| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Hvor hurtigt Skulle Windows Vista Start Up
    ? En lang række faktorer kan påvirke hvor hurtigt en Windows Vista-computer starter op. Hardware specs af den computer, der kører Windows Vista spiller den største faktor. Selv hvis du har top-of -the-line hardware, er du nødt til at holde din computer ren ved at defragmentere den og afinstallere gammel software . Der er en række ting , du skal tage i betragtning, når man ser ind i den starttiden til din Windows Vista- computer. Sammenligning

    En artikel af Michael Muchmore på PCMag.com fandt, at Windows Vista tager længere tid at starte op end Windows XP eller Windows 7 . Den PCMag.com test i november 2009 i forhold til opstart af de tre operativsystemer ved hjælp af samme 1.73GHz laptop. Testen viste, at det tog Windows Vista 1 minut, 7 sekunder for at starte op - fire sekunder langsommere end Windows 7 og 18 sekunder langsommere end Windows XP. Imidlertid bør denne test ikke behandles som et benchmark , forskellige hardware og software konfigurationer vil medføre, at resultaterne afviger væsentligt
    Vedligeholdelse

    Korrekt vedligeholdelse af en Windows Vista-computer . optimerer opstartstid . Regelmæssigt defragmentere harddisken , fjerne ubrugte programmer og invaliderende visuelle operativsystemer effekter er gode vedligeholdelse teknikker. Også jævnligt køre en virus scanning for at kontrollere for og fjerne virusser , som kan påvirke en computers opstartstid .

    Opgraderinger

    Nogle hardware opgraderinger kan forbedre Windows Vista opstartstid . En harddisk med en hurtigere dataoverførselshastighed hjælper Windows Vista belastning hurtigere. Tilføjelse RAM hastigheder op alle aspekter af dit system, herunder opstart tid. Altid tjekke nye hardwarekomponenter for kompatibilitet med din Windows Vista-computer .
    Configuration

    forskellige software applikationer belastning med operativsystemet under start , øge den nødvendige tid til Windows Vista at blive fuldt funktionsdygtigt. De fleste af programmerne kan omkonfigureres til kun at indlæse når det er nødvendigt , at fremskynde Windows Vista opstart tid. Identificer programmer, opstart med din computer ved at klikke på " Start". Skriv " msconfig " i søgefeltet og tryk derefter på "Enter". Den dialogboksen Systemkonfiguration vises på skærmen . Klik på " Start"-fanen . De elementer , der er valgt under " Startup Item" opstart med computeren. Klik for at fjerne markeringen af ​​de emner, du ikke ønsker at starte med din computer. Klik på " Anvend" og derefter "OK".
    Lad Vista Load

    Tillad Windows Vista til fuldt at starte op, før du bruger computeren. Sikre, at alle ikoner på proceslinjen har indlæst , og der er ikke længere et " Hour Glass " ikonet ved siden af ​​markøren pilen. Udlejning Windows Vista starte helt op før du gør noget reducerer risikoen for programmer eller Windows Vista nedbrud og gør det muligt for Windows Vista til at indlæse hurtigere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan jeg Defrag en computer med Vista 
    ·Sådan Set Up Outlook Express på Vista 
    ·Sådan Setup Windows Mail i Vista Home Premiun 
    ·Sådan Slå User Account Control i Windows Vista 
    ·Sådan får du vist en Vista Defragmenter 
    ·Sådan Sync Vista Med Pocket PC 2003 
    ·Sådan tilføjes Microsoft Office 2009 til Vista Start …
    ·Sådan Reparation Vista registreringsfejl 
    ·Hvordan til at løse en APPCRASH på Vista 
    ·Sådan Fix Quest for Glory V på Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Vis Processor Information om Macbook 
    ·Sådan bruges en Vista Photo Slide Show som en Screensa…
    ·De skridt til geninstallation af Windows XP 
    ·Sådan fjernes Enter Network Password i Windows 98 
    ·Hvad er den hurtige Log på Option 
    ·Sådan fjernes gamle programmer 
    ·Sådan Reset virtuel hukommelse 
    ·Hvordan man laver en bootbar Ubuntu USB 
    ·Hvordan at slippe af Widgets på en værktøjslinje 
    ·Sådan oprettes en 3,5 DOS Boot Disk Win XP Download 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com