| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Tweaks til Fremskynde Vista
    Hvis din Windows Vista-computer halter , er der et par tweaks til det operativsystem, der kan rampe op dit systems hastighed. Vista installerer automatisk komponenter, du måske ikke har brug for, hvilket kan få computeren til at køre langsommere og forårsage dig frustration. Den leveres med mange indstillinger, aktiveres som du måske ikke har brug for. Prøv disse tips til at få dit system i form. Slå Unødvendige indstillinger

    Når Windows Vista er installeret , er det ikke bestemme, hvad dit system kræver baseret på din computer vaner . Dette fører til unødvendige indstillinger , der optager hukommelse og bremse dit system. For at fjerne disse , gå til " Control Panel" og vælg " Fjern et program ". Vælg " Slå Windows-funktioner til og fra" fra opgaverne i den venstre rude. Tjek de aktuelt installerede funktioner ( de er angivet med en afkrydsning ), og afgøre, hvilke dem, du ikke har brug for, såsom Windows Meeting Space og tablet pc-komponenter . Hvis du er i tvivl om en komponent , svæve over det med musen , og en beskrivelse vil poppe op .
    Opdatere drivere

    computerens hardware fungerer bedst, når din Vista-drivere er up to date. Når du først installere Vista , føreren software er ikke helt up to date. For at løse dette , skal du gå til "Control Panel" og vælg " Hardware og lyd ". Under overskriften "Printere og enheder" select "Device Manager" for at se en liste over hardware installeret på din computer . Opdatere driverne ved at højreklikke på emnet og vælge " Opdater Driver ". Opdatere dine drivere jævnligt at øge din computers hastighed . Tjek for opdateringer ugentligt eller endda dagligt for de bedste resultater.
    Slå Aero Glass

    Aero Glass er den slanke Vista grænseflade, der giver mulighed for semi -transparent cascading vinduer . Denne funktion er rent æstetisk , og kan slukkes for at forbedre hastigheden. For at slå denne funktion fra , skal du klikke på din " Start" menuen og vælg " Kør". Indtast kommandoen " Rundll32 dwmApi nr. 102 ". For at genaktivere denne funktion , skal du følge de samme trin, men i stedet skrive i kommandoen " Rundll32 dwnApi nr. 105 ".
    Change Virtual Memory Definitioner

    Windows indeholder den virtuelle hukommelse i en fil, der er i konstant forandring størrelse. Prøv at sætte en konstant størrelse. Fordi Vista ikke behøver at spilde ressourcer forvalter filstørrelsen , vil din computers hastighed stige. Gå til "Control Panel" og vælg " System" og derefter " Avanceret ". Vælg nu "Performance " og derefter "Indstillinger" efterfulgt af "Virtual Memory ". Fjern markeringen , der siger "Automatisk Administrer sidefil " og indstille dine egne parametre for filen. Den oprindelige størrelse og maksimale størrelse skal være lig med mængden af ​​RAM i din computer.
    Deaktiver Welcome Center

    Når du først starter Windows Vista Velkomst er én af de første ting skal vises . Forbedre din start-up hastighed ved at deaktivere denne funktion. Gå til "Start" menuen og derefter til "Control Panel". Vælg " Welcome Center " ikonet. Fjern markeringen af ​​" Run This ved opstart " for at deaktivere Welcome Center.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes en Windows Vista Dual Boot 
    ·Sådan Fix WMI fejl i Vista 
    ·Sådan Fjern et program på Vista i MS -DOS 
    ·Sådan installeres et Canon printer til Vista 
    ·Vista: Defrag Tools 
    ·Sådan installeres Admin Tools i Windows Vista 
    ·Hvordan man laver en bootbar USB Drive Med Vista 
    ·Sådan deaktiveres en adgangskode på opstart i Windows…
    ·Foreneligheden af ​​QuickBooks Pro 2007 64- Bit Vista 
    ·Sådan installeres Windows Fax og Scan på Windows Vist…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan finder OS Version 
    ·Sådan Find My User Billede i Windows Vista 
    ·Sådan Load Mac OS 10.4 i et Unbootable G4 iBook 
    ·Sådan slettes Windows 7 systemgendannelsespunkter 
    ·Min Microsoft Money 2006 vil ikke starte i Windows 7 
    ·Sådan aktiveres søgefremhævning i VIM 
    ·Sådan gendannes en Drive-billede til en anden pc 
    ·Sådan geninstalleres DHCP 
    ·Sådan formateres en ny laptop 
    ·Installation & Fjernelse af Window Screens 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com