| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan Fremskynde Vista ved start og nedlukning
    Den hastighed op og lukke ned tid af computere kan stige, da de bliver ældre på grund af en ophobning af programmer, der kører i baggrunden, eller forsøger at starte på samme tid som computer opstart . De kan også være på grund af for mange pre-loaded Fabriksindstilling programmer indlæst på computeren. Ved at skære ned på, hvad starter, når du indlæse din computer og lukke programmer før tid , når du lukker din computer fra, kan du radikalt reducere den tid det tager. Instruktioner
    Boot Up
    1

    Stop nogle programmer fra opstart ved opstart for nemt falde boot tid. Dette kan gøres gennem programmets specifikke indstillinger , eller mere almindeligt ved at ændre startindstillinger ved hjælp af msconfig på Windows køre vinduet.

    For at køre msconfig , enten opdrage startmenuen og klik på " Kør " eller tryk på ' R ' og ' Windows Key " på samme tid til at opdrage den run -vinduet. Skriv 'msconfig ' i tekstfeltet og tryk enter. Dette vil åbne et vindue med fem faner øverst , der giver dig mulighed for at ændre indstillingerne. Klik på den fane, der siger "Opstart ", og fjern eventuelle programmer, du ikke ønsker at starte , når du tænder for computeren.
    2

    Tilføj mere RAM til dit system for at øge den hastighed, som din computer kan læse og skrive data . Mens Windows Vista har et minimumskrav på 1 gigabyte RAM, have 4 gigabyte ( eller mere , i tilfælde af et 64 -bit operativsystem ), vil øge hastigheden dramatisk.
    3

    Kør computerens disk defragmentering . Dette renser op eventuelle resterende ' trash "data , der er efterladt nogen tid data redigeres , såsom når tingene afinstalleret malm flyttet. Diskdefragmentering kan findes på menuen Start i fanen Programmer og derefter mappen Tilbehør . Kør det til at fjerne de data fragmenter.
    Shutdown Speed ​​
    4

    Luk programmer , du har kørende , så dit system ikke nødt til at lukke dem for dig , som kræver tid på grund af forkert lukning og nedlukning procedure. Dette kan gøres enten ved at afslutte ved hjælp af programmets særlige exit-mulighed eller blot ved at trykke på den røde "X" i øverste højre hjørne af vinduet .
    5.

    Luk alle programmer, du måtte have kørende i baggrunden, såsom forskellige forsyningsselskaber, ved at bringe op Jobliste ved at trykke på ' Ctrl + Alt + Delete "og klikke på" Task Manager "på den side, der kommer op. Sørg for at du kun tæt programmer, som du ved er sikkert at lukke og holde sig væk fra alle programmer , der er mærket som " Windows ", som de er nødvendige for dit system fungerer korrekt.
    6

    Højreklik klik på ikonerne på proceslinjen ( nederste højre side af skærmen) , og klik på ' exit' i hver af de muligheder menuer , der kommer op . Nogle af disse, såsom højttaler kontrol, kan ikke lukkes , fordi de er en iboende del af dit system.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Windows Vista Ready Boost 
    ·Sådan aktiveres den skjulte Vista Administrator Passwo…
    ·Vista og Windows 2003 Server kompatibilitet 
    ·Krypter indhold for at sikre data er nedtonet i Vista 
    ·Sådan Fjern eller Afinstaller Vista Fra en Dell 1501 I…
    ·Microsoft Opgraderinger til Windows Vista 
    ·Fujitsu Lifebook Vista Removal 
    ·Sådan tilføjes en skærm til din bærbare computer på…
    ·Sådan bruges Forældrekontrol til Stop internet på Wi…
    ·Sådan Fix Ingen lyd i Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at reducere en billedstørrelse 
    ·Sådan bruges Systemgendannelse Med en trojansk hest 
    ·Sådan Detele en fil permanent 
    ·Sådan konfigureres vsftpd 
    ·Sådan Slet Inaktive ikoner i proceslinjen 
    ·Sådan aktiveres Terminal Services i ActiveX 
    ·Sådan fjernes en My Pictures mappe fra Windows XP 
    ·Sådan bruges FMT at omformatere tekst 
    ·Mine Dell Latitude D510 er langsom til at lukke ned 
    ·Sådan Find en Webroot Serial Registry 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com