle, når du bliver bedt om . Selvom du ikke behøver at indtaste det nu, at undlade at indtaste produktnøglen vil forlade Windows inaktiveret . Windows vil kun fungere i en begrænset tid uden aktivering. Du kan indtaste din produktnøgle til enhver tid at aktivere softwaren. Find din produktnøgle på Windows disken sagen.
    9

    Læs og accepter Windows licensbetingelserne. På " Hvilken type installation vil du" , klik på "Custom ". Vælg den aktuelle Vista partition , som regel "( C :) " drev , som installationen målet.
    10

    Klik på "Næste " for at starte installationen. Vista vil genindlæse og slette alle oplysninger på den oprindelige partition , men lad den nye partition intakt. Når genindlæses , kan du overføre data tilbage til den oprindelige partition, eller holde det på det nye drev som en sikkerhedsforanstaltning mod fremtidige tab.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvor hen til Reset Microsoft Digital Rights Management …
    ·Sådan gendanne min Gateway Med Vista Notebook til fabr…
    ·Sådan Opdateringspakke 2 Vista 
    ·Sådan Find My Bit Rate på Windows Vista 
    ·Sådan Gør Windows Vista indlæse og køre hurtigere 
    ·Sådan Watch Live TV Fra Vista på en anden Vista-pc 
    ·Sådan ændres Windows Vista Fra 64 Bit til 32 Bit 
    ·Sådan Set Up en RAID-harddisk Konfiguration i Vista 
    ·Sådan fjernes genvejen pile fra skrivebordsikoner i Vi…
    ·Sådan oprettes en Windows Vista Startup Disk Download 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Load Windows 7 Fra en Hard Drive Partition 
    ·Sådan Set din computer til Altid støvle med Driversig…
    ·Sådan Find hvad iOS en iPhone bruger 
    ·Sådan installeres en Java Plug -in i Firefox Med Ubunt…
    ·Sådan geninstalleres PHP Med GD i Ubuntu 
    ·Sådan Format Ved hjælp af en Utility Disk 
    ·Sådan installeres DOS på Windows XP 
    ·ActiveX Installer Problemer 
    ·Sådan Konverter NTFS Partition til Ext3 
    ·Sådan Slet Idex DAT File 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com