| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Eksterne diskettedrev der er kompatible med Windows Vista
    En ekstern diskettedrev er ideel til computere, der ikke indeholder et internt slot til et diskdrev , såsom en stationær computer med en lille sag eller en bærbar computer. Drevene bruge computerens Universal Serial Bus (USB )-porten , er tilgængelige fra en række producenter og arbejde med computerens Windows Vista-operativsystemet . Eksterne diskettedrev er også billig og ikke kræver, at du slukker for computeren , før du tilslutter enheden. Sony Eksternt USB-diskettedrev

    Et eksternt diskettedrev kompatibel med din Windows Vista-system er Sony Ekstern USB -diskettedrev modelnummer MPF88E/UA/181 . Drevet indeholder to udskiftelige farvetemaer paneler --- Sapphire Blue og Pearl White --- har en lagerkapacitet på 1,44 MB , en USB- tilslutningskabel og er kompatibel med både USB 2.0 og USB 1.1-porte . Sony Eksterne USB-diskettedrev data overførselshastighed er 1 Mbps for 2HD disketter. For køb af oplysninger , skal du klikke på "Sony Ekstern USB diskettedrev " linket i afsnittet Ressourcer .
    Dynex 3,5-tommer Ekstern USB diskettedrev

    Dynex 3,5 inch ekstern USB diskettedrev modelnummer DX - EF101 er en anden Windows Vista -kompatibelt eksternt diskettedrev. Drevet har en lagerkapacitet på 1,44 MB og evnen til at læse ældre 720KB 3,5 -tommers disketter. Den Dynex 3,5-tommer Ekstern USB Floppy Disk Drive er også et USB-drev , der ikke kræver specielle drivere eller programmer. Drevets dataoverførselshastighed er 12Mbps maksimum for 2HD disketter. For køb af information, klik på " Dynex 3,5-tommer Ekstern USB Floppy Disk Drive " linket i afsnittet Ressourcer .
    TEAC Ekstern USB 3.5 - tommer diskettedrev
    < br >

    TEAC ekstern USB 3.5 - tommer diskettedrev modelnummer FD- 05PUB er også kompatibel med Windows Vista- operativsystemet. Drevet er USB -baseret og kompakt , har en lagerkapacitet på 1,44 MB og evnen til at læse ældre 3,5 -tommers disketter. Drevets dataoverførselshastighed er 12 Mbps maksimum for 2HD disketter. For køb af information, klik på " TEAC Ekstern USB 3.5 - tommer diskettedrev " linket i afsnittet Ressourcer .
    Iomega Ekstern Floppy USB -Powered Drive

    Iomega ekstern floppy USB -Powered Drive er en Windows Vista -kompatibelt diskettedrev , der indeholder sin egen enhedsdrivere. Det er kompakt , har en lagerkapacitet på 1,44 MB og evnen til at læse ældre 720KB 3,5 -tommers disketter. Drevets dataoverførselshastighed er 12Mbps maksimum for 2HD disketter. For køb af information, klik på " Iomega External Floppy USB -Powered Drive " linket i afsnittet Ressourcer .
    Memorex External Floppy Drive

    En anden Windows Vista - kompatibelt eksternt diskettedrev er Memorex External floppy Drive modelnummer 309.835 . Drevet har en en lagerkapacitet på 1,44 MB , er USB -baseret og er kompatibel med både USB 2.0 og USB 1.1-porte . Drevets dataoverførselshastighed er 12Mbps maksimum for 2HD disketter. For køb af information, klik på " Memorex External Floppy Drive " linket i afsnittet Ressourcer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres en pauseskærm på Vista 
    ·Hvordan ændrer jeg Vista Start Orb Icon 
    ·Hvordan finder man en ægte Vista Ultimate Serial Numbe…
    ·Hvordan kan jeg gøre Windows Vista Display på spansk 
    ·Hvordan laver programmer kører ved opstart i Vista 
    ·Sådan Check My Vista Product Key 
    ·Sådan ændres 24 timers ur i Windows Vista 
    ·Sådan oprettes en Windows Vista -disk fra forudinstall…
    ·Hvordan at skjule en Vista Drive Mens Windows XP 
    ·Hvordan at slippe af Windows Vista Service Pack 3 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan formateres en System Partition i XP 
    ·Hvordan redigerer registreringsdatabasen på en ekstern…
    ·Hvordan man laver en Taskbar Thinner 
    ·Hvordan til at omfatte nye mapper i Hjemmegruppe 
    ·Sådan kontrolleres RAM i Windows XP 
    ·Sådan Tilpas Windows Vista Desktop 
    ·Sådan slettes en stor mappe uden brug af papirkurven 
    ·Sådan Find en screensaver i Windows 
    ·Sådan Bridge et netværk i Windows 2003 
    ·Sådan oprettes en Wallpaper Picture Med en kalender 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com