| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan Erstat Vista Home Basic Med XP
    Vista Home Basic kan erstattes med Windows XP ved at installere XP-operativsystemet i løbet af Vista. Windows Vista ikke kan afinstalleres fra din computer, og det skal fjernes ved at formatere harddisken (HDD) er installeret på under installationen af ​​XP. Under denne proces, vil de filer, du har gemt på din harddisk tabt. Filer, som du ønsker at beholde efter nedgradering fra Vista Home Basic til XP bør bakkes op til en tom cd , flash -drev eller en ekstern harddisk , før du fortsætter . Ting du skal
    Windows XP-cd
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Placer Windows XP installations-cd i computerens dvd-eller cd-drev. Genstart computeren, når XP installations-cd er indlæst . Tryk på en tast på computerens tastatur , når "Tryk på en tast for at starte fra cd" teksten vises på din skærm.
    2

    Hit "Enter" tasten på dit tastatur , når " Velkommen til installationsprogrammet " vindue belastninger på skærmen. Hit " F8 "-tasten én gang efter at have læst XP licensbetingelserne for at bekræfte, at du accepterer dem . Vælg HDD , der i øjeblikket har Windows Vista Basic installeret som placering af XP-installation . Hit "Enter" tasten på tastaturet for at fortsætte.
    3

    Vælg " Formater partitionen med NTFS -filsystemet " option på skærmen, der laster og klik på "Enter " for at fortsætte . Windows vil begynde at formatere harddisken , som Vista Home Basic er installeret. Klik på knappen "Næste" for at begynde opsætningen af ​​Windows XP, efter den er færdig med at formatere harddisken.
    4

    Indtast den produktnøgle, der er placeret på tilfælde af din XP installations-cd . Klik på knappen "Næste" for at fortsætte. Indtast et navn til din computer og en adgangskode til administratorkontoen . Klik på knappen "Næste" for at fortsætte.
    5.

    Indstil dato , tid og tidszone, du gerne vil XP til at vise ved hjælp af drop- down menuer på den side, du bliver bragt til . Klik på knappen "Næste" når færdig. Lad " Typiske indstillinger" er valgt på " Networking Settings "-skærmen og klik på knappen "Næste" .
    6

    Indtast dit navn og den organisation, at computeren er forbundet med (hvis relevant) på skærm du er bragt til . Hit "Næste" for at fortsætte. Klik på " OK" knappen i "Display Setting" prompt , der vises. Klik på " OK" igen , når " Monitor Settings" boks popper op . Klik på "Næste ", når du er bragt til " Velkommen til Microsoft Windows " skærm.
    7

    Klik på "Næste " på " Hjælp med at beskytte din PC" skærmen for at tænde "Automatic Updates" funktionen . Angiv, om du opretter forbindelse til internettet via et netværk eller en direkte forbindelse og klik på "Næste " for at fortsætte . Klik på den grønne " Skip " knappen, når "Hvordan vil denne computer opretter forbindelse til internettet" skærmen kommer op .
    8

    Klik på knappen "Næste" for at aktivere XP. Klik på "Næste " igen for at registrere operativsystemet. Indtast dit navn , adresse og e-mail- adresse for at fuldføre registreringen , og klik på knappen "Næste" for at fortsætte. Indtast dit navn og navnene på alle, der vil bruge computeren på det næste skærmbillede for at oprette XP kontoer . Klik på knappen "Næste" for at fortsætte.
    9

    Klik på " Afslut" knappen på " Thank you! " skærmen for at fuldføre installationen af ​​XP. Du vil blive bragt til dit skrivebord og Windows Vista Home Basic , vil blive helt erstattet af Windows XP på din computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan spiller en dvd på en bærbar computer med Vista…
    ·Sådan ændres programikonerne i Vista 
    ·Sådan at vende tilbage til Vista efter installation af…
    ·Sådan ændres Start Menu tekst i Vista 
    ·Hvordan ændrer jeg min konto Billede I Vista til en pe…
    ·Sådan får til System Event Log på Windows Vista 
    ·Sådan justeres Sound Acceleration i Windows Vista 
    ·Sådan ændres DEP for Acrobat i Vista 
    ·Sådan fjernes en bruger fil fra Windows Vista 
    ·Sådan Erstat Vista Start-knappen Med Standard Windows …
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan ændrer jeg Søgefunktion på Windows 7 
    ·Sådan Slet cachen på en Mac-computer 
    ·Sådan Fix En App Launch i Windows 
    ·Sådan aktiveres RDP i Windows 7 Home Edition 
    ·Sådan Edit Autoplay Options 
    ·Sådan oprettes registreringsdatabasefilerne 
    ·Sådan oprettes Bootable Image File 
    ·Hvad er fordelene ved fejlfinding Windows XP startprobl…
    ·Sådan fjernes VirtualBox VDI 
    ·Sådan Aktiver Atheros i Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com